Δεν καταλαβαινω, αφου το r1 δεν παιρνει δισκο.Τι νοημα εχει μια συνδεση με υπολογιστη μεσω usb?
Καλησπερα.Σημερα το παρηγγειλα και εγω.Οταν λες δεν παιρνει δισκο εννοεις εσωτερικο?
Καλησπερα.Σημερα το παρηγγειλα και εγω.Οταν λες δεν παιρνει δισκο εννοεις εσωτερικο?
Εχει εισοδο SATA και E-SATA και διαβαζει και παιζει αψογα εσωτ σκληρους δισκους SATA μεχρι 2 terra και μαλιστα παίρνοντας ρευμα απο το EGREAT EG-R1. Δεν εχω αλλο τροπο να βαλω αρχεια σ αυτον τον δισκο, μονο αν βαλω στο PC μια καρτα SATA PCI. Ομως στις προδιαγραφες λεει οτι αυτη η θυρα USB 2.0 ειναι για επικοινωνια με το PC (transfer files κλπ)
τοτε η θύρα USB 2.0 του EGREAT EG-R1 media player που χρησιμοποιείται? δηλαδη αυτη που παιρνει καλωδιο USB εκτυπωτή
εδω ειναι αποσπασμα απο το manual EGREAT.JPG
Φιλοι μου , εχω αγορασει αρκετους player και εδω και δυο μερες εχω και τον εν λογο παραπανω , ειναι μηχανημα σκανδαλο , παιζει blue ray iso αλλα και blue ray απο folder στο σκληρο δισκο , υποτιτλους κανονικα με επιλογη , κανενα σπασιμο στην εικονα , αθορυβο μεχρι που αν δεν ειχε λαμπακι θα νομιζες οτι δεν παιζει , βγασει dts απο την hdmi αλλα και απο την οπτικη εξοδο. Βέβαια ξέρετε οτι απο την οπτικη μεχρι τωρα δεν μπορει γενικα να περασει το hd-dts . Μην μπερδευεστε , διαφορετικο το dts απο το dts-hd . To δευτερο περναει μονο απο hdmi 1.3 , το μονο που μπορω να βρω σαν ελαττωμα ειναι οτι ενα τοσο καλο μηχανημα θα επρεπε να ειχε καλυτερο μενου , πιο ομορφο.....μην πετατε τα χρηματα σας....τα υπολοιπα φορμά ειναι παιχνιδι για το μηχανημα αυτο, το πιο δυσκολο που ειναι το blue ray το παιζει αψογα . Μακαρι να υπηρχε κάποιος να γράψει για αυτο νωριτερα ,θα ειχαμε γλιτωσει πολλες κακοτοπιες......καλή χρονιά!!!!:damnyou:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.