egreat media server με HD δυνατοτητες

Status
Not open for further replies.
Το egreat σημερα αποθανε...Δεν ξεκινα με τιποτα.Το πακεταρω για να το παω στο e shop.Παρακαλουμε αντι στεφανων να κατατεθουν τα χρηματα στο συλλογο ανιάτων ματροσκικών.

.6 How to recover from firmware update failure with fail-safe kernel? 1. Please download from www.egreatworld.com; 2. Unzip both *.bin onto the root of a USB thumbdrive and plug into NMT. 3. Connect Component or Composite output 4. Power up the unit. 5. Component or Composite video will display following colours depending on its recovery status: 28 RED - Required binaries on USB thumbdrive detected, starts recovery WHITE DOTs - reprogramming YELLOW - Recovery failed WHITE - Recovery success 6. After successful recovery, power cycle will bring it up again to 01-17-080612-15- POP-402-000 firmware.

:FSGSFGS4::FSGSFGS4::FSGSFGS4:

Μα δεν πεθανε κατα το firmware update.Λειτουργησε σχεδον 2 μερες με την αναβαθμιση.Εξαλλου το εχω παει ηδη στο eshop...

Απάντηση: Re: egreat media server με HD δυνατοτητες

Κατέβασα την έναρξη των ολυμπιακών αγώνων (Beijing_2008_Olympics_Opening_Ceremony_No_parade_Live_No_ads_or_cuts_Very_HQ_x264_1080p-Bonker.mkv) και παίζει με artifacts, τους : The.Return.Of.The.King.2003.1080p.x264-THOR.mkv και Pirates.Of.The.Caribbean.At.Worlds.End.2007.1080p.BluRay κανονικά χωρίς πρόβλημα. Δεν έχω και πολλες ταινίες περισσότερο σειρές έχω σε 720 που παίζουν χωρίς πρόβλημα
το αρχειο αυτο με τους Ολυμπιακους αγωνες που λες εχει αρτιφαχ απο κατασκευης !και εχει χαλια εικονα οσον αφορα τα αρτιφαχ διοτι το συμπιεσαν μαλον πολυ για να το βαλουν σε τορρεντ...

το εχω το ιδιο αρχειο και εγω ! δεν φταιει το μηχανακι σου......

Έχω κάνει μια πατέντα και έβγαλα το μεταλλικό καπάκι (βγαίνει εύκολα) και του κάθισα ένα 12αρι αθόρυβο ανεμιστήρα. Ο λόγος είναι ότι έχω βάλει μέσα έναν 750gb seagate δίσκο και έκαιγε και χωρίς αυτόν. Στην Ελλάδα είμαστε, ε όσο νάναι κάνει λίγη ζέστη παραπάνω :).
Πάντως με το καινούργιο firmware δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα, κατέβασα το 10.000BC σε 1080p και το είδα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

κρίμα m3fisto, από το e-shop τι σου είπαν; θα σου δώσουν πιστωτικό;

κι επίσης κάτι ψιλοάσχετο που θυμήθηκα, από planet earth τα 2 επεισόδια που δεν σου παίζανε, ποια encodes ήταν, από ποιο group;

απο το eshop μου ειπε οτι πρωτα θα ελεχθει απο τους τεχνικους τους για να διαπιστωθει προβλημα(χθες το πρωι το εστειλε αθηνα).Τοτε του ειπα του υπαλληλου οτι στο σαιτ δε φαινεται να υπαρχει στοκ για αντικατασταση και η απαντηση του ηταν πως τοτε θα μου εκδωσουν πιστωτικο...Λογικα Δευτερα-τρίτη θα ξερω και θα σας πω.
τα planet earth Που δε μου παιζανε ηταν τα
Planet.Earth.EP05.Deserts.2006.720p.HDDVD.x264-ESiR
Planet.Earth.09.Shallow.Seas.2006.1080p.HDDVD.x264-AJP
εχω και τα 2 πακετα ολοκληρα και τα υπολοιπα επεισοδια παιζανε μια χαρα.

Το usb wifi stick για να γινει ασυρματη συνδεση το παιρνει στις host θυρες μπροστα ή στη slave πισω?

Απο Vista εχει καταφερει να κανει κανεις share δισκο?
Εγω απο ενα laptop παντως δεν βρηκα ακρη....

Last edited:
Γεια σας
Ειμαι και εγω πλεον κατοχος του Egreat.
Εχω βαλει μεσα στο μηχανακι και ενα 500αρη δισκο.
Και εχω κανει το εξης:

Κατεβασα το νεο firmware το οποιο περασε και τα NMT Applications.
Eτσι ο σκληρος μου απεκτησε 3 partitions.
Αφησα το 3 μικρα ως εχουν και το μεγαλυτερο ext3 τον εκανα NTFS.

Εχει κανεις ιδεα πως μπορω να τον δω μεσω δυκτιου απο Windows?
Μονο μεσω FTP τον βλεπω αλλα δεν μπορω να αλλαξω τα αρχεια.

ftp://ftpuser:[email protected]

:guitarist:

Γεια σας
Ειμαι και εγω πλεον κατοχος του Egreat.
Εχω βαλει μεσα στο μηχανακι και ενα 500αρη δισκο.
Και εχω κανει το εξης:

Κατεβασα το νεο firmware το οποιο περασε και τα NMT Applications.
Eτσι ο σκληρος μου απεκτησε 3 partitions.
Αφησα το 3 μικρα ως εχουν και το μεγαλυτερο ext3 τον εκανα NTFS.

Εχει κανεις ιδεα πως μπορω να τον δω μεσω δυκτιου απο Windows?
Μονο μεσω FTP τον βλεπω αλλα δεν μπορω να αλλαξω τα αρχεια.

ftp://ftpuser:[email protected]

:guitarist:

Καλορίζικο και καλοθέατο! Από που το πήρες, αν επιτρέπεται?

Προφανως, μιας και εχει εξαντληθει.. Μόνο από εξω πλεον..

Αν και σύντομα θα έρθει το νέο μοντέλο...

Μήπως τυχαίνει να ξέρεις πότε περίπου θα έρθει? Το περιμένω εδώ και 2 βδομάδες, που ακύρωσα το m31a.

Απάντηση: Re: egreat media server με HD δυνατοτητες

Απο το e-shop με τα 159 ευρω.
Απλα περιμενα καμια δεκαπενταρια μερες.

Τυχερός είσαι.
Εγώ έδωσα την παραγγελία στις 21/08 και ακόμα περιμένω...

Re: Απάντηση: Re: egreat media server με HD δυνατοτητες

Τυχερός είσαι.
Εγώ έδωσα την παραγγελία στις 21/08 και ακόμα περιμένω...
παρτους τηλ γιατι το egreat 31a ειναι σε ελλειψη και θελουν επιβεβαιωση απο εσενα αν θελεις το egeat 31b με hdmi 1.3 με 10ευρω παραπανω-bye--bye--bye-

Καλησπέρα,
Πήρα και εγώ απο το e-shop to περίφημο πια Εgreat του έβαλα, ένα σκληρό 640GB, αγόρασα και το tp-link για WI-FI και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Ωστόσω έχω κάποιες παρατηρήσεις.

-Καταρχήν για να λυθούν κάποιες απορίες με τις παραγγελίες στο e-shop, εγώ πήρα τηλ. να το παραγγείλω στις 26/8 και μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει, ούτε μπορώ να το παραγγείλω γιατί δεν ξέρουν πότε θα έρθει, το σύστημα δεν τους αφήνει να κάνουν προπαραγγελία και να πάρω σε καμιά εβδομάδα και βλέπουμε. Ξαναπαίρνω τηλ. την επόμενη μέρα και ώς εκ θαύματος και το παράγγειλα και θα το είχα σε 3 εργάσιμες ημέρες, όπως και τελικά έγινε!!
Συμπέρασμα: Κάποιοι πωλητές στο e-shop δεν ξέρουν τι τους γίνεται!

- Με το σκληρό ανεβαίνει η θερμοκρασία κατακόρυφα οπότε ένας καλυτερος ανεμιστήρας είναι μάλλον επιβεβλημένος. Παρακαλώ τον φίλο που έβαλε άλλον ανεμιστήρα να μας πει απο που το αγόρασε.

- Κατα την λειτουργία και ενώ παίζει κάποιο βίντεο κάποιες φορές αν πατήσεις το stop δεν γυρίζει στο μενού αλλά βγάζει μαύρη οθόνη και πρέπει να ξαναπατήσεις play να ξαναρχίσει να παίζει το αρχείο και μετα πατώντας stop να εμφανιστεί το μενού. Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει και σε άλλους πάντως είναι περίεργο και ενοχλητικό.

-Τον εξωτερικό δίσκο 2.5'' freeagent Go της Seagate που έχω αρνείται να τον διαβάσει. Μάλλον φταίει η τροφοδοσία μέσω USB όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω. Οταν το 2ο USB (για την τροφοδοσία) το βάλως πχ στο PS3 τον διαβάζει αλλά ο σκληρός κάνει έναν περίεργο θόρυβο οπότε δεν το ξαναεπιχειρώ.

Πάντως σε γενικές γραμμές τo μηχάνημα είναι αρκετά καλό για τα λεφτά του Τώρα για αξιοπιστία θα δούμε.

-Τον εξωτερικό δίσκο 2.5'' freeagent Go της Seagate που έχω αρνείται να τον διαβάσει. Μάλλον φταίει η τροφοδοσία μέσω USB όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω. Οταν το 2ο USB (για την τροφοδοσία) το βάλως πχ στο PS3 τον διαβάζει αλλά ο σκληρός κάνει έναν περίεργο θόρυβο οπότε δεν το ξαναεπιχειρώ.
καλυτερα να τον τροφοδοτησεις με κανονικο τροφοδοτικο 5V πχ το τροφοδοτικο απο usb hub

Status
Not open for further replies.