EGREAT EG-R1 media player

Ενω στην lcd ολα μια χαρα στον προβολεα μου γραφει loading και ειναι νεκρο.Το καλωδιο ειναι 12μ μηπως γι αυτο?

Ενω στην lcd ολα μια χαρα στον προβολεα μου γραφει loading και ειναι νεκρο.Το καλωδιο ειναι 12μ μηπως γι αυτο?

Πολυ πιθανο...
Αν μπορεις δοκιμασε το μικρο καλωδιο που βαζεις στην τηλεοραση σου να το τεσταρεις με το r1 και τον προβολεα σου να δεις αν ειναι αυτο.

λοιπον πρωτες εντυπωσεις μαλον αρνητικες. εβαλα το τελευταιο firmware http://www.egreatworld.com/en/DownloadShow.asp?ID=64 αλλα δεν εχει bit torrent.πρεπει να εγκαταστησω καιολα τα προηγουμενα? επισης εχει ενα θεμα πολλες περιπτωσεις και δεν παιζει full screan.παρατηρησα ακομη οτι σε ταινιες με ηχο DTS δινει 5.0 και οχι 5.1(δε δινει το LFE)

επισης, αν βαλω το firmware απο το κινεζικο site και εχει προβληματα μπορω να ξαναεγκαταστησω το παλιο firmware?

λοιπον, εβαλα τελικα το κινεζικο firmware και ειναι μια χαρα. κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. εχει you tube και δυο αλλα αντιστοιχα(κινεζικα νομιζω). Bit torrent ομως δεν εχει αγκατασταθει. μηπως πρεπει να βαλω το firmware που ειχε το samba torrent client http://www.egreatworld.com/en/DownloadShow.asp?ID=62 ???

και δεν εχω καταλαβει πως γινεται η εγκατασταση του samba, κατι λεει οτι πρεπε πρωται να γινει format σε μορφη HDD ο σκληρος που ειναι συνδεμενος με sata ???

λογικά θα πρέπει να εγκαταστήσεις τα nmt applications στον σκληρό τώρα δεν ξέρω ποιον σκληρό θεωρητικά τον κανονικό sata δεν ξέρω αν γίνετε και με e-sata πάντως με usb δεν νομίζω με την σειρά μου και εγώ να ρωτήσω ποίες είναι οι σημαντικότερες διαφορες μεταξύ EG-R1 και EG-M34A έχω εντοπίσει ότι παίζει τα blu-ray και exei e-sata έξοδο κάποιες βελτιώσεις στους υπότιτλους θα ήθελα επίσης να τονιστεί αν έχει κάποια διαφορα ως προς την αναπαραγωγή τον διαφορων format ήχου και τέλος τις θερμοκρασίες. αυτά τα ολίγα

χωρις να εχω δοκιμασει το m34a θα πω για το R1. Ειναι μαλλον πιο γρηγορο, πλεονεκτει στην αναπαραγωγη αρχειων(λογω του νεου και πιο γρηγορου chip realtech ενταντι του παλιου αλλα πιο αξιοπιστου ισως sigma), εχει περισσοτερες θυρες(2usb, esata,sata). πολυ καλες σχεδον ανυπαρκτες θερμοκρασιες μετα απο ωρες λειτουργιας, παιζει blue ray iso με υποτιλους(δεν ξερω αν διαβαζει ελληνικους γιατι δεν ειναι στο μενου), απο την αλλη ειναι πιο λιτο το μενου, εκνευριστικη η χειροκινητη αλλαγη ac3,DTS-PCM(πρεπει να κανεις χειροκινητη αλλαγη για μουσικη mp3 και για ταινιες με dts ηχο), και με σημαντικα μειονεκτηματα στα firmware. τωρα οσον αφορα τα διαφορα format ηχου αν διαβασες τα προηγουμενα μαλον πλεονεκτει το r1

λογικά θα πρέπει να εγκαταστήσεις τα nmt applications στον σκληρό τώρα δεν ξέρω ποιον σκληρό θεωρητικά τον κανονικό sata δεν ξέρω αν γίνετε και με e-sata πάντως με usb δεν νομίζω με την σειρά μου και εγώ να ρωτήσω ποίες είναι οι σημαντικότερες διαφορες μεταξύ EG-R1 και EG-M34A έχω εντοπίσει ότι παίζει τα blu-ray και exei e-sata έξοδο κάποιες βελτιώσεις στους υπότιτλους θα ήθελα επίσης να τονιστεί αν έχει κάποια διαφορα ως προς την αναπαραγωγή τον διαφορων format ήχου και τέλος τις θερμοκρασίες. αυτά τα ολίγα

δεν είναι NMT, οπότε δεν έχει και NMT applications.

ειναι NMT οποτε κατι τετοιο πρεπει να γινει μαλλον. απλα με ενδιαφερει το αν χρειαζεται υποχρεοτικα format σε HDD μεσω του R1 ο sata δισκος

Re: Απάντηση: EGREAT EG-R1 media player

ειναι NMT οποτε κατι τετοιο πρεπει να γινει μαλλον. απλα με ενδιαφερει το αν χρειαζεται υποχρεοτικα format σε HDD μεσω του R1 ο sata δισκος

Στο Μ34 που έχω, έπρεπε να του βάλω δίσκο για να εγκαταστήσει τα nmt applications.
σήμερα παρέλαβα και ένα R1 (και μαζί και 2 δίσκους των 2Τβ), και ετοιμάζομαι να το στήσω...

το πιο βολικό για να βλέπεις διάφορα μέσω δικτύου είναι να βάλεις σε ένα pc ή mac το myihome (ενα είδος sharing) και να τα βλέπεις απο κει...

το μόνο ελάττωμα που έχουν και τα 2 είναι πως η ethernet τους ειναι ..υπανάπτυκτη και στο δίκτυο μου που είναι gigabit στέλνω/παίρνω με ftp με 5-6 mbytes/sec

Πήρα και εγώ το r1 χθές. Το έστησα και όλα οκ. Εκτός από ένα θεματάκι που έχει. Έχω συνδέσει έναν εξωτερικό δίσκο μέσω USB στο r1, ο οποίος είναι 1 TB. Και έχω μέσα περίπου 300 GB με άνιμε. Όταν λοιπόν πηγαίνω movies -> USB -> Lacie [ο σκληρός] και βρίσκω το άνιμε που θέλω να δώ, όπως κατεβαίνω στα επεισόδια μερικές φορές κολλάει το r1 και κάνει επανεκκίνηση. Το έκανα και update με το τελευταίο firmware [1.0.23]. Γιατί όμως γίνεται αυτό? Μήπως δεν έχω κάνει κάτι σωστά? Καμία ιδέα κανείς?

εμενα μου ήρθε με το νεότερο firmware, αλλά έβαλα αυτό απο το κινέζικο σάιτ..

μεχρι στιγμής όλα καλα, αλλά...
πως αλλάζω name + workgroup στην Samba ?

επιμένει να αυτοονομάζεται venus και να είναι στο workgroup "workgroup".
δεν γίνεται βεβαια να αλλάξω όλο το δίκτυο μου για αυτό ;)

εμενα μου ήρθε με το νεότερο firmware, αλλά έβαλα αυτό απο το κινέζικο σάιτ..

μεχρι στιγμής όλα καλα, αλλά...
πως αλλάζω name + workgroup στην Samba ?

επιμένει να αυτοονομάζεται venus και να είναι στο workgroup "workgroup".
δεν γίνεται βεβαια να αλλάξω όλο το δίκτυο μου για αυτό ;)

μια φορά λινουξάς, πάντα λινουξάς...

κάνετε τέλνετ στο μπρικάκι... root - no password
μετά vi /tmp/hdd/root/samba/lib/smb.conf

εγώ πρόσθεσα τα εξής..
[global]
workgroup = KALAMARIA
netbios name = EGREAT-2
server string = My_Egreat-EG-R1
display charset = UTF8
dos charset = UTF8
unix charset = UTF8
security=domain

σώζετε...
κάνετε ένα restart τη σάμπα καλού κακού...
/tmp/hdd/root/script/samba restart

και μετά ένα reboot

και είναι έτοιμο, στο domain KALAMARIA...

επίσης προσπάθησα να αλλάξω δίσκους ανάμεσα στο EG-R1 και στο EG-M34 και δεν παίζει.. θέλουν ξανα φορμάτ...

εκανες format το σκληρο απο το R1 για να εγκαταστησεις το samba? δε μπορει να εγκτασταθει χωρις format?(ειναι ηδη σε NTFS)

Re: Απάντηση: EGREAT EG-R1 media player

εκανες format το σκληρο απο το R1 για να εγκαταστησεις το samba? δε μπορει να εγκτασταθει χωρις format?(ειναι ηδη σε NTFS)

οχι βεβαια...
κανένα απο αυτά δεν μπορεί να παίξει έτσι...

το Μ34 τον φορμάρει σε ext3 me 1 partition. το R1 κάνει 2 partitions, στο ένα βάζει σάμπα, www server & bittorrent client, και σου αφήνει το μεγαλύτερο μέρος ελεύθερο..

το εκανα και ειναι οκ. δεν υποστηριζει ομως ελληνικους trackers(greek tracker, και γενικα νομιζω αυτους που θελουν login). Αρα αφου ειναι σε ext3 δε θα τον βλεπουν τα windows. συνδεσα ομως το R1 με USB με το pc και το ειδαν κανονικα σαν εξωτερικο και μαλιστα σε NTFS!!

Παιδιά ξέρει κανένας τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω σε ένα SAMBA server σε Linux PC ώστε να μπορεί να το δει το EG-R1; Ώς τώρα μου κάνει συνέχεια LOGON FAILED, ενώ από τα πισια φαίνεται κανονικά. Γενικά έχω καταφέρει πρόσβαση σε διαμοιραζόμενο φάκελο παρα μόνο όταν αυτός είναι σε Windows XP pc χωρίς password.

Το smb.conf που έχω βάλει στο Linux server είναι το παρακάτω και ο χρήστης με τον οποίο προσπαθώ να μπώ από το Egreat είναι ( προφανώς ! ) ο egreat

[Egreat]
comment = Egreat Share Folder
path = \mnt\DataDisk\Egreat
admin users = egreat
read list = egreat