Το egreat σημερα αποθανε...Δεν ξεκινα με τιποτα.Το πακεταρω για να το παω στο e shop.Παρακαλουμε αντι στεφανων να κατατεθουν τα χρηματα στο συλλογο ανιάτων ματροσκικών.
το αρχειο αυτο με τους Ολυμπιακους αγωνες που λες εχει αρτιφαχ απο κατασκευης !και εχει χαλια εικονα οσον αφορα τα αρτιφαχ διοτι το συμπιεσαν μαλον πολυ για να το βαλουν σε τορρεντ...Κατέβασα την έναρξη των ολυμπιακών αγώνων (Beijing_2008_Olympics_Opening_Ceremony_No_parade_Live_No_ads_or_cuts_Very_HQ_x264_1080p-Bonker.mkv) και παίζει με artifacts, τους : The.Return.Of.The.King.2003.1080p.x264-THOR.mkv και Pirates.Of.The.Caribbean.At.Worlds.End.2007.1080p.BluRay κανονικά χωρίς πρόβλημα. Δεν έχω και πολλες ταινίες περισσότερο σειρές έχω σε 720 που παίζουν χωρίς πρόβλημα
Γεια σας
Ειμαι και εγω πλεον κατοχος του Egreat.
Εχω βαλει μεσα στο μηχανακι και ενα 500αρη δισκο.
Και εχω κανει το εξης:
Κατεβασα το νεο firmware το οποιο περασε και τα NMT Applications.
Eτσι ο σκληρος μου απεκτησε 3 partitions.
Αφησα το 3 μικρα ως εχουν και το μεγαλυτερο ext3 τον εκανα NTFS.
Εχει κανεις ιδεα πως μπορω να τον δω μεσω δυκτιου απο Windows?
Μονο μεσω FTP τον βλεπω αλλα δεν μπορω να αλλαξω τα αρχεια.
ftp://ftpuser:[email protected]
:guitarist:
Απο το e-shop με τα 159 ευρω.
Απλα περιμενα καμια δεκαπενταρια μερες.
Προφανως, μιας και εχει εξαντληθει.. Μόνο από εξω πλεον..
Αν και σύντομα θα έρθει το νέο μοντέλο...
Μήπως τυχαίνει να ξέρεις πότε περίπου θα έρθει? Το περιμένω εδώ και 2 βδομάδες, που ακύρωσα το m31a.
Απο το e-shop με τα 159 ευρω.
Απλα περιμενα καμια δεκαπενταρια μερες.
παρτους τηλ γιατι το egreat 31a ειναι σε ελλειψη και θελουν επιβεβαιωση απο εσενα αν θελεις το egeat 31b με hdmi 1.3 με 10ευρω παραπανωΤυχερός είσαι.
Εγώ έδωσα την παραγγελία στις 21/08 και ακόμα περιμένω...
καλυτερα να τον τροφοδοτησεις με κανονικο τροφοδοτικο 5V πχ το τροφοδοτικο απο usb hub-Τον εξωτερικό δίσκο 2.5'' freeagent Go της Seagate που έχω αρνείται να τον διαβάσει. Μάλλον φταίει η τροφοδοσία μέσω USB όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω. Οταν το 2ο USB (για την τροφοδοσία) το βάλως πχ στο PS3 τον διαβάζει αλλά ο σκληρός κάνει έναν περίεργο θόρυβο οπότε δεν το ξαναεπιχειρώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.