EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

To eSATA δεν έχει σχέση με το Firewire.

Όχι, το interface (eSATA / Firewire / USB) δεν έχει σχέση με το file system (NTFS / FAT32 / κτλ), οπότε δεν χρειάζεται format κάθε φορά.

Οι διαφορές στις ταχύτητες είναι πολύ σημαντικές. Στο 31b μου (ίδιο hardware & firmware ουσιαστικά) το eSATA είχε πολλαπλάσια ταχύτητα.

To esata εχει νοημα αν υπαρχει εσωτερικος δισκος, για μεταφορα αρχειων (εκτος αν θες να συνδεσεις καποιο εξωτερικο δισκο που δεν εχει USB). Οσον αφορα αναπαραγωγη 720p/1080p mkv και bluray, η USB φτανει και περισσευει, δεν κερδιζεις τιποτα...

Το πηρα σημερα και απλα το συνδεσα να δω αν παιζει.Η πρωτη εντυπωση καλη (σε σχεση με ενα wdtv που εχω και μαλλον θα το δωσω). Θα προτιμουσα το interface του wd (το menu χοντροφτιαγμενο μου φανηκε)με τις δυνατοτητες του egreat.

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Η συσκευασία τι περιλαμβάνει μέσα?

εχει καλωδιο HDMI,SATA,τροφοδοτικο,CD,remote control.:BDGBGDB55:

δηλαδη τα εχει ολα !!!! :grinning-smiley-043

Ωραία, το παρήγγειλα κι εγώ μόλις. :BDGBGDB55:

Έχουμε κανένα θέμα με τους ελληνικούς υπότιτλους μέχρι τώρα ή όλα μια χαρά?

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

ολα ειναι απλα τελεια!!!!!

μονο καφε δεν φτιαχνει χαχαχα:grinning-smiley-043

Το εχω πάει οριο νομίζω με τους υπότιλους .Τα παίζει ολα μια χαρά μην φοβασαι

Θα συμφωνησω οτι η νεα συσκευη "τρωει" το WDTV, εαν διαθετει επιτελους τη λειτουργια "Go to" ωστε να πηγαινω την ταινια σε συγκεκριμενο χρονικο σημειο!

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Θα συμφωνησω οτι η νεα συσκευη "τρωει" το WDTV, εαν διαθετει επιτελους τη λειτουργια "Go to" ωστε να πηγαινω την ταινια σε συγκεκριμενο χρονικο σημειο!

Και βέβαια υπάρχει και λέγεται time seek στο remote.

Ανέκαθεν υπήρχε αυτή η λειτουργία.

Παιδια,
Το παρελαβα σήμερα....Δυστυχως, δεν προλαβα την προσφορα Crazy Sunday...αλλά δεν γινεται να τα προλαβαινουμε και ολα...

Εχω 2-3 ερωτησεις :
1. Αν εχω καταλαβει καλα απο τον Zaras27, μπορεις να βαλεις σε ενα απο τα USB, wireless usb stick. Ετσι πήρα ενα Linksys παρεα με το μηχανακι, αλλα το συνδεω επάνω και δεν βλεπω να το 'καταλαβαινει'...Δικτυο μπορω να δω μεσω του καλωδιου, αλλα για προσωπικους λογους προτιμουσα wireless. Το εχει δουλεψει κανεις με wireless ?

2. Αν δουλεψει το wireless, μπορω να στειλω αρχεια απο αλλους υπολογιστες στον δισκο που εχω συνδεδεμενο με το egreat ? (Για να αποφυγω τα βαλε, βγαλε δισκους στον χωρο της τηλεορασης που εχω και το egreat)

3. Ο δισκος, αν τον αποσυνδεσεις με το USB, και τον συνδεσεις σε ενα αλλο PC για να μεταφερεις αρχεια, δεν θα γινει format καθε φορα ?? (Το φορητο μου ειναι Mac)

4. Πως και απο που κατεβαζουμε ταινιες HD 1080p ?....

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Δεν γράφεις ποιο στικάκι πήρες, αλλά υποθέτω ότι αυτό το πρόσεξες, έτσι; (υποστήριξη Wifi σε USB (μόνο 802.11 n))

Με πρόλαβες .. Σωστά πρέπει να τσεκάρεις το στικάκι

Βεβαίως και το εχω υποψη μου, αλλα και Ν level να είναι, αυτο δεν σημαινει οτι σε δικτυο που ειναι level g (όπως το δικό μου), δεν θα δουλεψει...
Απλα δεν θα πιάσει τις ταχύτητες του level Ν

Πήρα το PER.615232LINKSYS WUSB600N DUAL BAND WIRELESS-N USB ADAPTER

Το προβλημα μου ειναι οτι παρόλο που δοκιμασα το stick και στις δυο εισόδους USB, kai me to extention που έχει, δείχνει να μην ανοιγει καθόλου.
(Το λέω αυτο γιατι αφ'ενός δεν βλεπω καμια ανταποκριση απο το egreat, αφ'ετέρου το λαμπακι που εχει επάνω το stick, δεν αναβει (δεν αναψε ποτε)