EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Διαβάζω και...απορώ!
Πώς γίνεται και χωρίς να έχω πειράξει τίποτα πέρα από το τελευταίο fw της egreat που του έχω βάλει να παίζει το 99,99% αυτών που του βάζω?Εννοείται και για mkv τελευταίας εσοδείας.
Το 0,1 αφορά κάποια avi στα οποία προφανώς είναι θέμα κωδικοποίησης.
Δεν είναι απορίας άξιον σύμφωνα με αυτά που διαβάζω?

Υ.Σ. Μήν το...ματιάσω δηλαδή!Πάντως μήπως το πολύ σκάλισμα δεν κάνει πάντα καλό?

Βασικά σου έτυχε...
Και εγώ μέχρι πριν 2-3 μήνες δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Απλά κάποια στιγμή πήγα να δω μια σειρά και έφαγα ήττα και από να μετατρέπω τα επεισόδια, το γύρισα σε καλαμπόκι.
Συνολικά πάντως είχα θέμα σε 1 σειρά και 3-4 ταινίες μέχρι τώρα.

Εγώ αντιμετώπισα σε πολύ περισσότερες ματρότσκες προβλήματα και χρειάστηκαν μετατροπή με mkvmerge...αλλά τι να κάνω;
Να το γυρίσω κι εγώ σε καλαμπόκι;
Μα δεν έχετε τόσα προβλήματα με δαύτο;

Καλο θα ηταν να το γυρισεις σε popcorn.Η egreat την εχει παρατησει την υποστηριξη στα παλια players (για να μην πω και στα καινουργια :p )

Πήρα την γενναία απόφαση να το γυρίσω σε καλαμπόκι....κατέβασα τα απαραίτητα αρχεία όπου έχει ποστάρει ο φίλος group131 παραπάνω...

απλά έχω να ρωτήσω σχετικά με την διαδικασία...πως ακριβώς γίνεται η όλη μετατροπή?όπως στην περίπτωση αναβάθμισης του δικού του firmware?

Ναι είναι σα να του περνάς 2 firmware updates όπως το κάνες μέχρι τώρα...

δηλ. με την σειρά που το δείνει ο φίλος παραπάνω?
κ μετά το NMT apps?

οκ θα δοκιμάσω...

το έκανα επιτυχώς το update σε popcorn.κάποια αρχεία (mkv) που πριν δεν έπαιζαν τώρα παίζουν αλλά κάποια εξακολουθούν να μην παίζουν...!
υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να κοιτάξω?μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα τα αρχεία?πως μπορώ να το ελέγξω μιας κ στο pc παίζουν κανονικά?

υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο ?

απ`οτι εχω καταλαβει,το μηχανακι εχει φτασει τα ορια του και δειχνει πια την ηλικια του.
το φιρμ του καλαμποκιου,ειναι μια ενεση και του ρουφαει οτι δυναμη του εχει απομεινει.
στο δικο μου που παιζω 720p,μετα το update,δεν ειχα προβλημα με κανενα mkv.πιθανοτατα τα προβληματα αρχιζουν στα 1080p με υψηλο biltrate.
απο`κει και περα,βρισκω λογικο να μην παιζει καποια αρχεια που εχουν περισσοτερες απαιτησεις hardware οποτε καποια στιγμη η αντικατασταση του ειναι μαλλον αναποφευκτη...:grandpa:

απ`οτι εχω καταλαβει,το μηχανακι εχει φτασει τα ορια του και δειχνει πια την ηλικια του.
το φιρμ του καλαμποκιου,ειναι μια ενεση και του ρουφαει οτι δυναμη του εχει απομεινει.
στο δικο μου που παιζω 720p,μετα το update,δεν ειχα προβλημα με κανενα mkv.πιθανοτατα τα προβληματα αρχιζουν στα 1080p με υψηλο biltrate.
απο`κει και περα,βρισκω λογικο να μην παιζει καποια αρχεια που εχουν περισσοτερες απαιτησεις hardware οποτε καποια στιγμη η αντικατασταση του ειναι μαλλον αναποφευκτη...:grandpa:

μας έφτιαξες την μέρα...αδερφέ....:BXVZCBXZ6:

μας έφτιαξες την μέρα...αδερφέ....:BXVZCBXZ6:

ψεματα να πω...?
αυτο μου δειχνει το μηχανακι,αυτο λεω..
ισως να κανω και λαθος και με μια ψιλο-μετατροπη να παιζουν ολα.
το σιγουρο παντως ειναι οτι τα βρισκει σκουρα με αρκετα αρχεια και αυτο ειναι μια-κακη-ενδειξη...

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

ψεματα να πω...?
αυτο μου δειχνει το μηχανακι,αυτο λεω..
ισως να κανω και λαθος και με μια ψιλο-μετατροπη να παιζουν ολα.
το σιγουρο παντως ειναι οτι τα βρισκει σκουρα με αρκετα αρχεια και αυτο ειναι μια-κακη-ενδειξη...

Το θέμα είναι ότι τα βρίσκει σκούρα μετά από τη μετατροπή του σε καλαμπόκι;
Αυτό είναι που θέλω να μάθω, ώστε να μην προβώ στην αλλαγή firmware...

Re: Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Το θέμα είναι ότι τα βρίσκει σκούρα μετά από τη μετατροπή του σε καλαμπόκι;
Αυτό είναι που θέλω να μάθω, ώστε να μην προβώ στην αλλαγή firmware...

το αναφέρω παραπάνω...μερικά έπαιξαν ως καλαμπόκι κάποια άλλα εξακολουθούν να μην παίζουν!

Ρωτάω και πάλι...
Υπάρχουν αρχεία που πριν τη μετατροπή σε καλαμπόκι σου έπαιζαν και μετά τη μετατροπή δεν σου παίζουν;
Γιατί, το γεγονός ότι ματρότσκες που δεν τις έπαιζε το egreat, με το καλαμπόκι τώρα τις παίζει...
Το θέμα είναι να μην αλλάξουμε σε καλαμπόκι και χάσουμε και αυτά που είχαμε για χάρη μερικών μόνο πλεονεκτημάτων...
Να θέσω και ένα ερώτημα ακόμα...
Είναι δυνατόν το καλαμπόκι να πέφτει βαρύ για το hardware του eGreat;

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Ρωτάω και πάλι...
Υπάρχουν αρχεία που πριν τη μετατροπή σε καλαμπόκι σου έπαιζαν και μετά τη μετατροπή δεν σου παίζουν;
Γιατί, το γεγονός ότι ματρότσκες που δεν τις έπαιζε το egreat, με το καλαμπόκι τώρα τις παίζει...
Το θέμα είναι να μην αλλάξουμε σε καλαμπόκι και χάσουμε και αυτά που είχαμε για χάρη μερικών μόνο πλεονεκτημάτων...

μπορώ να σου απαντήσω στο πρώτο σκέλος της ερώησης....
με καλαμπόκι παίζω ότι κ πρίν συν κάποια που δεν έπαιζαν...αλλά πάλι κάποια δεν παίζουν!

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Ρωτάω και πάλι...

καποια 720αρια που δεν μου επαιζαν πριν,τωρα παιζουν.
τα θεματα απ`οτι εχω καταλαβει,εχουν να κανουν με 1080αρια.

Δεν παίζει να είναι περισσότερα από πριν.
Με την αλλαγή firmware κάποια αρχεία που είχαν το θέμα με τα headers του mkv merge, παίζουν κανονικά.
Αρχεία που δεν έπαιζαν ούτε eGreat ούτε popCorn λόγω specs (ref frames, βαριά 1080 κτλ) φυσικά και δεν πρόκειται να παίξουν...