AlexT_
AVClub Fanatic
1. Αφησε το για λίγες ώρες εκτός ρεύματος. Μπορεί να επανέλθει..
2. Δοκίμασε να το φλασάρεις με διαφορετικό στικάκι.
1. Αφησε το για λίγες ώρες εκτός ρεύματος. Μπορεί να επανέλθει..
Δοκίμασα και με άλλο στικάκι αλλά δεν....... γράφει μόνιμα στην οθόνη To "please wait for usb update"Το πρώτο το έχω κάνει χωρίς επιτυχία, θα δοκιμάσω με άλλο στικάκι
Σε ευχαριστώ
Δοκίμασε να το συνδέσεις με καλώδιο composite απευθείας στην τηλεόραση σου. (κίτρινο RCA).
Ορισμένα media players μετά από κάποιο συμβάν (π.χ. απότομη διακοπή) χάνουν την ανάλυση που έχεις ορίσει και κλειδώνουν σε 480i η οποία μπορεί να μην "περνάει" από την HDMI.
Ολα αυτά είναι υποθέσεις. Μπορεί να έχει υποστεί ζημία ο bootloader, οπότε τίποτα από τα παραπάνω δε βοηθάει..
Φίλε μου σας ευχαριστώ που προσπαθεισατε να με βοηθήσετε.Δυστυχώς δε μπορώ να βοηθήσω περισσότερο..
Ο bootloader είναι το πρόγραμμα που είναι αρμόδιο για την εκκίνηση του λειτουργικού.ο bootloader πως διορθωνετε και τι κανει? ετσι για να μαθαινω
Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν!Φίλε μου σας ευχαριστώ που προσπαθεισατε να με βοηθήσετε.
Χθες βράδυ γυρίζοντας στο σπίτι έκανα άλλη μια προσπάθεια για Hard reset και παραδόξως έπιασε. Του πέρασα την 2.5.6.0 και είναι όλα καλά.
Και πάλι ευχαριστώ
Tip:
Σε ταινίες mkv 3D SBS, αν προσθέσετε στον τίτλο της ταινίας H-SBS ή Half SBS, ή HSBS, η 3D τηλεόραση σας κλειδώνει αυτόματα σε 3D mode και τα μενου του player προσαρμόζονται επίσης αυτόματα χωρίς να σας "βγάζουν" τα μάτια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.