Egreat R6S 3D

1. Αφησε το για λίγες ώρες εκτός ρεύματος. Μπορεί να επανέλθει..

2. Δοκίμασε να το φλασάρεις με διαφορετικό στικάκι.

Re: Απάντηση: Egreat R6S 3D

1. Αφησε το για λίγες ώρες εκτός ρεύματος. Μπορεί να επανέλθει..

2. Δοκίμασε να το φλασάρεις με διαφορετικό στικάκι.

Το πρώτο το έχω κάνει χωρίς επιτυχία, θα δοκιμάσω με άλλο στικάκι
Σε ευχαριστώ

Δοκίμασε να το συνδέσεις με καλώδιο composite απευθείας στην τηλεόραση σου. (κίτρινο RCA).
Ορισμένα media players μετά από κάποιο συμβάν (π.χ. απότομη διακοπή) χάνουν την ανάλυση που έχεις ορίσει και κλειδώνουν σε 480i η οποία μπορεί να μην "περνάει" από την HDMI.

Ολα αυτά είναι υποθέσεις. Μπορεί να έχει υποστεί ζημία ο bootloader, οπότε τίποτα από τα παραπάνω δε βοηθάει..

Το πρώτο το έχω κάνει χωρίς επιτυχία, θα δοκιμάσω με άλλο στικάκι
Σε ευχαριστώ
Δοκίμασα και με άλλο στικάκι αλλά δεν....... γράφει μόνιμα στην οθόνη To "please wait for usb update"

Δοκίμασε να το συνδέσεις με καλώδιο composite απευθείας στην τηλεόραση σου. (κίτρινο RCA).
Ορισμένα media players μετά από κάποιο συμβάν (π.χ. απότομη διακοπή) χάνουν την ανάλυση που έχεις ορίσει και κλειδώνουν σε 480i η οποία μπορεί να μην "περνάει" από την HDMI.

Ολα αυτά είναι υποθέσεις. Μπορεί να έχει υποστεί ζημία ο bootloader, οπότε τίποτα από τα παραπάνω δε βοηθάει..

Μέ το HDMI έχω εικόνα, το r6s έχει κολλήσει στο update και δεν ξεκολλάει με τίποτα....

Δυστυχώς δε μπορώ να βοηθήσω περισσότερο..
Φίλε μου σας ευχαριστώ που προσπαθεισατε να με βοηθήσετε.
Χθες βράδυ γυρίζοντας στο σπίτι έκανα άλλη μια προσπάθεια για Hard reset και παραδόξως έπιασε. Του πέρασα την 2.5.6.0 και είναι όλα καλά.
Και πάλι ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Egreat R6S 3D

ο bootloader πως διορθωνετε και τι κανει? ετσι για να μαθαινω
Ο bootloader είναι το πρόγραμμα που είναι αρμόδιο για την εκκίνηση του λειτουργικού.
Δε φλασάρεται με τους κοινούς τρόπους αναβάθμισης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Egreat R6S 3D

Φίλε μου σας ευχαριστώ που προσπαθεισατε να με βοηθήσετε.
Χθες βράδυ γυρίζοντας στο σπίτι έκανα άλλη μια προσπάθεια για Hard reset και παραδόξως έπιασε. Του πέρασα την 2.5.6.0 και είναι όλα καλά.
Και πάλι ευχαριστώ
Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν!
Καλές θεάσεις!

Μια ερώτηση.Κάποια Bluray Iso που έχω, ενώ είναι 3D όταν τα παίζω με τον R6S δεν εντοπίζεται το 3D και παίζουν μόνο ως 2D.Στα περισσότερα πάντως Bluray Iso το 3D εντοπίζεται κανονικά.Γιατί συμβαίνει αυτό στα άλλα iso.Μπορεί να γίνει κάτι για να εντοπίζεται το 3D;

Ως νέα επίσημη έκδοση εμφανίζεται η "Egreat_R6S_3.0.4.9_100M_20130506" στην παρακάτω διεύθυνση:
http://www.zippyshare.com/sticky/au7hafv5/dir.html

Εγώ πάντως την πέρασα και διαπίστωσα ότι όλα τα 3D αρχεία που είχα, δηλαδή ISO & mkv SBS έπαιξαν απροβλημάτιστα από εξωτερικό δίσκο. Είδε όλα τα iso ως 3D και μετέτρεψε αυτόματα σε frame packing όλα τα SBS εφόσον χρησιμοποιηθούν τα παρακάτω:
Tip:
Σε ταινίες mkv 3D SBS, αν προσθέσετε στον τίτλο της ταινίας H-SBS ή Half SBS, ή HSBS, η 3D τηλεόραση σας κλειδώνει αυτόματα σε 3D mode και τα μενου του player προσαρμόζονται επίσης αυτόματα χωρίς να σας "βγάζουν" τα μάτια.

Δικτυακά δεν βελτιώθηκε τίποτα, η αναπαραγωγή 3D-ISO παραμένει προβληματική.

Εφ´όσον δεν υπάρχει κάποια αλλαγή, λέω να κρατήσω την παλιά καλή 2.5.6.0.:grandpa:

Από ποιότητα εικόνας σε 3d πως είναι σε σύγκριση με τον εσοματομενο της τηλεόρασης μπορεί να πει κάποιος
εγώ το θέλω μόνο για προβολή 3d ταινίας στην τηλεόρασή μου, για τι ο ενσωματωμένος player που έχει η τηλεόραση
δεν διαβάζει υπότιτλους 3d idx sub αλλά αν είναι να πέσω σε ποιότητα δεν θα τον έπαιρνα

Καλησπέρα,

Ενδαφέρομαι και εγώ για το συγκεκριμένο, αλλά επειδή όλα παίζουν δικτυακά (ενσυρματα πάντα) μπορεί κάποιος να μου πεί κάποιος αν έχει λυθεί το δικτυακό θέμα και αν όχι σε ποια αρχεία θα έχω πρόβλημα?
είναι μόνο 3D-iso?
Κατι 3D mkv που έχω?
Τα απλά τα 1080p παίζουν απο δίκτυο κανονικά?

καλησπέρα
έχω το wd live tv http://www.skroutz.gr/s/278562/Western-Digital-TV-Live-WDBAAP0000NBK.html αξίζει να πάω στο egreat,έχει καλύτερο τσιπάκι?
το θέλω πιο πολύ για 3d ταινίες.

το πρόβλημα που έχω με το wd είναι ότι δεν βλέπει τους 3d υπότιτλους.
γενικά είναι καλύτερο το egreat η να κρατήσω το wd?