Εγώ είχα κάποια προβληματάκια μόνο την πρώτη μέρα τις αλλαγής σε Α110.Καλημέρα!
Είναι σίγουρα απροβλημάτιστη η διαδικασία?
Παίζει κανονικά μετά? ή θα το καταστρέψουμε?
Η παρενέργεια στο δικο μου Μ34 μετα την αναβάθμιση είναι οτι δεν εχω καθόλου ηχο παρόλο που ο ενισχυτης "κλειδώνει" στο εκάστοτε ηχητικό φορμά. Μολις αλλαξω τα παντα απο digital σε analog ακούγεται αλλα δικάναλος. Το καλό ειναι οτι παίζει τα matroska τα όποία είχαν θέμα με το header (και είναι αρκετά).
σε Μ32 δεν εχω καθολου ηχο απο την hdmi μετα απο μια διακοπη ρευματος:HTEHETH63:Αλλος με το ίδιο πρόβλημα?
Και εγώ σε ενισχυτή το στέλνω με HDMI και απο εκεί με ένα HDMI πάει στην τηλεόραση.
Εκανα και εγώ την αναβάθμιση.
το avi του Κυνοδοντα που δεν επαιζε, πάλι δεν το παίζει.
Επίσης τώρα, έφαγε και μια κόμπλα σε αλλαγή απο full screen σε crop.
Κατα τα άλλα δεν ειδα καμία διαφορά.
Δεν παιζει dvd iso απο την hdmi ,ηχο και εικονα απο τις συνιστωσες κανονικα ,προβληματικο ειναι ετσι και αλλιως ,αλλα εχει χαρη :twoguns::twoguns:που λυνει το προβλημα των mkvΆλλο ενα πρόβλημα που εντόπισα ειναι στην αναπαραγωγή μουσικών αρχείων. Πατώντας το play για να παιξει με την σειρα τα κομμάτια του φακέλου, παίζει για όσο του καρφώσει και κάποια στιγμή σταματάει. Το ιδιο αν επιλεγεί mp3u λίστα.
Άλλο ενα πρόβλημα που εντόπισα ειναι στην αναπαραγωγή μουσικών αρχείων. Πατώντας το play για να παιξει με την σειρα τα κομμάτια του φακέλου, παίζει για όσο του καρφώσει και κάποια στιγμή σταματάει. Το ιδιο αν επιλεγεί mp3u λίστα.
για να παίξει χωρίς πρόβλημα απενεργοποιείστε τον screen saverΣωστός, το εντόπισα και εγώ...Και μάλιστα μετά για να σου παίξει mkv πρέπει να κάνεις και restart...
φρίκη, μετα την διακοπη εχασε τις ρυθμισεις και έστειλε απλο component, αρα που ειναι ο ηχος οεοοοοοοοοοοοοοοο, παντος τα iso δεν παιζει τον ηχο ,παιζει λιγο και σταματαει .σε Μ32 δεν εχω καθολου ηχο απο την hdmi μετα απο μια διακοπη ρευματος:HTEHETH63:
Τα 2 βασικά ατού για μένα είναι :
1) Παίζουν όσα mkv αρχεία είχαν πρόβλημα λόγω έκδοσης mkvmerge. Αρχικά και εγώ δεν είχα ασχοληθεί αλλά τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί.
2) Γράφει και σε NTFS δίσκο κάτι που για μεταφορές αρχείων βολεύει.
Αλλά το βασικότερο είναι ότι αφού έτσι κι αλλιώς η eGreat δεν το υποστηρίζει πια, ποιος ο λόγος να μείνεις eGreat?
Υ.Γ. Αν βέβαια μέχρι τώρα δεν είχες κανένα θέμα και είσαι απόλυτα ικανοποιημένος, εννοείται ότι καλύτερα να μην αλλάξεις τίποτα...
σε ευχαριστώ για την απάντηση, εγώ έχω το EG-M34A (δεν έχει δίσκο), φαντάζομαι μπορώ να το περάσω έτσι? το έχει περάσει κανείς στο συγκεκριμένο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.