EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Χτυπήστε το αλυπητα .Η τιμή είναι πολύ καλή για μένα και μπράβο στο eshop για την τιμή .Bye-Bye Popcorn-bye--bye--bye--bye--bye-

Παιδια,
Μόλις το παραγγειλα.
Τρεις ερωτήσεις

1. Το Wifi usb stick, πρέπει να ειναι κάποιο συγκεκριμενο. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο απο το eshop ?
2. Λεει ότι παίζει σε 'n' μόνο. Επειδη έχω 'g' wireless στο σπίτι, να υποθεσω ότι θα δουλεύει και με 'g', αλλά δεν θα μου δίνει ταχύτητες 'n'. Σωστά ?
3. Για εξωτερικο δισκο, παράγγειλα εναν Western 1TB. Ειδα όμως αργότερα ότι υπάρχουν μοντελλα και με εξωτερικο τροφοδοτικο. Υπαρχουν λόγοι (π.χ υπερθερμανσης του egreat, που θα ΥΠΟΧΡΕΩΝΑΝ να παμε σε εξωτερικο δισκο με ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗ ρεύματος ?

Ευχαριστω για τα σχόλια σας

Το υποστηρίζουν και τα egreat.

Στην σελιδα του e-shop λεει :Audio pass through: DTS, AC3 μπορει να θελει καινουργιο firmware ,αλλα γενικως αργα η γρηγορα τα egreat κανουν passthrough τα νεα format ηχου.

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Τη στιγμή που "φοράει" ακριβώς το ίδιο firmware με το 31b, κάνει μια χαρά passthrough τα γνωστά DTS HD MA, DD+, TrueHD, 7.1 LPCM, κτλ.

Ευχαριστω για την απαντηση . Επειδη θα συνδεθει μεσω hdmi με τον onkyo 876 ηθελα να σιγουρευτω οτι κανει passthrough το dts hd ma, true hd κλπ.

Παιδια,
Μόλις το παραγγειλα.
Τρεις ερωτήσεις

1. Το Wifi usb stick, πρέπει να ειναι κάποιο συγκεκριμενο. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο απο το eshop ?
2. Λεει ότι παίζει σε 'n' μόνο. Επειδη έχω 'g' wireless στο σπίτι, να υποθεσω ότι θα δουλεύει και με 'g', αλλά δεν θα μου δίνει ταχύτητες 'n'. Σωστά ?
3. Για εξωτερικο δισκο, παράγγειλα εναν Western 1TB. Ειδα όμως αργότερα ότι υπάρχουν μοντελλα και με εξωτερικο τροφοδοτικο. Υπαρχουν λόγοι (π.χ υπερθερμανσης του egreat, που θα ΥΠΟΧΡΕΩΝΑΝ να παμε σε εξωτερικο δισκο με ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗ ρεύματος ?

Παιδια,
Μόλις το παραγγειλα.
Τρεις ερωτήσεις

1. Πρέπει να δεις τι λίστα με τα συμβατά usb wifi sticks (δεν παίζουν όλα). Δες εδώ για μερικά http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=15560

2. Σε b ακόμα και να παίξει θα βλέπεις με το ζόρι 720p. Δεν θα σου φτάνει το bandwith.

3. Δεν κατάλαβα. Όλοι οι WD 1TB έχουν εξωτερικό τροφοδοτικό. Κανένας 1 ΤΒ (από όσο ξέρω) δεν μπορεί να λειτουργήσει με το ρεύμα από το USB. Ακόμα και να λειτουργήσει τι σχέση έχει με την υπερθέρμανση του egreat αφού είναι εξωτερικός.

1. Πρέπει να δεις τι λίστα με τα συμβατά usb wifi sticks (δεν παίζουν όλα). Δες εδώ για μερικά http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=15560

2. Σε b ακόμα και να παίξει θα βλέπεις με το ζόρι 720p. Δεν θα σου φτάνει το bandwith.

3. Δεν κατάλαβα. Όλοι οι WD 1TB έχουν εξωτερικό τροφοδοτικό. Κανένας 1 ΤΒ (από όσο ξέρω) δεν μπορεί να λειτουργήσει με το ρεύμα από το USB. Ακόμα και να λειτουργήσει τι σχέση έχει με την υπερθέρμανση του egreat αφού είναι εξωτερικός.

ΟΚ, ευχαριστω για το 1 και 2
Σχετικα με το 3, (συμφωνα με το site), δινει 2 μοντελα 1ΤΒ, όπου μόνο στον ενα διευκρινιζει οτι περιλαμβανει εξωτερικο τροφοδοτικό.
Αυτό που εννοω, με την υπερθέρμανση του egreat, είναι πως αν δεν έχει εξωτερικό τροφοδοτικό τότε θα πρέπει να υποστηριχτεί απο το τροφοδοτικό (ή έστω θα 'ζορίσει´) του egreat

ΟΚ, ευχαριστω για το 1 και 2
Σχετικα με το 3, (συμφωνα με το site), δινει 2 μοντελα 1ΤΒ, όπου μόνο στον ενα διευκρινιζει οτι περιλαμβανει εξωτερικο τροφοδοτικό.
Αυτό που εννοω, με την υπερθέρμανση του egreat, είναι πως αν δεν έχει εξωτερικό τροφοδοτικό τότε θα πρέπει να υποστηριχτεί απο το τροφοδοτικό (ή έστω θα 'ζορίσει´) του egreat

Θα σε απογοητεύσω...αλλά δεν υπάρχει WD δίσκος 1Τ χωρίς AC adapter.

Θα σε απογοητεύσω...αλλά δεν υπάρχει WD δίσκος 1Τ χωρίς AC adapter.

Σορρυ δεν προλαβα να κάνω edit και να διορθώσω το μύνημά μου :
Προφανώς λοιπόν. για αυτό :

Reduced Power Consumption - WD has reduced power consumption by up to 40 percent compared to competitors' drives with the combination of WD's IntelliSeek, IntelliPark, and IntelliPower technologies.

Εχει από το πλαι αριστερα και γραφει με κεφαλαια SATA

Αααα, οκ...Ευχαριστώ zaras...

Έχει νόημα να πάρω e-Sata δίσκο, ή να προτιμήσω έναν απλό USB ?

Αν κάνεις μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων η χρήση eSata θα σου φανεί πολύ χρήσιμη. Οι ταχύτητες είναι περίπου διπλάσιες σε σχέση με USB. Αν μεταφέρεις λίγα δεδομένα δεν καίγεσαι ιδιαίτερα...

Δες στοιχεία

Attachments

• usbvsesata.jpg
    usbvsesata.jpg
    34.7 KB · Views: 123
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Εγω το εχ συνδεσει με καλωδιο δικτύου και πάιζει σφαίρα τα παντα. Με τον 1ΤΒ που το συνδεσα στη USb ομοίως σφαίρα τα παίζει όπως και από στικάκι 2GB .

Αυτό λοιπόν εξαρταται από εσένα

Αν κάνεις μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων η χρήση eSata θα σου φανεί πολύ χρήσιμη. Οι ταχύτητες είναι περίπου διπλάσιες σε σχέση με USB. Αν μεταφέρεις λίγα δεδομένα δεν καίγεσαι ιδιαίτερα...

Το e-SATA ειναι ιδιο με το firewire ?

Γνωριζεις αν τον δισκο τον συνδέεις με e-SATA στο egreat και με USB σε αλλο μηχανημα, χρειάζεται να κάνει format κάθε φορα ?

Στην αναπαραγωγή δεν έχει νόημα...

Το πλεονέκτημα είναι μόνο στη μεταφορά δεδομένων, οπότε αφού το Μ34 δεν έχει εσωτερικό δίσκο δε νομίζω ότι καίγεσαι ιδιαίτερα...