Egreat R6S 3D

Ευχαριστώ και, φαντάζομαι, στα $80 και είσαι και ικανοποιημένος, όπως διάβασα.
Ναι, το συμπαθώ ιδιαίτερα.
Εχει τα θέματα του αν επιχειρήσεις αναπαραγωγή από δίκτυο αλλά για τα χρήματα που ζητάει είναι αχτύπητο και οι αδυναμίες συγχωρούνται!

Ναι, το συμπαθώ ιδιαίτερα.
Εχει τα θέματα του αν επιχειρήσεις αναπαραγωγή από δίκτυο αλλά για τα χρήματα που ζητάει είναι αχτύπητο και οι αδυναμίες συγχωρούνται!

Αξίζει η διαφορά των $9 για το άλλο μοντέλο με το wifi;

χρονια σας πολλα!!!με ποιο firmware το δουλευετε..υπαρχει το custon xEgreat-III-R6S-2.6.8.0-by-CSv2.3-DMD-XLCZ5.8.7z το εχει βαλη κανενας ,ειναι το τελευταιο.και αν ναι ..σχολια!!ευχαριστω

Απάντηση: Re: Egreat R6S 3D

χρονια σας πολλα!!!με ποιο firmware το δουλευετε..υπαρχει το custon xEgreat-III-R6S-2.6.8.0-by-CSv2.3-DMD-XLCZ5.8.7z το εχει βαλη κανενας ,ειναι το τελευταιο.και αν ναι ..σχολια!!ευχαριστω
Αυτό είναι πολύ πρόσφατο. Χρησιμοποιώ την προηγούμενη έκδοση.
Πότε κυκλοφόρησε η επίσημη 2.6.8 και πότε πρόλαβε να βγει η ανεπίσημη?

Re: Απάντηση: Egreat R6S 3D

Εγώ το χρησιμοποιώ ενσύρματα, δεν έχω το wifi στικάκι, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω αν συνεργάζεται και αποδίδει καλά.

εγώ έχω το wifi και πάει πολύ καλά, άψογη σύνδεση

Re: Απάντηση: Re: Egreat R6S 3D

Αυτό είναι πολύ πρόσφατο. Χρησιμοποιώ την προηγούμενη έκδοση.
Πότε κυκλοφόρησε η επίσημη 2.6.8 και πότε πρόλαβε να βγει η ανεπίσημη?

καλή χρονιά παιδιά. και εγώ την προηγούμενη έχω. θα τη βάλω και θα δούμε. εαν την έβαλε κάποιος ας μας πει πως πάει

Καλή χρονιά σου όλους!
Πέρασα την πειραγμένη 2.6.8 που αναφέρεται παραπάνω. Δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα αλλά ούτε και κάποια σημαντική βελτίωση. Διαπίστωσα κάποιες πρόσθετες επιλογές στα μενού ήσσονος σημασίας.
Bluray 3d από δίκτυο δεν κατάφερε να παίξει..

Καλη χρονια με υγεια και αισιοδοξια για ολο τον κοσμο!!!και ναχουμε να λεμε....εδω περα!!!

Σε κάποια forum έχει γραφτεί ότι με την 2.6.8.0 υπάρχει πρόβλημα με το 3D.Διαπίστωσε κανείς κάτι τέτοιο ή μπορούμε να την περάσουμε άφοβα;

Ενδιαφέρομαι γι'αυτό το media player για δώρο για τον πεθερό μου, για να παίζει ταινίες και σειρές, αλλά έχω καταλάβει πως πιο πολύ τον εξιτάρει το ¨θέμα¨ android και διαδυκτιακές δυνατότητες παρά η ικανότητα αναπαραγωγής αρχείων video. Γι'αυτό ρωτάω, στο googlάρισμα και στο youtube θα καλυφθεί ο άνθρωπος με το egreat (και δευτερευόντως στα android apps?) ή να του πάρω ένα android mp π.χ mk802iiis ?
(δεν είμαι σίγουρος αν έπρεπε να το θέσω εδώ αυτό το θέμα ή στην αγορά καινουργιου media player)

παιδιά καλησπέρα!ο συγκεκριμένος media player παίζει BDMV αρχεία?Ευχαριστώ!