drdimitri
Senior Member
Τελικά, υπάρχει δυνατότητα ένα avi σε 4:3 να μου το απλώσει σε οθόνη 16:9; Η TV που έχω δεν το κάνει, οπότε αν το κάνει το egreat τέλεια !
Τελικά το πήρα απόφαση και μόλις το παρήγγειλα από το eshop. Θέλω όμως πραγματικά λίγο βοήθεια με την επιλογή του δίσκου. Θέλω έναν φορητό 2.5", να τον φορμάρω σε ext3 και να τον συνδέσω με sata για να τρέχω και τις εφαρμογές. Θα θέλει εξωτερική τροφοδοσία;
Εκτός αν υπάρχει τρόπος να πάρω έναν απλό USB και να τρέχω και πάλι τις εφαρμογές.
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα :4624:
Μπορεί κάποιος να μου πει αν περνάει ήχος DTS μέσω οπτικής ίνας στον ενισχυτή ή πρέπει να τον συνδέσω οπωσδήποτε με hdmi;
παρε εναν 3,5αρη που ειναι γρηγοροτερος.το μονο που γλιτωνεις ουσιαστικα,ειναι το μεγεθος.
με το καλωδιο που παρεχεται στην συσκευασια του e-great,o σκληρος παιρνει και ρευμα.
κουμπωνεις τον δισκο,βαζεις ενα φλασακι με το nmt χυμα και πηγαινεις στην επιλογη "εγκατασταση".
επιλεγεις τον wizard και τα κανει ολα μονο του.
οτι γνωριζω μεχρι τωρα στο ειπα...
Πλέον μόνο ext3. ext2 είχαν τα παλιά firmwareTo nmt από που το κατεβάζουμε και πώς επιλέγουμε αν θα μας φορμάρει τον sata σε ext2 ή ext3;
ναι με το τηλεcontrol (filemenu).Ok, ευχαριστώ. Θα μπορώ μετά να μεταφέρω και τα αρχεία μου από το USB στον sata;
ναι με το τηλεcontrol (filemenu)Ωραία. Και μπορώ να αντιγράψω ολόκληρο φάκελο ή μόνον ένα-ένα αρχείο. Με τα ελληνικά ονόματα αρχείων τι γίνεται; Τα βλέπει;
Ωραία. Και μπορώ να αντιγράψω ολόκληρο φάκελο ή μόνον ένα-ένα αρχείο. Με τα ελληνικά ονόματα αρχείων τι γίνεται; Τα βλέπει;
Και φακέλους. Επιλέγεις όσους θες και τους κουνάς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.