Εχετε προσέξει ότι όταν μπεις στο Internet Radio εχει χρωματιστά πλήκτρα επιλογής αριστερά και οτι δεν μπορουμε να τα χρησιμοποιήσουμε γιατί δεν εχουμε το remote του 31 ?
Και τι θα κάνουμε ?
Και τι θα κάνουμε ?
Για το WD δε ξέρω άλλα με το καλαμπόκι δε πρέπει να έχει διαφορά. Ίσως του έχεις κοτσάρει μεγάλους δίσκους...
δεν του εχω βαλει μεγαλους δισκους, αντιθετως στο καλαμποκι εχω βαλει εσωτερικο 750 γιγα και παρολα αυτα αναβει σφαιρα.Με τα ιδια στικακια τα δοκιμασα. Ειναι αργο στο ξεκινημα το E great
αν τους εχεις με πασ πας δικτιο εχει μια επιλογη ,και κανεις mount shares me username kai pass αλλιως εχει auto smb και τα βλεπει οοοοοοολα
η συνταξη ειναι smb ://SERVER/VideosΠάω κοινόχρηστο δίκτυο, βλέπει το Workgroup, μετά βλέπει SERVER και PLAYROOM, αλλά σε κανένα από τα δύο δεν βλέπει φακέλους. Ο server έχει password, ο playroom όχι.
Αν πάω να τα περάσω χειροκίνητα (//SERVER/Videos/), μου λέει wrong filesystem...
Εχετε προσέξει ότι όταν μπεις στο Internet Radio εχει χρωματιστά πλήκτρα επιλογής αριστερά και οτι δεν μπορουμε να τα χρησιμοποιήσουμε γιατί δεν εχουμε το remote του 31 ?
Και τι θα κάνουμε ?
η συνταξη ειναι smb ://SERVER/Videos
Ή καλωδιο θα βαλεις, ή stick USB (MONO το Tp-link 821N και το WN-100 παιζουν, για αλλα stick δεν εχουν βαλει drivers στο firmware)...
Δισκος SATA 3,5" χρειαζεται μονο αν θα κατεβαζεις torrents ή θα κανεις streaming απο το pc στο Egreat (myiHome)...
Αν θες μονο να βλεπεις ταινιες, βαζεις εξωτερικο USB δισκο 2,5" ή 3,5".
αν εχεις εγκαταστησεις τις εφαρμογες εxει νομιζω ftp serverπαιδια μια ερωτηση,κατεβαζεις κατι με το torrent client,μπορεις να το παρεις απο το σκληρο του δισκο μεσω lan?...εχεις προσβαση δηλαδη στους φακελους του μεσω explorer?
Έχεις, αλλά οι ταχύτητες είναι αργές.παιδια μια ερωτηση,κατεβαζεις κατι με το torrent client,μπορεις να το παρεις απο το σκληρο του δισκο μεσω lan?...εχεις προσβαση δηλαδη στους φακελους του μεσω explorer?
δεν εχει και πολυ νοημα η μεταφορα αφου το μηχανημα ειναι dlna server δλδ σερβιρει τα περιεχομενα του σκληρου σε ολες τις συσκευες που υποστηριζουν το παραπανω πρωτοκολοδηλαδη δεν προτεινεται να το εχεις σαν torrent dowloader και να περνεις οτι εχεις κατεβασει μετα σε αλλους υπολογιστες?..καλυτερα δηλαδη να το εχεις μονο σαν player?..γιατι αν κατεβασεις ενα αρχειο 8gb θα κανει ωρα για να μεταφερθει σε αλλο pc στο δικτυο.
οχι σε αυτη την περιπτωση βαζεις ενa nas με 1Gbps και κανεις κοπτοραπτικη:grandpa::grandpa:για τις ταινιες ναι...αλλα για αλλα αρχεια, παιχνιδια π.χ που πρεπει να μεταφερθουν σε αλλο pc θα ειναι λιγο προβλημα η μεταφορα.
Στο Μ34Α ο δίσκος είναι εξωτερικός,οπότε πολύ εύκολα τον αποσυνδέεις και τον συνδέεις σε οποιοδήποτε PC για μεταφορά αρχείων.για τις ταινιες ναι...αλλα για αλλα αρχεια, παιχνιδια π.χ που πρεπει να μεταφερθουν σε αλλο pc θα ειναι λιγο προβλημα η μεταφορα.
Στο Μ34Α ο δίσκος είναι εξωτερικός,οπότε πολύ εύκολα τον αποσυνδέεις και τον συνδέεις σε οποιοδήποτε PC για μεταφορά αρχείων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.