patrickdrd
AVClub Enthusiast
κ με τις γνωστες ταχυτητες, θα κατεβει.. του αγιου,
αν μπορει καποιος, ας το ανεβασει σε κανα rapidshare plz
αν μπορει καποιος, ας το ανεβασει σε κανα rapidshare plz
Αρχικά την επιλογή των υποτίτλων την έκανα την ώρα που έπαιζε η ταινια απο το κουμπι των υποτίτλων στο τηλεχειριστήριο. Ως εδώ καλά. Μετά όμως απο το μήνυμά σου διαπίστωσα οτι πράγματι υπάρχει πρόβλημα όταν επιλέξεις υπότιτλους από το setup. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να επιλέξεις υπότιτλους hebrew για να παίξουν οι ελληνικοί.για πες στο σεταπ οταν επιλεγεις greek subtitles σου δειχνει οτι επιλεχθηκαν greek?
1 Make the subtitle's position set as negative value. (-120)
2 Subtitle position change step is change to 5 (orignal is 20 pixel)
3 fix BD file playback issue (start slowly) on some BD clips
4 Fix the crash issue on TIFF file
5 Add japanese and Koerean OSD UI
6 Fix the fisst of SRT subtitles wasn't show.
7 "Recycle","System Volume Information" directory will not listed
8 Fix the system crash on multiple DVD ISO file playback
9 Set Preview to OFF, player will not parse the File during file selection.
10 Fix the external subtitle type issue on BD directory playback
11 Disable the Next and Prev operation on pause status
αν ηταν μονο τα προβληματα του δικτυου θα ηταν μια χαρα. εμενα τελευταια αρχισε να μη βλεπει το sata δισκο καποιες φορες και να σταματαει το play μετα απο καποια ωρα. εκανα format αλλα δε λυθηκε το προβλημα.με το νεο fw δε το εχει κανει ακομα αλλα θα δουμε... ασε που νομιζω οτι ζεσταινεται αρκετα και ισως θελει ανεμιστηρακι
το εβαλα κι εγω, δεν ειναι κατι σπουδαιο, ας βαλουμε κι εδω το changelog:
τα 2,7,9,11 ισως ειναι χρησιμα σε διαφορες καταστασεις
προσωπικα δεν μου αρεσε που δεν μπορουσα να βρω κουμπι για "πηδημα",
οπως αυτο που εχει η samsung b650 μου (πατας δεξι βελακι κ "πηδαει" 10 δευτερολεπτα), τελικα το βρηκα στο seek, αλλα πηδαει 2 λεπτα, μακαρι αυτο να γινει καποια στιγμη "customisable", γιατι 2 λεπτα ειναι νομιζω αρκετα,
θα το ηθελα μικροτερο
αν την ωρα που βλεπεις ταινια πατησεις 2 φορες το time seek στο remote σου βγαζει μια μπαρα οπου μπορεις να μετακινηθεις γρηγορα και με ακριβεια (δειχνει και το ακριβες χρονικο σημειο) οπου θες στην ταινια
επισης αν την ωρα που βλεπεις καποιο βιντεο πατησεις στο remote το home πας στο setup κανεις τις αλλαγες που θες και μετα με το return γυρνας παλι στην ταινια (ουσιαστιακα κανει pause για να αλλαξεις ρυθμισεις)
Κλαμπίστες γειά σας.
Παρακολουθώ τα φορουμς απο πιο παλιά μιας και είχα πάρει το Μ34Β.
Αβίαστα έπαιζα κανονικα xvid μέσω hdmi στην τηλεόραση μου, ώσπου όταν έπεσε στα χέρια μου ένα mkv 1080p απο το 2012 την ταινία, είπα οτι ήταν ευκαιρεία να δω πως στα παει και στο hd.
Πράγματι η ποιότητα ήταν παρα πολυ καλή.
Το πρόβλημα όμως που διαπίστωσα ήταν ότι στις φορές που είχε πολλες εναλαγές στην είκόνα με γρήγορο action, το playerακι τα έπαιζε σαν να μην είχε δύναμη και buffer, με συνέπεια να έχω σπαστές εικόνες. Μόλις τελείωνε το action τότε επανερχόταν...
Η ερώτηση μου είναι απλή. Το eg r1 είναι καλύτερο σε κατι τέτοιες στιγμές?
Να προβώ σε μία αγορά του?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.