Egreat R6S 3D

Re: Απάντηση: Egreat R6S 3D

καλησπερα , επειδη με ενδιαφερει πολυ και ο ηχος σε 2CH system , στην αναπαραγωγη FLAC και MP3 , αν εχει καλη αποδοση απο την OPT digital ουτ , ωστε να το περασω απο το HD970 cd player ,,γενικα αν σε ηχο (mp3-FLAC) τα παει καλα ,

ευχαριστω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Egreat R6S 3D

Σήμερα το παράγγειλα ( το pro ) κυριώς για φθηνό music player αφού το σύστημα που θα συνδεθεί είναι λίγο αρχαίο. Και για video player όμως θα χρησιμοποιηθεί γιατί οι υπότιτλοι του ενσωματωμένου player της samsung μου έχουν βγάλει τα μάτια. Σε παλιότερη ερώτηση που είχα κάνει στον alex μου είχε πει πως είναι ok και για ιντερνετικο ραδιόφωνο οπότε στα βασικά της μουσικής ελπίζω να με καλύψει.
Όταν με το καλό το παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις για το θέμα του ήχου. Πάντως ένα egreat αρκετά παλιό(δεν θυμάμαι μοντελο) που έχει ένας φίλος μου σε σύγκριση με το laptop απέδιδε σαφως καλύτερα σε mp3 320αρια και φαντάζομαι ότι αυτό ως πιο σύγχρονο δεν υπάρχει λόγος να είναι χειρότερο.
Φαντάζομαι οτι γίνεται κατανοητό πως ανακινώ το ερώτημα του johnstav (όχι πως πρόκειται να το ξεπαραγγείλω) αλλά πέστε μας και κάτι για τον ήχο ρε παιδιά.
Ευχαριστώ πολύ Κώστας.

Καλησπερα,ξερει κανεις κανενα μαγαζι απο Ευρωπη που να τρεχει προσφορα για το συγκεκριμενο μηχανακι?

Είμαι ο μόνος κάτοχος του συγκεκριμένου player που μου κάνει συνέχεια unsafe eject όταν παίζει έργο απο σκληρό δίσκο; Σε usb flash δεν το κάνει ποτέ. Firmware 2.5.6 original περασμένο με forced update.
Έχω δοκιμάσει και άλλα firmware και κάνει τα ίδια. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ενώ παίζει κανονικά βγάζει unsafe eject?
Μ'ηπως δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο usb?

Είμαι ο μόνος κάτοχος του συγκεκριμένου player που μου κάνει συνέχεια unsafe eject όταν παίζει έργο απο σκληρό δίσκο; Σε usb flash δεν το κάνει ποτέ. Firmware 2.5.6 original περασμένο με forced update.
Έχω δοκιμάσει και άλλα firmware και κάνει τα ίδια. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Φιλε μου, αν το "unsafe eject" ειναι το να κωλαει οταν το συνδεω με σκληρο και να θελει forced update, μου το εχει κανει και σε μενα δυο φορες. Την μια καταφερα και του εκανα update, την δευτερη φορα το εκανε πριν κανα δυο εβδομαδες και δεν λεει να φτιαξει με τιποτα.
Υπαρχει καποιος τροπος να το φτιαξουμε?

έχω 4 σκληρους 2.5''. Το κάνει με όλους. Ενώ παίζει το έργο ξαφνικά γράφει unsafe eject , και κάνει eject τον σκληρό. Δεν είναι θέμα ούτε καλωδίου ούτε firmware. Αφού δεν το κάνει με φλασάκια, πάει να πει οτι δεν του φτάνει η τροφοδοσία . Πάω για άλλο media player , μου έχει κάψει τα νεύρα...

έχω 4 σκληρους 2.5''. Το κάνει με όλους. Ενώ παίζει το έργο ξαφνικά γράφει unsafe eject , και κάνει eject τον σκληρό. Δεν είναι θέμα ούτε καλωδίου ούτε firmware. Αφού δεν το κάνει με φλασάκια, πάει να πει οτι δεν του φτάνει η τροφοδοσία . Πάω για άλλο media player , μου έχει κάψει τα νεύρα...

Οι δίσκοι χωρίς τροφοδοσία, δεν είναι ότι καλύτερο γενικά, για τα media player.

Στους WD 2TB των 2.5" που χρησιμοποιώ, δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα.
Κρίμα για το φίλο, ίσως να του έτυχε προβληματικό κομμάτι.

Χθες παρέλαβα το pro με το wifi( μετά από 40 ημέρες ). Οι πρώτες εντυπώσεις:
- το wifi ( μεσολαβούν 2 τοίχοι και ένα χωλ ) το θεωρώ καλό. Με το μόνο που μπορώ να το συγκρίνω είναι με ένα κινητό samsung s advance το οποιο στο ίδιο σημείο έχει κακό εως μέτριο σήμα, ενώ στο egreat φαίνεται πως πιάνει φουλ σήμα ( έχω κάποιες επιφυλάξεις γιατί δεν ξέρω αν απλώς εμφανίζει το λογότυπο ολόκληρο άσχετα με τη δύναμη του σήματος) Πάντως με εξέπληξε ότι τα hd βιντεάκια στο youtube (στο ενσωματωμένο app) τα φόρτωνε πιο γρήγορα από τον υπολογιστή ο οποίος συνδέεται στο router με ethernet. Μάλλον θέλω format.

- Το internet radio τώρα που ήταν και ο βασικός λόγος που το πήρα: δεν ξέρω πως να κάνω αναζήτηση σταθμών, αλλά πέρασα τα αρχειάκια .pls σε ένα στικάκι και τα περισσότερα τα έπαιξε άνετα. Στο swissgroove πχ που εκπέμπει 128kbps σήμερα το πρωί στα πρώτα 2-3 λεπτά έκανε κάτι αποσυνδέσεις αλλά μετά έστρωσε. Στα αρνητικά βάζω πως δεν σου δίνει καμία πληροφορία πχ kbps ή hz ή όνομα κομματιού, και δεν μπορείς να επέμβεις καθόλου στον ήχο. Εύχομαι να υπάρχει κάτι και απλά να μην το βλέπω εγώ.

- σαν music player οι πρώτες εντυπώσεις καλές. Και εδώ δεν βλέπω να μπορώ να επέμβω στον ήχο π.χ. μπάσα πρίμα κλπ. Αυτό βέβαια δεν με ενδιαφέρει και πολύ απλά το αναφέρω. Αυτό που μου έκανε εδώ εντύπωση είναι η τεράστια διαφορά στην ποιότητα του ήχου ανάμεσα σε αρχεία flac και mp3 128άρια. Το laptop στο παρελθόν έμοιαζε να τις γεφυρώνει αυτές τις διαφορές. Πάντως αυτό που δεν μπορώ να πω με σιγουριά είναι αν το egreat παίζει καλύτερα τα flac ή χειρότερα τα mp3. Πάντως δεδομένου του αρχαίου ηχοσυστήματος μου δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερη ποιότητα από τα flac που έπαιξα σήμερα.

-στα βιντεάκια το δοκίμασα σε κάτι 720ρ και δεν κατάλαβα κάποια ιδιαίτερη διαφορά με τον ενσωματωμένο player της samsung eh6030, βέβαια δεν το πολυψείρησα το θέμα. Οι υπότιτλοι μια χαρά, στο μόνο που δεν μπορείς να παρέμβεις είναι το πάχος του περιγράμματος.
Αυτά για αρχή και επαναλαμβάνω δεν έχω κάποιο μέτρο σύγκρισης με κάποιο πρόσφατο media player (ή έστω πρόσφατα με κάποιο παλιότερο), οπότε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα αυτά που ικανοποιούν εμένα, κάποιον άλλο με μία αναφορά ή με μεγαλύτερες απαιτήσεις να του φανούν πολύ κακά.
( Τόση ώρα που γράφω στο pc ακούω swissgroove και μου έκανε κάτι ψιλοδιακοπές οπότε θεωρώ ότι είναι θέμα router ή σταθμού οι διακοπές και ότι δε έφταιγε το egreat)
Αυτά Κώστας.

40 μέρες κάνανε να στο στείλουνε? Νηστεία είχανε?:grandpa:
Τα κολπάκια με το internet radio εγώ δεν τα έχω δοκιμάσει, τα flac έχουν διαφορά ποιότητας από τα mp3, μάλλον το laptop σου θα τα "χαντάκωνε".
Οι προρυθμίσεις εικόνας που έχει μου φαίνονται αρκετά καλές, μπορείς να ανεβάσεις ελαφρά κοντράστ και κορεσμό για πιο έντονη και συμπαγή εικόνα, αλλά μην το παρακάνεις.
Καλορίζικο, Κώστα!:2thumb22sup:

πηρα ενα και ενω βλεπη το mac mini και ολους τους φακελους που ειναι shared μολις παω να ανοιξω φακελο μου ζηταη παλι κωδικο και δεν δεχεται οτι και να βαλω.ακομα και αν απερνεργοποιησω τους κωδικους του mac αυτο φακελο δεν ανοιγη.

εστειλα και email στην egreat αλλα χλωμο να απαντησιυν.

τα flac έχουν διαφορά ποιότητας από τα mp3, μάλλον το laptop σου θα τα "χαντάκωνε"
αυτό πιστεύω και εγώ, αλλά δεν το έχω πρόσφατο οπότε δεν το λέω με σιγουριά

Παιδια βαλτε αυτην την εκδοση firmware, οχι την επισημη, και θα ειστε ενταξει, συν οτι εχει παραπανω καλουδια!
κάποια στιγμή θα κάνω μια δοκιμή, το μόνο που φοβάμαι είναι μην χάσω κάτι από αυτά που έχω τώρα και με καλύπτουν σε πολύ μεγάλο βαθμό, αν και σε προηγουμενα post διάβασα πως όποτε θες επανέρχεσαι πλήρως σε προηγούμενο firmware. Για την ώρα το μόνο που περιμένω είναι να περάσει η πρώτη κρίσιμη εβδομάδα.

40 μέρες κάνανε να στο στείλουνε? Νηστεία είχανε?
Από 25/9 ήταν Γαλλία μετά μόναχο ξανά γαλλία κ.ο.κ...
με εκτίμηση Κώστας.

καλησπέρα σε όλους τους φίλους,με τι username kai pass συνδέομε με το ftp sthn version 3.0.5.3;ευχαριστώ πολύ

καλησπέρα σε όλους τους φίλους,με τι username kai pass συνδέομε με το ftp sthn version 3.0.5.3;ευχαριστώ πολύ

user:usb, pass: usblist / HDD SATA - user:hdd, pass: hddlist

user:usb, pass: usblist / HDD SATA - user:hdd, pass: hddlist

αυτο τι ειναι;προσπαθω μερες τωρα να συνδεθω μεσω ethernet και δεν μπαινη στους φακελους.μηπως ειναι κανενας απο αυτους τους κωδικους;