EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

1. Θα μπορούσε κάποιος καλός άνθρωπος να μας εξηγήσει αναλυτικά, πως χρησιμοποιούμε το MyIhome ? το έχω εγκαταστήσει στο PC και μετά τι; κάνω streaming από το m34 μέσω της διαδρομής Network. To MyIHome είναι κάτι που εγκαθίσταται και στο μηχανάκι και πως;

2. εκτός από το FWD πως αλλιώς μπορώ να πάω σαν άνθρωπος σε όποιο σημείο της ταινίας θελήσω; το time seek τι είναι και πως δουλεύει ;

Ευχαριστώ! :vollkommenauf:

1. Θα μπορούσε κάποιος καλός άνθρωπος να μας εξηγήσει αναλυτικά, πως χρησιμοποιούμε το MyIhome ? το έχω εγκαταστήσει στο PC και μετά τι; κάνω streaming από το m34 μέσω της διαδρομής Network. To MyIHome είναι κάτι που εγκαθίσταται και στο μηχανάκι και πως;

2. εκτός από το FWD πως αλλιώς μπορώ να πάω σαν άνθρωπος σε όποιο σημείο της ταινίας θελήσω; το time seek τι είναι και πως δουλεύει ;

1. Με το MYIHome μπορείς να κάνεις streaming απο το PC προς το Egreat, δηλαδή το egreat βλέπει το PC σαν ακόμα μια πηγή media, όπως θα έβλεπε παράδειγμα ένα δίσκο USB.
Εσύ απλά απο το MyIHome ορίζεις τους φακέλους η τα αρχεία τα οποία θα τα βλέπεις μέσα απο το egreat.
2. To time seek είναι αυτό ακριβώς που είπες, δηλαδή προχωράς σε συγκεκριμένο σημείο χρόνου επάνω στην ταινία.

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Εκτός από το Time seek, μπορείς να πας σε ένα σημείο της ταινίας πατώντας (τη στιγμή που παίζει η ταινία) τα πλήκτρα 0-9, οπότε πας αντίστοιχα στο 0% (στην αρχή δηλαδή) στο 10 % και ούτω καθ'εξής.

Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

φίλε μου γεια σου και σε ευχαριστώ. Δούλεψε με το volume στο 0. Ούτε στην άλλη ζωή δε θα μπορούσα να το φανταστώ! ήμουν έτοιμος να το γυρίσω πίσω ως προβληματικό. σου χρωστάω!. Όσο για τα υπόλοιπα θα το παλέψω.
Υ.Γ. Πρόσεξες τον αριθμό του post σου : 666 !!!!! Σε μένα έτυχε; χαχαχαχαχα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

φίλε μου γεια σου και σε ευχαριστώ. Δούλεψε με το volume στο 0. Ούτε στην άλλη ζωή δε θα μπορούσα να το φανταστώ! ήμουν έτοιμος να το γυρίσω πίσω ως προβληματικό. σου χρωστάω!. Όσο για τα υπόλοιπα θα το παλέψω.
Υ.Γ. Πρόσεξες τον αριθμό του post σου : 666 !!!!! Σε μένα έτυχε; χαχαχαχαχα.
Όλοι την έχουμε πατήσει με αυτό

ΥΓ: με αυτό πάω στα 667 ;)

1. Με το MYIHome μπορείς να κάνεις streaming απο το PC προς το Egreat, δηλαδή το egreat βλέπει το PC σαν ακόμα μια πηγή media, όπως θα έβλεπε παράδειγμα ένα δίσκο USB.
Εσύ απλά απο το MyIHome ορίζεις τους φακέλους η τα αρχεία τα οποία θα τα βλέπεις μέσα απο το egreat.
2. To time seek είναι αυτό ακριβώς που είπες, δηλαδή προχωράς σε συγκεκριμένο σημείο χρόνου επάνω στην ταινία.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά...
1. μα έτσι κι αλλιώς βλέπω το δίσκο του PC. Εννοείτε ότι με το MyIhome δεν κάνεις καν share τους φακέλους;
2. μα πως δουλεύει το τιμημένο; του βάζω να προχωρήσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο π.χ. 55:55:00 αλλά τίποτα. Είτε αναμένοντας απλώς είτε πατώντας το ΟΚ.

1. Ναι, δουλεύει χωρίς να έχεις κάνει share τους φακέλους. Επίσης έχει καλύτερες επιδόσεις σε βαριά αρχεία.

2. Θα έπρεπε να δουλεύει όπως το κάνεις. Πάντως το παράδειγμα 55:55:00 φυσικά δεν θα παίξει, γιατί του λες να πάει στις 55 ώρες, 55 λεπτά...

:grinning-smiley-043Οι συγκεκριμένοι εσωτερικοί σκληροί είναι συμβατοί με το Μ34?
Western Digital Caviar Black 640GB HDD (32MB Cache, 7.200 rpm, Sata, WD6401AALS) και<H1 class="pdgt pdgb mrgbn">Seagate 750 GB HDD (32MB, 7200.12, Sata II, ST3750528AS) περιμένω να μου πείτε αν ξέρεται γιατί μην πάω και τους αγοράσω και δεν κάνουν.:grinning-smiley-043

</H1>

Εμενα ρε παιδια να σας πω την αμαρτια μου, πολυ με ενοχλει η "θολουρα" στους υποτιτλους οταν το ματι κατεβαινει εκει και μετα ξαναγυριζει στην εικονα. Για το λογο αυτο, το παροπλισα και εχω σαν κυριο media player αυτο την wdtv

Επειδή μετά από πολύ ψάξιμο στον ιστό κατάφερα να βρω καλώδιο να συνδέσω έναν εξωτερικό σκληρό με δικό του τροφοδοτικό στη θύρα eSata του eGreat μου, και ξέρω ότι πολλοί ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο θα παραθέσω φωτογραφία και link προς ενημέρωση...
Το καλώδιο της φωτογραφίας το μόνο που έχετε να κάνετε για να το προσαρμόσετε πάνω στη θύρα eSata του eGreat είναι να κόψετε με ένα κοπίδι προσεκτικά τα 2 αυτάκια-οδηγούς που έχει για να ''κουμπώνει'' σε ανάλογη υποδοχή...
Η δικιά μας υποδοχή δεν χρειάζεται τα αυτάκια αυτά αλλά ούτε και μπορεί να τα υποστηρίξει...
Ελπίζω να βοήθησα....

SATA_female_internal_to_eSATA_male.jpg

http://www.darkwire.com.au/html/wire_and_cable.html

Στα υπόψην της τιμής, 10 και κάτι μαζί με τα μεταφορικά...

Εμενα ρε παιδια να σας πω την αμαρτια μου, πολυ με ενοχλει η "θολουρα" στους υποτιτλους οταν το ματι κατεβαινει εκει και μετα ξαναγυριζει στην εικονα. Για το λογο αυτο, το παροπλισα και εχω σαν κυριο media player αυτο την wdtv

Η αλήθεια είναι ότι και εμένα με ενοχλεί η μη υποστήριξη HD υποτίτλων στο παρόν μηχάνημα...
Γνωρίζει κανείς από εσάς κάποιο mod ή κάτι παραπάνω;

Τι βλέπω εχουμε νεο firmware ? Κατεβαζω τωρα

http://www.egreatworld.com/en/Download.asp?BigClassName=EG-M33A firmware

Χμ, παρότι στο όνομα του αρχείου γράφει Μ31Β/Μ34Α, είναι μέσα στο φάκελο με τα φιρμς για το Μ33... Και όχι στον φάκελο των Μ31Β/Μ34Α. Είναι και η σελίδα τους για τα πανηγύρια... Μην δεν είναι για τα δικά μας...

Εδώ (υποτίθεται) κοιτάμε: http://www.egreatworld.com/en/Download.asp?BigClassName=EG-M31B/M34A firmware

Χμ, παρότι στο όνομα του αρχείου γράφει Μ31Β/Μ34Α, είναι μέσα στο φάκελο με τα φιρμς για το Μ33... Και όχι στον φάκελο των Μ31Β/Μ34Α. Είναι και η σελίδα τους για τα πανηγύρια... Μην δεν είναι για τα δικά μας...

Εδώ (υποτίθεται) κοιτάμε: http://www.egreatworld.com/en/Download.asp?BigClassName=EG-M31B/M34A firmware
Είναι το ίδιο και για τα τρία, όπως και το προηγούμενο.

Από το site

1. New NMT apps, 00-17-091014-15-EGR-403

2. Internet Radio link added in Web Services

3. Screensaver support during playback pause

4. non-JPEG rotation

5. Bulgaria and Hungary OSD support option

6. Remove "Audio */*: ***" message at start of video playback (e.g. TS)

7. IDX/SUB support added

8. Image cache issue fix

9. workaround DirecTV UPnP crash issue

10. Fixed ISO with single subtitle track cannot display

11. Turkish codepage bug fix

12. workaround MP3 volume soft after ISO/IFO playback

13. TFixed copy small file from NTFS cause system crash

14. Fixed HDD icon on Media Source page occasionally disappearing

15. Fixed MP3 volume soft after DVD playback.

16. Added Dolby Digital disclaimer at [Maintenance] page.

17. Fixed Missing HDD/USB device entries from [Media Source] page.

18. Prevent multiple [Media Source] page refresh during startup process.

19. Fixed blank info in network share edit page, also missing remove button.

20. Fixed blank page when browse network share from network share page

21. Fixed wording "Scan complete" appears at the top left corner after performing wifi scan.

22. Fixed VESA tv mode display either flickering or black screen.

23. Fixed Selecting AP "linksys28" will have the SSID wrongly changed to "linksys28P1"

24. Fixed UPnPAV server detection issue after changing new hostname or restarting server.

25. Fixed Playback of BD-ripped M2TS (eg. movie "Taken") causing system crash.

26. Fixed broken Kartina TV support.

27. Changed Chinese (simplified & traditional) translation of "Crop" under "Video Zoom" option in setup page.

28. Fixed volume automatically increased from "-15" to "-14" issue when playback the next item in a playlist.

29. Fixed refreshing server listing page shows corrupted page

30. Fixed vobsub crash when only idx file exist in the folder

31. Fixed vobsub load regardless of filename

32. Fixed vobsub positioning problem

33. Fixed twonkyserver photo slide show using low resolution

34. Added dynamic javascript loading

35. Known issue: multi-language vobsub not supported

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Επειδή μετά από πολύ ψάξιμο στον ιστό κατάφερα να βρω καλώδιο να συνδέσω έναν εξωτερικό σκληρό με δικό του τροφοδοτικό στη θύρα eSata του eGreat μου, και ξέρω ότι πολλοί ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο θα παραθέσω φωτογραφία και link προς ενημέρωση...
Το καλώδιο της φωτογραφίας το μόνο που έχετε να κάνετε για να το προσαρμόσετε πάνω στη θύρα eSata του eGreat είναι να κόψετε με ένα κοπίδι προσεκτικά τα 2 αυτάκια-οδηγούς που έχει για να ''κουμπώνει'' σε ανάλογη υποδοχή...
Η δικιά μας υποδοχή δεν χρειάζεται τα αυτάκια αυτά αλλά ούτε και μπορεί να τα υποστηρίξει...
Ελπίζω να βοήθησα....

SATA_female_internal_to_eSATA_male.jpg

http://www.darkwire.com.au/html/wire_and_cable.html

Στα υπόψην της τιμής, 10 και κάτι μαζί με τα μεταφορικά...

Αν σου ειναι ευκολο μπορεις να μας δειξεις (με φωτο) την συνδεση που εχεις κανει στο Egreat σου με το καλωδιο αυτο και τον σκληρο. :worshippy: