EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

ΟΚ! Εννούσα για το Μ31Β που παίρνει εσωτερικό δίσκο και έχει και εξωτερικές θύρες e-sata.
Όσον αφορά το Μ34Α, αν συνδέσεις σκληρό στη sata υποδοχή του και τον φορμάρεις σε ext2/3, μπορείς να περάσεις τις ΝΜΤ εφαρμογές με τις οποίες έχεις τη δυνατότητα για υπηρεσίες όπως torrents, NFS server, άλλους servers και διάφορα άλλα.

πηρα θηκη που εχει e-sata θυρα αλλα δεν εχω το καλωδιο...
update πως κανουμε?

οντως αυτη η θολουρα στους υποτιτλους ειναι ενα θεματακι....
να ξαναρωτησω-firmware update πως κανουμε?

υπαρχει τροπος να μεγαλωσουν οι υποτιτλοι?

sorry παιδια,αλλα τωρα το δοκιμαζω και τα ερωτηματα βγαινουν ενα-ενα....:FSGSFGS4:

Επεσε στα χερια μου μια ταινια με ενσωματωμενους ελληνικους subs. Οταν τους επελεξα μου εδειχνε κινεζικα.

Ελληνικους subs σε ξεχωριστο αρχειο τους δειχνει κανονικα. Ειναι καποια ρυθμιση που μου εχει ξεφυγει?

Στο καινούργιο firmware από ό,τι κατάλαβα λέει:

Internet Radio link added in Web Services

Τι σημαίνει αυτό; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Με ενδιαφέρει να μπορώ να ακούω όποιον σταθμό θέλω από το ίντερνετ, γίνεται; Π.χ. αυτόν:

http://www.ecclesia.gr/greek/ecclesiaradio/index.htm

Θα μπορώ;

Κάποιος είχε γράψει στο μέσον αυτού του θρέντ ότι αν φτιάξω μια ιστοσελίδα με τον σταθμό θα μπορώ να τον ακούσω. Πώς γίνεται αυτό; Θέλει sata δίσκο για να γίνει; Μήπως το νέο firmware το λύνει το πρόβλημα;

Όσον αφορά την προσφορά που κάνει το e-shop μήπως θέλουνε να τα ξεφορτωθούνε γιατί θα βγει καινούργιο;

οντως αυτη η θολουρα στους υποτιτλους ειναι ενα θεματακι....
να ξαναρωτησω-firmware update πως κανουμε?

υπαρχει τροπος να μεγαλωσουν οι υποτιτλοι?

sorry παιδια,αλλα τωρα το δοκιμαζω και τα ερωτηματα βγαινουν ενα-ενα....:FSGSFGS4:

ελα παιδια λιγο βοηθεια......:fahne90:

ελα παιδια λιγο βοηθεια......:fahne90:
στη πρωτη ερωτηση βαζεις το τελευταιο firm σε ενα usb στο route (δηλ σε κανενα φακελο) πας απο το menu αναβαθμηση και ακολουθεις τις οδηγιες
στο δευτερο στο remote εχει ενα κουμπι subtitles πατα το και σου βγαζει μεγεθος ,θεση οποτε εκει κανεις τις ρυθμισεις σου-bye--bye-

στη πρωτη ερωτηση βαζεις το τελευταιο firm σε ενα usb στο route (δηλ σε κανενα φακελο) πας απο το menu αναβαθμηση και ακολουθεις τις οδηγιες
στο δευτερο στο remote εχει ενα κουμπι subtitles πατα το και σου βγαζει μεγεθος ,θεση οποτε εκει κανεις τις ρυθμισεις σου-bye--bye-

-το μεγεθος υποτιτλων το βρηκα.
-ο τροπος που περιγραφεις για αναβαθμισει νομιζω οτι ισχυει μονο οταν ο δισκος ειναι με e-sata συνδ/νος.
-σε αναζητηση update μεσω internet μου βγαζει σφαλμα.
-δεν μπορω να παιξω dolby digital&dts μεσω οπτικης.ολα βγαινουν 2καναλα.

ευχαριστω..

Τελικά με το ραδιόφωνο τι γίνεται; Μπορούμε να ακούσουμε όποιον σταθμό θέλουμε ή μας περιορίζει κάποιο μενού; Για μένα είναι κριτήριο αγοράς. Αν το κάνει θα το πάρω, αλλιώς μάλλον θα πάω για το WD TV Live.

Το έβαλα το τελευταίο firmware. βελτίωση δεν είδα σε κάτι..πάντως παίζει εδω και μια ωρα μια ταινία 1080-dts μια χαρά....όπως και πριν. Για αναβάθμιση πετάμε χύμα στην μνήμη τα 3 αρχεία 50-17-091022-15-EGR-403-000.bin, syb8634.nmt, linda.htm. Ανοίγουμε το μηχανήμα, επιλέγουμε το δίσκο-usb stick και μετά στο μενού επιλέγουμε το τέταρτο δεξιά ικονίδιο, ( 1.βίντεο,2.μουσική...) αυτόματα επιλέγουμε το αρχείο linda.htm και πατάμε ΟΚ. όλα μετά γίνοντε αυτόματα.

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Το έβαλα το τελευταίο firmware. βελτίωση δεν είδα σε κάτι..πάντως παίζει εδω και μια ωρα μια ταινία 1080-dts μια χαρά....όπως και πριν. Για αναβάθμιση πετάμε χύμα στην μνήμη τα 3 αρχεία 50-17-091022-15-EGR-403-000.bin, syb8634.nmt, linda.htm. Ανοίγουμε το μηχανήμα, επιλέγουμε το δίσκο-usb stick και μετά στο μενού επιλέγουμε το τέταρτο δεξιά ικονίδιο, ( 1.βίντεο,2.μουσική...) αυτόματα επιλέγουμε το αρχείο linda.htm και πατάμε ΟΚ. όλα μετά γίνοντε αυτόματα.

ok-ολο το κολπο ηταν το αρχειο linda.htm το οποιο δεν επαιρνα στο usb stick....
το μονο που συνεχιζω να μην μπορω να ρυθμισω,ειναι ο ηχος.
δεν μπορω να παιξω dolby digital&dts μεσω οπτικης.ολα βγαινουν 2καναλα.
τι ρυθμισεις βαζουμε στο egreat για να παιξει μεσω optical?

.

Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

ok-ολο το κολπο ηταν το αρχειο linda.htm το οποιο δεν επαιρνα στο usb stick....
το μονο που συνεχιζω να μην μπορω να ρυθμισω,ειναι ο ηχος.
δεν μπορω να παιξω dolby digital&dts μεσω οπτικης.ολα βγαινουν 2καναλα.
τι ρυθμισεις βαζουμε στο egreat για να παιξει μεσω optical?
.
Χωρίς να είμαι μπροστά στο μηχάνημα αυτή την ώρα, άλλαξε τις ρυθμίσεις ήχου από τα settings του eGreat σε digital αντί για analog που έχεις -μάλλον- εσύ...
Ελπίζω να σε βοήθησα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Χωρίς να είμαι μπροστά στο μηχάνημα αυτή την ώρα, άλλαξε τις ρυθμίσεις ήχου από τα settings του eGreat σε digital αντί για analog που έχεις -μάλλον- εσύ...
Ελπίζω να σε βοήθησα...

τελικα ηταν το συγκεκριμενο input του ενισχυτη που-προφανως-δεν εβγαζε 5καναλο ηχο.
τα εβαλα ολα σε digital και τωρα παιζουν τα παντα αψογα.
μονο που σαν audio player βλεπω οτι δεν πηγαινει με το next στο επομενο κομματι και θα πρεπει καθε φορα να κανω στοπ και να πηγαινω με τον κερσορα.
υπαρχει καποιος αλλος τροπος?

τελικα ηταν το συγκεκριμενο input του ενισχυτη που-προφανως-δεν εβγαζε 5καναλο ηχο.
τα εβαλα ολα σε digital και τωρα παιζουν τα παντα αψογα.
μονο που σαν audio player βλεπω οτι δεν πηγαινει με το next στο επομενο κομματι και θα πρεπει καθε φορα να κανω στοπ και να πηγαινω με τον κερσορα.
υπαρχει καποιος αλλος τροπος?
διαλεξε καποιο με το play και οχι με to οκ μετα με το next παει στο επομενο:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Απο που κατεβασες το Firmware? Μπορεις να βαλεις link?

διαλεξε καποιο με το play και οχι με to οκ μετα με το next παει στο επομενο:music-smiley-005:

ωραιος....:worshippy:
παμε κατι αλλο-πιστευω-τελευταιο:
μαλλον θα καταργησω την 3.5`αρα θηκη και θα βαλω τον σκληρο "χυμα" για να τον συνδεσω με το ενσωματωμενο e-sata του egreat.
θα πρεπει να γινει φορματ απο την αρχη για να γυρισει ο δισκος στο συγκεκριμενο φορματ του egreat?

Γεια σας ειπα να εκματαλευτω και εγω την προσφορα και να παρω ενα .
Κατα την αναβαθμιση ομως με το τελευταιο firmware στο τελος εβγαλε μηνυμα οτι αυτη απετυχε και να κανω επανεκινηση την συσκευη .
Απο εκεινη την ωρα παιδευομαι να το επαναφερω κατεβασα ενα firmware για recovery αλλα και αυτο στο τελος απετυχε.
Καταραμενοι Κινεζοι .
Το καλαμποκι ειχε πανω ενα τσαμπερακι που καθαριζε το firmware και ετρεχε το recovery με επιτυχια.
Ξερει κανεις πως μπορω να περασω το firmware του καλαμποκιου ?

ωραιος....:worshippy:
παμε κατι αλλο-πιστευω-τελευταιο:
μαλλον θα καταργησω την 3.5`αρα θηκη και θα βαλω τον σκληρο "χυμα" για να τον συνδεσω με το ενσωματωμενο e-sata του egreat.
θα πρεπει να γινει φορματ απο την αρχη για να γυρισει ο δισκος στο συγκεκριμενο φορματ του egreat?

Εγω 6 μηνες χυμα τον εχω και δεν εχει κανενα προβλημα ασε που ψυχεται καλυτερα και ειναι και πιο ευχρηστρο στη μεταφορα αρχειων απο τον υπολογιστη μεσω αυτου:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801914

Εγω 6 μηνες χυμα τον εχω και δεν εχει κανενα προβλημα ασε που ψυχεται καλυτερα και ειναι και πιο ευχρηστρο στη μεταφορα αρχειων απο τον υπολογιστη μεσω αυτου:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801914

παλι ομως δεν σου κανει το καλωδιο σατα της συσκευασιας....