komninos i
AVClub Enthusiast
- 14 July 2006
- 948
Ενω στην lcd ολα μια χαρα στον προβολεα μου γραφει loading και ειναι νεκρο.Το καλωδιο ειναι 12μ μηπως γι αυτο?
Ενω στην lcd ολα μια χαρα στον προβολεα μου γραφει loading και ειναι νεκρο.Το καλωδιο ειναι 12μ μηπως γι αυτο?
λογικά θα πρέπει να εγκαταστήσεις τα nmt applications στον σκληρό τώρα δεν ξέρω ποιον σκληρό θεωρητικά τον κανονικό sata δεν ξέρω αν γίνετε και με e-sata πάντως με usb δεν νομίζω με την σειρά μου και εγώ να ρωτήσω ποίες είναι οι σημαντικότερες διαφορες μεταξύ EG-R1 και EG-M34A έχω εντοπίσει ότι παίζει τα blu-ray και exei e-sata έξοδο κάποιες βελτιώσεις στους υπότιτλους θα ήθελα επίσης να τονιστεί αν έχει κάποια διαφορα ως προς την αναπαραγωγή τον διαφορων format ήχου και τέλος τις θερμοκρασίες. αυτά τα ολίγα
ειναι NMT οποτε κατι τετοιο πρεπει να γινει μαλλον. απλα με ενδιαφερει το αν χρειαζεται υποχρεοτικα format σε HDD μεσω του R1 ο sata δισκος
εμενα μου ήρθε με το νεότερο firmware, αλλά έβαλα αυτό απο το κινέζικο σάιτ..
μεχρι στιγμής όλα καλα, αλλά...
πως αλλάζω name + workgroup στην Samba ?
επιμένει να αυτοονομάζεται venus και να είναι στο workgroup "workgroup".
δεν γίνεται βεβαια να αλλάξω όλο το δίκτυο μου για αυτό![]()
εκανες format το σκληρο απο το R1 για να εγκαταστησεις το samba? δε μπορει να εγκτασταθει χωρις format?(ειναι ηδη σε NTFS)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.