EGREAT EG-R1 media player

Re: Απάντηση: EGREAT EG-R1 media player

Καλησπέρα
Θέλω τη βοηθειά σας παιδιά.
Πήγα να κάνω firmware update στο R1 της egreat, αλλά αντί να πατήσω update στο menu, πάτησα το reinstall. Τώρα μου κολλάει στην οθόνη που φορτώνει και μετα τίποτα. Προσπάθησα με forced και οτι άλλο διάβασα εδω αλλά τίποτα.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω ή πάει για αντικατάσταση. (εγγύηση δεν υπάρχει πλέον)
Όποιος ξέρει ας με βοηθήσει.
Ευχαριστώ

Υπάρχουν 2 τρόποι να το κάνεις:

1)Αν έχει reset μπουτόν βάζεις αυτό το αρχείο

https://rapidshare.com/files/3151963104/firmware EGR_R1_1.0.5.39.rar

σε ένα usb stick βάζεις το stick στο R1 το ανοίγεις πατάς κρατημένο για λίγα δευτερόλεπτα το reset
και ξεκινάει να φορτώνει από το stick περιμένεις λίγα λεπτά κάνει επανεκκίνηση και είναι έτοιμο.

2)Αν είσαι άτυχος και δεν έχει reset μπουτόν τότε αφού βάλεις το usb stick όπως γράφω και παραπάνω τότε
ανοίγεις το R1 και μεσώ πλακέτας ενώνουμε αυτά τα δυο σημεία με ένα καλώδιο ουσιαστικά είναι τα δυο σημεία που ενώνετε το reset μπουτόν και η διαδικασία είναι όπως και παραπάνω

R2board.jpg

R1%20v1.3.jpg

Ευχαριστώ πολύ tigreos
Πέρασα το αρχείο και παίζει κανονικά τώρα.
Το μόνο πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι ότι όταν βάζω μια ταινία να δω,καθυστερεί ο ήχος ( συνδεδεμένο με HDMI το EGREAT). Πατάω το stop και μετά το play πάλι και ειναι ενταξει. Υπάρχει κάποιο update που να το διορθώνει;
Ευχαριστώ

Δεν μας λες όμως έχεις την έκδοση με το reset μπουτόν ή οχι;
Στο πρόβλημα που γράφεις τώρα για τον ήχο δες της ρυθμίσεις του ήχου,το αρχείο που σου έδωσα είναι το τελευταίο επίσημο update από την εταιρία.
Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να βάλεις αυτό,το έχω δοκιμάσει στο δικό μου είναι πολύ ποιο όμορφο και ποιο σταθερό από το official.
https://rapidshare.com/files/1560759416/CS_r1.0.6b_SDK4_1.0.4_for_EG-R1_R6_R200.rar

Έχεις δίκιο συγνώμη.
Έχω την έκδοση με το reset button. Το πρόβλημα με τον ήχο εμφανίστηκε όταν σύνδεσα EGREAR και TV με HDMI. Πιο πριν τα είχα συνδεδεμένα με τα τρια καλωδιάκια, κίτρινο, κοκκινο και άσπρο( δεν ξέρω πως λέγονται. Θα προσπαθήσω να βάλω αυτο που έχεις και εσύ.
Ευχαριστώ

Thnx κι από μένα tigreos.Το κατέβασα το συγκεκριμένο FW και το'βαλα.Φαίνεται ενδιαφέρον με καλύτερα γραφικά απ´το official της EGREAT και περισσότερες apps για το internet, όμως δεν το άφησα πολύ γτ αποφάσισα να βάλω το τελευταίο της EGREAT (1.0.5.39) για να το δοκιμάσω πρώτα καλά και να μπορώ επιστρέφοντας στο μη official να κάνω συγκρίσεις.Πριν είχα το 1.0.3.11 (πάντα από EGREAT) που έπαιζε μόνο ήχο κι όχι το βίντεο σε μερικές ''ματρόσκες''.Παρεμπιμπτόντως μπορεί κάποιος να ανεβάσει ή να στείλει links με τα τελευταία FW από A.C. Ryan και Mede8er για να τα δοκιμάσω κι αυτά, γτ τα links που βρήκα στο νετ και αυτά που έχουν ''ποστάρει'' εδώ κάποια παιδιά δεν λειτουργούν.Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

tigreos είσαι Θεός!Τέλος!Σ'ευχαριστώ και πάλι φίλε.Μια τελευταία ερώτηση μόνο για όποιον ξέρει να μου πει.Τα αρχεία swaps που περιέχονται στο φάκελο του FW του AC Ryan τι είναι ακριβώς και πως τα χρησιμοποιείς;Επίσης ποια η διαφορά του 256 Mb και του 512 Mb;Μήπως είναι ένα είδος virtual drive ή άσχετο;Κυρίως όμως πώς τα χρησιμοποιείς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT EG-R1 media player

Κατά αρχήν σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια προσπαθώ όσο μπορώ και γνωρίζω να βοηθάω. :BDGBGDB55:

tigreos είσαι Θεός!Τέλος!Σ'ευχαριστώ και πάλι φίλε.Μια τελευταία ερώτηση μόνο για όποιον ξέρει να μου πει.Τα αρχεία swaps που περιέχονται στο φάκελο του FW του AC Ryan τι είναι ακριβώς και πως τα χρησιμοποιείς;Επίσης ποια η διαφορά του 256 Mb και του 512 Mb;Μήπως είναι ένα είδος virtual drive ή άσχετο;Κυρίως όμως πώς τα χρησιμοποιείς.

Διάβασε αυτό και θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται είναι κάτι σαν αυτό που είπες,σαν ένας εικονικός δίσκος που μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις σαν έχτρα μνήμη ώστε να μην έχεις κωλύματα.
Στο δικό μου πάντως δεν χρειάστηκε να το εφαρμόσω δούλεψε κανονικά,οπότε δοκίμασε το χωρίς αυτό και αν δεις ότι έχεις πρόβλημα τότε κάντο.

http://www.acryan.com/forums/viewtopic.php?f=107&t=18074

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT EG-R1 media player

Κατά αρχήν σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια προσπαθώ όσο μπορώ και γνωρίζω να βοηθάω. :BDGBGDB55:

Διάβασε αυτό και θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται είναι κάτι σαν αυτό που είπες,σαν ένας εικονικός δίσκος που μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις σαν έχτρα μνήμη ώστε να μην έχεις κωλύματα.
Στο δικό μου πάντως δεν χρειάστηκε να το εφαρμόσω δούλεψε κανονικά,οπότε δοκίμασε το χωρίς αυτό και αν δεις ότι έχεις πρόβλημα τότε κάντο.

http://www.acryan.com/forums/viewtopic.php?f=107&t=18074

Thnx και πάλι φίλε tigreos.

Ψάχνοντας στο net για τα FWs βρήκα κι αυτό: http://www.mediafire.com/?hmjrw1qlq35moel

Εξηγούμαι ότι δεν το'χω βάλει και δεν ξέρω αν θα το κάνω. Όποιος αποφασίσει να το δοκιμάσει είναι με δικό του ρίσκο. Γι'αυτό το FW μιλάνε στα Τούρκικα (!) εδω: http://www.general-files.com/download/source/gs5cfe1022hfi0
Όποιος βλέπει σήριαλ και μπορεί να βγάλει καμιά άκρη με την μετάφραση (χαχα εδώ γελάμε) ας προχωρήσει επαναλαμβάνω at his own risk...Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να προσφέρει κάpoia skins (νομίζω 3;;; ) και κάποια άλλα καλούδια. Αν τελικά το βάλει κάποιος και δεν βαριέται ας μας γράψει εντυπώσεις.

Last edited:
Παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας
προσπαθησα να κανω upgrade κανοντας reset (ακουμπωντας με ενα τσιμπιδακι στα σημεια που πρεπει ......) εβαλα τη μνημη με το FW (custom) δειχνει οτι κανει upgrade τη φορτωνει μεχρι τελους κανει reboot και μετα αν εχω αφησει τη μνημη πανω συνεχιζει και κανει ξανα την ιδια upgrade. Αν μετα το reboot βγαλω τη μνημη τοτε μενει σε μαυρη οθονη. Προσπαθησα να του βαλω και παλιοτερες FW (official) αλλα κανει ακριβως το ιδιο. Καμια ιδεα;;;;

Αν αφήσεις την μνήμη επάνω μετά το reboot και τελειώσει το upgrade για δεύτερη φορά μετά κάνει ξανά και ξανά τα ίδια;

Αν αφήσω τη μνήμη τότε κάνει install ξανά και ξανά. Έχω δοκιμάσει και παλιοτερα και νεότερα fw (custom και officials) αλλά κάνει συνεχώς το ιδιο ξανά και ξανά.αν βγάλω τη μνήμη τότε μένει σε μαύρη οθόνη.

Προσπάθησε τα εξής

1)Μέτα από το install και αφού βγάλεις την μνήμη και ξεκινήσει σε μαύρη οθόνη όπως λες εκείνη την στιγμή βάλε ξανά το τσιμπιδάκι και καν το reset μετά κλειστώ από τον διακόπτη από πίσω και ξανά άνοιξε το.
(ΠΡΟΣΟΧΗ με το τσιμπιδάκι μην ακουμπήσεις κάπου αλλού και κάψεις τίποτα αν δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα και για αυτό δεν ξεκινάει)

2)Βγάλε το από το ρεύμα και άστο 2-3 λεπτά εκτός,μετά βάλε το πάλη και δοκίμασε.

3)Κανε format την μνήμη σου σε Fat32.

4)Δοκίμασε με άλλη μνήμη usb.

Κάνοντας μια εκτίμηση από αυτά που λες.
Αν συνεχίσει μετά από όλα αυτά να σου κάνει τα ίδια προφανώς κάτι (άρπαξε) και μάλλον το chip realtek.

Περιμένω να μου πεις τι έγινε.

Προσπάθησε τα εξής

1)Μέτα από το install και αφού βγάλεις την μνήμη και ξεκινήσει σε μαύρη οθόνη όπως λες εκείνη την στιγμή βάλε ξανά το τσιμπιδάκι και καν το reset μετά κλειστώ από τον διακόπτη από πίσω και ξανά άνοιξε το.
(ΠΡΟΣΟΧΗ με το τσιμπιδάκι μην ακουμπήσεις κάπου αλλού και κάψεις τίποτα αν δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα και για αυτό δεν ξεκινάει)

2)Βγάλε το από το ρεύμα και άστο 2-3 λεπτά εκτός,μετά βάλε το πάλη και δοκίμασε.

3)Κανε format την μνήμη σου σε Fat32.

4)Δοκίμασε με άλλη μνήμη usb.

Κάνοντας μια εκτίμηση από αυτά που λες.
Αν συνεχίσει μετά από όλα αυτά να σου κάνει τα ίδια προφανώς κάτι (άρπαξε) και μάλλον το chip realtek.

Περιμένω να μου πεις τι έγινε.

Δοκίμασα οτι μου ανέφερες αλλά καμιά διάφορα συνεχίσει να κάνει διαρκώς upgrade. Όποτε υποθέτω οτι το μηχάνημα απεβιωσε....

Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT EG-R1 media player

Δοκίμασα οτι μου ανέφερες αλλά καμιά διάφορα συνεχίσει να κάνει διαρκώς upgrade. Όποτε υποθέτω οτι το μηχάνημα απεβιωσε....

Όχι ακόμα θα κάνουμε ακόμα μια τελευταία προσπάθεια να το επαναφέρουμε.
Υπάρχει και ακόμα ένας τρόπος να κάνεις reset είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία εκτός από της επαφές που βραχυκυκλώνεις,που είναι αυτές που έχω μέσα στον κίτρινο κύκλο SW3.

91829522.jpg

Δοκίμασε και με αυτόν τον τρόπο και πες μου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT EG-R1 media player

H δικια μου πλακετα ειναι V 1.3 και δεν βρισκω πουθενα το sw3, μονο στα αριστερα απο το led υπαρχει μια περιοχη που γραφει σκετο sw.
WP_000117.jpg

Έχεις την V1.3 χωρίς reset button τότε η μοναδική λύση είναι αυτήν

R1%20v1.3.jpg

Αν δεν δουλέψει έτσι δεν ξέρω άλλον τρόπο για να σε βοηθήσω δυστυχώς.