Egreat R6S 3D

Βρε παιδια γιατι πρεπει να βαζουμε το sbs στο ονομα της ταινιας; Εμενα και στο Dune MAX που ειχα αλλα και στο Dune 303D που εχω τωρα η ταινια γραφει απλα Life of Pi και η τηλεοραση μου 50GT30 αυτοματα κανει τις δυο εικονες ενα. Απλα στις ρυθμισεις 3D της τηλεορασης εχει

Οχι
Ναι
Ναι (προηγμενο)

και το εχω βαλει στην τριτη επιλογη.

Βρε παιδια γιατι πρεπει να βαζουμε το sbs στο ονομα της ταινιας; Εμενα και στο Dune MAX που ειχα αλλα και στο Dune 303D που εχω τωρα η ταινια γραφει απλα Life of Pi και η τηλεοραση μου 50GT30 αυτοματα κανει τις δυο εικονες ενα. Απλα στις ρυθμισεις 3D της τηλεορασης εχει

Οχι
Ναι
Ναι (προηγμενο)

και το εχω βαλει στην τριτη επιλογη.

Έχεις δίκιο. Αυτή τη ρύθμιση δεν την είχα κάνει στη 50VT30 μέχρι τώρα και κάθε φορά που έπαιζα 3D πατούσα το κουμπί 3D, επειδή, όπως είδα τώρα, ήταν ρυθμισμένη σ' αυτό. Τώρα που το άλλαξα, γύρισε τις δύο εικόνες σε μία, ενώ δεν το είχε κάνει όταν άλλαξα τον τίτλο σε sbs, όπως ειπώθηκε παραπάνω.

Δεν ξέρv, όμως, αν αυτή η ρύθμιση υπάρχει σε όλες τις 3D.

Δεν υπαρχει λογος να προσθεσεις στο ονομα της ταινιας κατι για να παξει σωστα στις Πανυ συν οτι εχει επιλογη για τις ταινιες που ειναι αντιστροφα το 3D να το αλλαξεις.

Μιλαω για κανονικο 3D BR ISO και οχι SBS οπως το Life of Pi το χρονικο της Ναρνιας και πολλες αλλες ταινιες που εχουν πρωτα το δεξι ματι αντι για το αριστερο.

Στην δικιά μου TV, Sony HX850, όταν βάλω στον τίτλο sbs, το γυρίζει σε 3D χωρίς να πατήσω κάποιο κουμπι στην TV.

Δεν υπαρχει λογος να προσθεσεις στο ονομα της ταινιας κατι για να παξει σωστα στις Πανυ συν οτι εχει επιλογη για τις ταινιες που ειναι αντιστροφα το 3D να το αλλαξεις.

Μιλαω για κανονικο 3D BR ISO και οχι SBS οπως το Life of Pi το χρονικο της Ναρνιας και πολλες αλλες ταινιες που εχουν πρωτα το δεξι ματι αντι για το αριστερο.
Εδώ μιλάμε για ταινίες mkv 3D SBS. Σε ISO όλες οι τηλεοράσεις γυρίζουν αυτόματα σε 3D mode. Σε SBS όχι. Δεν γνωρίζω πως συμπεριφέρεται η Panasonic αλλά σε μένα με LG η παραπάνω προσθήκη του keyword μου έχει λύσει τα χέρια..

Απάντηση: Re: Egreat R6S 3D

Στην δικιά μου TV, Sony HX850, όταν βάλω στον τίτλο sbs, το γυρίζει σε 3D χωρίς να πατήσω κάποιο κουμπι στην TV.
Και σε LG 55LW5500 το ίδιο. Το σημαντικότερο όφελος όμως είναι ότι και τα μενού καθώς και κάθε πληροφορία επί της οθόνης εμφανίζονται σωστά χωρίς καμία παρέμβαση από το τ/χ της τηλεόρασης.

Re: Απάντηση: Re: Egreat R6S 3D

Ευχαριστώ! :ernaehrung004:
Κατεβάζω και δοκιμάζω!

Ναι, Δοκιμασε και πες μας τι καλο εχει. Και αν εφτιαξαν (και αυτοι) το 23,976 χωρις "λοξυγγα"...

Re: Απάντηση: Re: Egreat R6S 3D

Και σε LG 55LW5500 το ίδιο. Το σημαντικότερο όφελος όμως είναι ότι και τα μενού καθώς και κάθε πληροφορία επί της οθόνης εμφανίζονται σωστά χωρίς καμία παρέμβαση από το τ/χ της τηλεόρασης.

Από ότι λέει εδώ, είνει καλύτερα για τις LG.

Αφού πέρασα την custom , από off για να ανοίξει, μου κάνει αρκετή ώρα. Ισως και 5 λεπτά!! Σε όλους τόσο πολύ αργεί;;;

Αφού πέρασα την custom , από off για να ανοίξει, μου κάνει αρκετή ώρα. Ισως και 5 λεπτά!! Σε όλους τόσο πολύ αργεί;;;

Οχι.
Ξαναφλάσαρε..

(με ποιον τρόπο έκανες την αναβάθμιση?)

Last edited:
Το πέρασα με usb flaskακι. Μόλις πέρασα το "Bast_Castle_V102_13_12_2012_Egreat_RTD1186" το οποίο φαινετε να δουλεύει μια χαρά, μόνο που αρκετά παράθυρα είναι γραμμένα στα ρώσσικα.

Απο το μενού στις ρυθμίσεις, έκανα το update. έχει διαφορά αν το κάνεις με τον άλλο τρόπο;

Απο το μενού στις ρυθμίσεις, έκανα το update. έχει διαφορά αν το κάνεις με τον άλλο τρόπο;
Ναι. Παρουσιάζει τα προβλήματα που ανέφερες.
Πάντα με forced update θα περνάς τα λογισμικά. Ειδικά τα πειραγμένα.

Παιδια ,γεια σας.
Εχω εδω και κανα χρονο το r6s και επαιζε μια χαρα. Ξαφνικα πριν δυο μερες ,μαλλον απο διακοπη ρευματος, εχει κολησει και στην οθονη μου γραφει:please wait for usb update.....δοκιμασα να κανω reset με τον τροπο που λετε ποιο πανω αλλα το γ....νο εχει μουλαρωσει και δεν ξεκολαει με τιποτα.
Εχει κανεις καποια ιδεα?
Ευχαριστω