EGREAT EG-R1 media player

Απάντηση: Re: EGREAT EG-R1 media player

Παιδιά καλημέρα και καλή χρονία με υγεία
Πηρα το EGREAT EG-R1 και ειμαι γενικώς ευχαριστημενος. Μερικές φορές κολαει οταν παιζει μουσική. Στις ταινιες ποτε.
Εκεινο που δεν μπορω να κανω και παρακαλω για βοήθεια, ειναι να συνδεθω με το PC με τη θύρα USB 2.0 ωστε να βαλω αρχεια σε ενα εσωτερικο δισκο SATA II που πήρα. Δυστυχώς τα WIN XP SP2 αλλα και VISTA δεν αναγνωριζουν τη συσκευή. Μάλλον θελει drivers? Στο επίσημο site δεν βρηκα. Μπορω να βαλω αρχεια μεσω δικτυου αλλα αυτο ειναι μαλλον αργη διαδικασία.
Ευχαριστω εκ των προτερων

Δεν καταλαβαινω, αφου το r1 δεν παιρνει δισκο.Τι νοημα εχει μια συνδεση με υπολογιστη μεσω usb?

Εχει εισοδο SATA και E-SATA και διαβαζει και παιζει αψογα εσωτ σκληρους δισκους SATA μεχρι 2 terra και μαλιστα παίρνοντας ρευμα απο το EGREAT EG-R1. Δεν εχω αλλο τροπο να βαλω αρχεια σ αυτον τον δισκο, μονο αν βαλω στο PC μια καρτα SATA PCI. Ομως στις προδιαγραφες λεει οτι αυτη η θυρα USB 2.0 ειναι για επικοινωνια με το PC (transfer files κλπ)

Καλησπερα.Σημερα το παρηγγειλα και εγω.Οταν λες δεν παιρνει δισκο εννοεις εσωτερικο?

Καλησπερα.Σημερα το παρηγγειλα και εγω.Οταν λες δεν παιρνει δισκο εννοεις εσωτερικο?

ναι, μεσω sata. Διοτι οι εξωτερικοι μπαινουν μεσω host USB και sata. οι εσωτερικοι δεν εχουν USB αλλα μονο SATA

Nαι, μονο με εξωτερικους usb...

Εχει εισοδο SATA και E-SATA και διαβαζει και παιζει αψογα εσωτ σκληρους δισκους SATA μεχρι 2 terra και μαλιστα παίρνοντας ρευμα απο το EGREAT EG-R1. Δεν εχω αλλο τροπο να βαλω αρχεια σ αυτον τον δισκο, μονο αν βαλω στο PC μια καρτα SATA PCI. Ομως στις προδιαγραφες λεει οτι αυτη η θυρα USB 2.0 ειναι για επικοινωνια με το PC (transfer files κλπ)

Αν εννοεις να εχεις παραλληλα συνδεδεμενα r1/pc/sata@r1 και να μεταφερεις αρχεια απο το pc απευθειας στον δισκο που εχεις κουμπωσει στο r1 , τοτε απλα δεν γινεται.

τοτε η θύρα USB 2.0 του EGREAT EG-R1 media player που χρησιμοποιείται? δηλαδη αυτη που παιρνει καλωδιο USB εκτυπωτή

Re: Απάντηση: EGREAT EG-R1 media player

τοτε η θύρα USB 2.0 του EGREAT EG-R1 media player που χρησιμοποιείται? δηλαδη αυτη που παιρνει καλωδιο USB εκτυπωτή

Παραδινομαι, αλλα και παλι δεν νομιζω οτι μπορει να το κανει.
Δοκιμασε να συνδεσεις το R1 δικτυακα και λογικα ετσι θα μπορεις να κανεις copy paste μεσω δικτυου στον δισκο που ειναι κουμπωμενος στο R1.

Καλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω το E-great EG-R1 οπότε θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα μιας και δεν έχω ψαχτεί ιδιαίτερα με τα NMT και τα media players. Καταρχάς απ'όσο έχω καταλάβει το r1 είναι ένα πολύ καλό μηχάνημα της κατηγορίας του. Εγώ σκέφτομαι να το αγοράσω διότι θα μπορώ να βλέπω άνιμε στην TV. Θέτω λοιπόν τις απορίες μου:

-Εμένα η TV μου δεν εχει USB για χρήση. Το μόνο USB που έχει είναι μόνο για service (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169379) ιδού και η τηλεόραση. (Με συγχωρείτε αν δεν επιτρέπονται εξωτερικά links). Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν θα μπορέσω να συνδέσω το r1 στην tv με καλώδιο hdmi.

-Η δεύτερη ερώτηση μου ειναι αν μπορώ να συνδέσω εξωτερικό σκληρό στο r1 αλλα μέσω USB. 'Ημουν αρκετά σίγουρος ότι μπόρω αλλά σε ένα post κάπου παραπάνω διάβασα κάτι και με μπέρδεψε.

-Και η τρίτη και τελευταία ερώτηση μου είναι η εξής. Απ'όσο ξέρω ένα .mkv μπορεί να περιέχει μέσα πολλά αρχεία (όπως πχ το αρχείο του βίντεο, το αρχείο του ήχου και τους υπότιτλους). Το r1 υποστηρίζει τα .mkv αρχεία. Υποστηρίζει όμως, τα .mkv που είναι όπως ανέφερα πιο πάνω, ή μόνο τα .mkv που είναι stand-alone files?

Αυτά ήθελα να ρωτήσω. Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους που θα διαβάσουν το post μου και θα απαντήσουν.

Nαι στην συνδεση r1 -tv με hdmi.Aυτος ειναι αλλωστε ο σκοπος :)

Nαι και στην συνδεση r1 με εξωτερικους usb δισκους.Αυτη ειναι η δουλεια του :)

Tα mkv ειναι συνηθως ενα αρχειο που περιεχει ειτε ενσωματωμενους (ελληνικους η αλλους ) υποτιτλους ,ειτε χρειαζεται να τους εχεις εσυ σαν ξεχωριστο αρχειο (να δωσεις στα αρχεια την ιδια ονομασια ).Και στις δυο περιπτωσεις το egreat τους παιζει κανονικα.Μαλιστα παιζει και bd ριπαρισμενα.

Σ'ευχαριστώ για τις απαντήσεις Croft. Μια ακόμη ερώτηση θα ήθελα να κάνω όμως την οποία και ξέχασα να αναφέρω προηγουμένως. Εκτός απο τον εξωτερικό σκληρό που θέλω να συνδέσω, αν το επιθυμώ μπορώ να δικτυώσω το r1 με το router του pc? κ αν ναι, τα πηγαίνει καλά όταν βρίσκεται σε δίκτυο ?

Φιλοι μου , εχω αγορασει αρκετους player και εδω και δυο μερες εχω και τον εν λογο παραπανω , ειναι μηχανημα σκανδαλο , παιζει blue ray iso αλλα και blue ray απο folder στο σκληρο δισκο , υποτιτλους κανονικα με επιλογη , κανενα σπασιμο στην εικονα , αθορυβο μεχρι που αν δεν ειχε λαμπακι θα νομιζες οτι δεν παιζει , βγασει dts απο την hdmi αλλα και απο την οπτικη εξοδο. Βέβαια ξέρετε οτι απο την οπτικη μεχρι τωρα δεν μπορει γενικα να περασει το hd-dts . Μην μπερδευεστε , διαφορετικο το dts απο το dts-hd . To δευτερο περναει μονο απο hdmi 1.3 , το μονο που μπορω να βρω σαν ελαττωμα ειναι οτι ενα τοσο καλο μηχανημα θα επρεπε να ειχε καλυτερο μενου , πιο ομορφο.....μην πετατε τα χρηματα σας....τα υπολοιπα φορμά ειναι παιχνιδι για το μηχανημα αυτο, το πιο δυσκολο που ειναι το blue ray το παιζει αψογα . Μακαρι να υπηρχε κάποιος να γράψει για αυτο νωριτερα ,θα ειχαμε γλιτωσει πολλες κακοτοπιες......καλή χρονιά!!!!:damnyou:

Φιλοι μου , εχω αγορασει αρκετους player και εδω και δυο μερες εχω και τον εν λογο παραπανω , ειναι μηχανημα σκανδαλο , παιζει blue ray iso αλλα και blue ray απο folder στο σκληρο δισκο , υποτιτλους κανονικα με επιλογη , κανενα σπασιμο στην εικονα , αθορυβο μεχρι που αν δεν ειχε λαμπακι θα νομιζες οτι δεν παιζει , βγασει dts απο την hdmi αλλα και απο την οπτικη εξοδο. Βέβαια ξέρετε οτι απο την οπτικη μεχρι τωρα δεν μπορει γενικα να περασει το hd-dts . Μην μπερδευεστε , διαφορετικο το dts απο το dts-hd . To δευτερο περναει μονο απο hdmi 1.3 , το μονο που μπορω να βρω σαν ελαττωμα ειναι οτι ενα τοσο καλο μηχανημα θα επρεπε να ειχε καλυτερο μενου , πιο ομορφο.....μην πετατε τα χρηματα σας....τα υπολοιπα φορμά ειναι παιχνιδι για το μηχανημα αυτο, το πιο δυσκολο που ειναι το blue ray το παιζει αψογα . Μακαρι να υπηρχε κάποιος να γράψει για αυτο νωριτερα ,θα ειχαμε γλιτωσει πολλες κακοτοπιες......καλή χρονιά!!!!:damnyou:

καλοριζικο!
Ευχομαι να μην πεσεις σε ταινια με dolby true hd... Αν το κανεις, πες μας τι ηχο παιρνεις.