Εχω βεβαια περασμενο το firmware του popcorn 110
στο δικο μου, δεν ξερω αν εχει καποια διαφορα (δεν το ειχα το 801Ν οταν ειχα περασμενο το firmware της Egreat να σας πω). Παντως αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δε συνδεεται αυτοματα στο δικτυο μολις το ανοιξω απο το remote, πρεπει να μπω στο μενου του δικτυου και να πατησω Επιλογη - εχω δωσει απο κατω το SSID του -και τοτε το βλεπει. Αν πατησω το αλλο κουμπι που λεει Ανιχνευση, δεν κανει τιποτα (δε δειχνει τα διαθεσιμα δικτυα). Εχω βαλει καρφωτη IP (static) και η security του δικτυου μου ειναι WPA2 με AES...
Η τηλεοραση μου εχει μια εισοδο hdmi, Μπορω να συνδεσω εκει 2 συσκευες?
το egreat και ενα dvd player? Yπαρχει καποιος ανταπτορας?
αυτο πως γινεται να περασω του καλαμποκιου το firmware?
αυτο πως γινεται να περασω του καλαμποκιου το firmware?
Παντως σε σχεση με το καλαμποκι και το WD, το egreat αργει παααρα πολυ να αναψει
Εκανα και εγω παραγγελια το egreat m34a, μαλλον βεβαια εχω μελλον μεχρι να το παραλαβω.
Καθοτι ασχετος και τεμπελακος (για να τα διαβασω ολα προσεκτικα) με ενα usb stick μπορω να ξεκινησω την χρηση του;
Για να κανουμε σωστη δουλεια τι αλλο χρειαζομαι;
Εναν εξωτερικο usb σκληρο; (κανει ο οποιοσδηποτε ή εχει προτιμησεις
Το wi-fi usb stick καταλαβαινω πως δεν χρειαζεται εφοσον ειμαι διατεθημενος να το ενωσω με καλωδιο δικτυου. (τα πολυ στοιχειωδη τα ξερω ετσι
Ευχαριστω για την ενημερωση που πηρα διαβαζοντας το forum![]()
Παρελαβα το δικο μου M34A τη προηγουμενη βδομαδα, αλλα δυστηχος απογοητευτηκα. Στο κουτι αναφερονται δυο κοδικοι, Μ34Α και Μ34Β στο καθενα αναφερει διαφορετικο χαρντγουερ οπως επεξεργαστη οικονας κλπ! Το δικο μου οταν αναβει γραφει Μ34Β :-( Συνδεω το Μ34Β μου στη TV με HDMI και για αρχη το συνδεω με το δυκτιο του υπολογιστη μου. Το δυκτιο μια το βρισκει μια οχι, και για κακια μου τυχη δε παιζει ολα τα βιντεο.. Οταν το ανοιγω θα παιξει ΜΙΑ φορα ενα αερχειο βιντεο για λιγα δευτερολεπτα, δευτερο ΔΕ θα παιξει. Την επομενη φορα που θα το ανοιξω θα παιξει παλι μονο ενα αρχειο (και παλι για λιγα δευτερολεπτα). Συδεσα ΣΑΤΑ δισκο με το καλοδιο που παρεχεται βλεπει φακελους αλλα οχι αρχεια! Συνδεσα και δευτερα, π'απαλα! Στο τελος εβαλα ενα USB stick το οποιο ειδα αρχεια και επεξε σπαστα τα βιντεο αλλα δεν ειδα υποτιτλους ασχετα που τα εχω ολα τακτοποιημενα (Αρχειο με υποτιτλο)
Εχει κανεις δει κατι παρομοιο? Γιατι στο κουτι αναφερονται δυο οδικοι?
Παρελαβα το δικο μου M34A τη προηγουμενη βδομαδα, αλλα δυστηχος απογοητευτηκα. Στο κουτι αναφερονται δυο κοδικοι, Μ34Α και Μ34Β στο καθενα αναφερει διαφορετικο χαρντγουερ οπως επεξεργαστη οικονας κλπ! Το δικο μου οταν αναβει γραφει Μ34Β :-( Συνδεω το Μ34Β μου στη TV με HDMI και για αρχη το συνδεω με το δυκτιο του υπολογιστη μου. Το δυκτιο μια το βρισκει μια οχι, και για κακια μου τυχη δε παιζει ολα τα βιντεο.. Οταν το ανοιγω θα παιξει ΜΙΑ φορα ενα αρχειο βιντεο για λιγα δευτερολεπτα, δευτερο ΔΕ θα παιξει. Την επομενη φορα που θα το ανοιξω θα παιξει παλι μονο ενα αρχειο (και παλι για λιγα δευτερολεπτα). Συδεσα ΣΑΤΑ δισκο με το καλοδιο που παρεχεται βλεπει φακελους αλλα οχι αρχεια! Συνδεσα και δευτερα, π'απαλα! Στο τελος εβαλα ενα USB stick το οποιο ειδε αρχεια και επαιξε σπαστα τα βιντεο αλλα δεν ειδα υποτιτλους ασχετα που τα εχω ολα τακτοποιημενα (Αρχειο με υποτιτλο)
Εχει κανεις δει κατι παρομοιο? Γιατι στο κουτι αναφερονται δυο οδικοι?
Στο κουτι εχει γινει λαθος...
Στο δισκο SATA που συνδεεις στην εξωτερικη SATA θυρα θα εγκαταστησεις τα ΝΜΤ applications ( θα φορμαριστει σε ext2/3 ). Μετα πας στις επιλογες του Egreat και βλεπεις αν ο myihome server εχει ξεκινησει, αν οχι τον ξεκινας. Στο pc σου κατεβαζεις και εγκαθιστας το myihome, το τρεχεις και επιλεγεις το φακελο που ειναι οι ταινιες. Στο Egreat πατας το κουμπι source στο remote και μαζι με τους δισκους θα σου δειξει και το φακελο με τις ταινιες σου στο pc, επιλεγεις, πατας play και τελος. Με καλωδιο ετσι μπορεις να δεις ανετα 1080p ταινιες. Με USB stick (Tp-link 821 ή WN-100) μονο dvix σε G δικτυο...
Οι υποτιτλοι .SRT πρεπει να εχουν το ιδιο ακριβως ονομα με την ταινια, και ενεργοποιουνται απο το αναλογο κουμπι του remote (πατας subtitle και μολις δεις το subtitle:OFF πατας το βελακι "δεξια" και γυριζει σε ON)...
Αμα θες να δεις ταινιες θα πηγαινεις στο εικονιδιο με τις ταινιες και μονο (αν πατας καποιο απο τα αλλα 3 εικονιδια μουσικη/εικονες/αρχεια δε στις δειχνει μεσα στο φακελο)...
MyiHome server στο Egreat χρειάζεσαι μόνο αν θέλεις να χρησιμοποιείς το Egreat ως streaming server για άλλα Egreat του σπιτιού σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.