EGREAT EG-R1 media player

Πρέπει το srt να έχει ακρίβώς το ίδιο όνομα με το mkv.

Καταρχήν όπως είπε κι ο φίλος theopan θα πρέπει ταινία και υπότιτλος να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα.
Σε περίπτωση που το mkv έχει και ενσωματωμένους άλλους υπότιτλους αναγνωρίζονται αυτοί πρώτα by default απ´το μηχάνημα. Πολύ απλά με το τηλεκοντρόλ πας προς τα κάτω και επιλέγεις το δικό σου αρχείο, συνήθως γράφει srt και όχι greek.
Αυτό δηλαδή δεν είναι πρόβλημα.
Εναλλακτικά μπορείς με το mkvmerge να αφαιρέσεις τους ενσωματωμένους subs απ'το mkv οπότε αναγκαστικά θα αναγνωρίζει κατευθείαν τους εξωτερικούς. Αν και δεν υπάρχει λόγος γι'αυτή τη διαδικασία.

Τελικα καλα το ειπα εγω οτι θα σας φανει αστειο...το ειχα ξεχασει εντελως αυτο γιατι στην αρχη που τα κατεβαζα απο συγκεκριμενο site ηταν ετσι απο την αρχη ενω τωρα ειχαν αλλη ονομασια τα δυο αρχεια...:ernaehrung004: :a0210:

Παιδιά στη πίσω πλευρά του δέκτη υπάρχει θύρα USB 2.0.
Την έχει τσεκάρει κανείς σε τί χρησιμεύει?
Είχα την εντύπωση πως εκεί μπορείς να συνδέσεις απευθείας το PC σου για ανταλλαγή αρχείων.
Πάντως όταν τον συνδέω βγαίνει κάποιο μήνυμα πατάω confirm αλλά μετά κολλάει ο player στη loading screen και δε κάνει boot.

Για όσους χρησιμοποιούν το firmware του Mede8er υπάρχει η εκδοσή V4.0.4 3 και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.
http://www.mediafire.com/?dy7g12keiadqfvy
Την έχω δοκιμάσει είναι σταθερή με κάποια δωράκια παραπάνω από της προηγούμενες εκδόσεις!

Re: Απάντηση: EGREAT EG-R1 media player

Thanks φίλε, ήδη το εγκατέστησα μια χαρά είναι.
Και κάτι άλλο αν ξέρει κανείς.
Έχω συνδέσει εξωτερικό USB DVD Drive στον player, αλλά δε λειτουργεί το pause κατά την αναπαραγωγή DVD, πρέπει δηλαδή να πατάω το stop και μετά να το ξανανοίγω. Τουλάχιστον κάνει resume και δεν αρχίζει πάλι απ´την αρχή τη ταινία!

Thanks φίλε, ήδη το εγκατέστησα μια χαρά είναι.
Και κάτι άλλο αν ξέρει κανείς.
Έχω συνδέσει εξωτερικό USB DVD Drive στον player, αλλά δε λειτουργεί το pause κατά την αναπαραγωγή DVD, πρέπει δηλαδή να πατάω το stop και μετά να το ξανανοίγω. Τουλάχιστον κάνει resume και δεν αρχίζει πάλι απ´την αρχή τη ταινία!
πατα το πρασινο

Thanks φίλε, αλλά το πράσινο πάει 30 δευτερόλεπτα μπροστά, δε κάνει pause, τουλάχιστον σε μένα.
Έχω το firmware του mede8er, δε ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.

Καλησπέρα.
Αγόρασα το egreat R200 και ενώ είναι αρκετά καλό στα βασικά (αναπαραγωγή), αλλά το firmware του είναι λίγο εώς πολύ απαράδεκτο (δεν παίζει youtube, δεν δείχνει εξώφυλλα κτλ) και δεν βλέπω την εταιρεία να διορθώνει άμεσα κάτι.
Ερώτησεις: To r200 είναι ίδιο με το r1 (realteck 1173) ?
Κατέβασα από το πιο πάνω link το πειραγμένο firmware του mede8er, μετά τι κάνω για να το βάλω στο δικό μου?
Επιστροφή αν κάτι δεν πάει καλά είναι εύκολο να γίνει η την πατήσαμε?
Ηδη ψάχνω στις σελίδες πίσω για πληροφορίες αλλά επειδή είναι πολλές οι σελίδες αν κάποιος μπορεί να μου πει πέντε πράγματα θα του ήμουν υπόχρεος.

Έβαλα τελικά το acryan (εύκολο ήταν). Με update γίνεται τίποτα η μένουμε με τόσο παλιό firmware? Το youtube δεν παίζει ούτε σε αυτό το firmware (ούτε στο γνήσιο βέβαια), εκτός αυτού βέβαια έχω ράδιο που ήταν βασικό για μένα και από λίγο που είδα είναι πιο σωστή η εικόνα σε σχέση με του egreat. Το firmware από το mede8er με youtube και ράδιο τί κάνει (γιατί είναι μάλλον πιο ωραίο) ?

Γειά σας παιδιά. Έχω και εγώ το EGREAT R1 και θάθελα να μου πείτε πιο είναι το καλύτερο FW που υπάρχει γιαυτό(original ή hacked άλλου media player) και ένα ενεργό λινκ για να το κατεβάσω.
Για το EGREAT M34 υπάρχει κάτι καλό από FW και αν υπάρχει κάποιο ενεργό link γιαυτό επίσης.

Γνώμη μου (τα δοκίμασα πρόσφατα στο r200), το καλύτερο είναι το firmware του acryan που υπάρχει στην σελίδα 66. Δοκίμασα και το med8er αλλά δεν με έπεισε ιδιαίτερα και ένα άλλο από acryan που βρήκα και ήταν πιο πρόσφατο μου έκανε προβλήματα.

παιδια καλησπερα εχω το μηχανημα και εγω αλλα δεν μπορεσα να βαλω τις ρυθμισεις για το ιντερνετ (ενσυρματο) ενω στο ruter ολα τα λαμπακια ειναι πρασινα κανονικα μου λεει οτι δεν εχει βρει την ip (tτο εχω βαλει στο αυτοματο) εχω το firmaware του acryan
καμια βοηθεια θα ηταν καλη

παιδια καλησπερα εχω το μηχανημα και εγω αλλα δεν μπορεσα να βαλω τις ρυθμισεις για το ιντερνετ (ενσυρματο) ενω στο ruter ολα τα λαμπακια ειναι πρασινα κανονικα μου λεει οτι δεν εχει βρει την ip (tτο εχω βαλει στο αυτοματο) εχω το firmaware του acryan
καμια βοηθεια θα ηταν καλη

Με το καλώδιο δικτύου επάνω, κλειστο και ξαναάνοιξε το (το egreat). Εμένα έτσι μου δούλεψε...

καλησπερα παιδια, εχω ενα προβλημα
ειπα να κανω update το e-great R1. ειχε την 1.0.2.3 εκδοση και πηγα να περασω την τελευταια. απο το μενου ομως δεν μου εμφανιζε να κανω update.
μονο system reinstall και κατι αλλο για extended package? δεν ειμαι σιγουρος. πατησα το 1ο να δω τι θα γινει και δεν εγινε τιποτα. πατησα το system reinstall και μετα απο 5 δευτερολεπτα
μου εβγαζε η τηλεοραση no signal. λεω την βαψαμε. δεν ανοιγει με τιποτα. εχω την εντυπωση οτι μπρικαρε
τι να κανω;

Καλησπέρα
Τα ιδια και σε εμένα, μετά απο τόσα χρόνια που είχε την 1.0.1.1 και έχοντας δει χιλιάδες ταινίες και σειρές αποφάσισα να περάσω άλλο firmware,το 1.0.4.14
Και ενώ εγκαταστάθηκε κανονικά έκανα reinstall με αποτέλεσμα να μην ξανανοίξει ,δοκίμασα και reset με συνδετήρα όπως γράφει ο tigreos στην σελ.82 αλλά χωρίς αποτέλεσμα
Αν υπάρχει κάποιος να βοηθήσει…

Καλησπέρα
Τα ιδια και σε εμένα, μετά απο τόσα χρόνια που είχε την 1.0.1.1 και έχοντας δει χιλιάδες ταινίες και σειρές αποφάσισα να περάσω άλλο firmware,το 1.0.4.14
Και ενώ εγκαταστάθηκε κανονικά έκανα reinstall με αποτέλεσμα να μην ξανανοίξει ,δοκίμασα και reset με συνδετήρα όπως γράφει ο tigreos στην σελ.82 αλλά χωρίς αποτέλεσμα
Αν υπάρχει κάποιος να βοηθήσει…

Δεστε λίγο σε αυτό το forum , μήπως βοηθήσει σε τίποτα...:http://bbs.egreatworld.com/en/viewthread.php?tid=318

Ευχαριστω
Μετά από αμέτρητες προσπάθειες με reset και διαφορετικά firmware κατάφερε να αναστηθεί με την 1.0.5.39
Όλα καλά λοιπόν !

ανοιγω ξανα το θεμα γιατι το eGREAT μου επαθε λουπαγκο...

Ειχα να το ανοιξω ολο το καλοκαιρι μιας και δεν το χρησιμοποιω για ταινιες, ετσι μολις γυρισα απο διακοπες
και λεω κατσε να δω οτι ολα πανε καλα...
Το ανοιγω απο το κουμπακι πισω, ολα οκ φαινεται και στην οθονη.
Το θεμα ειναι οτι το τηλεκοντρολ δεν ανταποκρινεται καθολου!!!
Εβαλα καινουριες μπαταριες (καλου κακου) παλι τιποτα και τα εχω παιξει....
Εβγαλα - εβαλα ρευματα, τιποτα.

Δεν ξερω τι αλλο να του κανω, και χωρις τηλεκοντρολ ειναι αχρηστο...!

Αν εχει τυχει σε καποιον ας δωσει καμια ιδεα....

Πιθανόν να χάλασε η λυχνια του τελεκοντρολ. Αν μπαίνει κανονικα στο μενου και αν βάλεις στικακι το βλεπει τοτε πηγαινε σε κάποιο τεχνικο το τηλεκοντρολ

τελικως ο ασθενης απεθανε... τωρα σε τι τεχνικο να το παω? σκεφτομαι να παραγγειλω ενα αλλο απο την Egreat....

Κρατηστε ενα τιπ μπορει να σας βοηθησει.

Πως θα τεσταρετε ενα τηλεκοντρολ,
το τηλεκοντρολ εκπεμπει υπεριωδης ακτινες που δεν ειναι ορατες με το ματι,
ειναι ορατες ομως στη φωτογραφικη μηχανη του κινητου μας :D
Στοχευστε το τηλεκοντρολ σας μπροστα στο κινητο με ανοικτη καμερα και πατηστε ενα κουμπι στο Τ/Κ.....
Αν το τηλεκοντρολ δουλευει θα δειτε να αναβει ενα λαμπακι.
Βγαλτε τις μπαταριες και θα δειτε οτι δεν αναβει τιποτα....