EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Τελικά, υπάρχει δυνατότητα ένα avi σε 4:3 να μου το απλώσει σε οθόνη 16:9; Η TV που έχω δεν το κάνει, οπότε αν το κάνει το egreat τέλεια !

Επίσης, μπορεί κάποιος να μας πει τι πρέπει να προσέξουμε στην επιλογή δίσκου esata; Δέχεται 2,5" και 3,5"; Μπορεί να τροφοδοτηθεί από το καλώδιο που δίνουν μαζί με το egreat ή θέλει εξωτερική τροφοδοσία;

Αν κάποιος μπορεί να προτείνει κάποιον δίσκο esata γύρω στα 500 GB που δουλεύει σίγουρα θα βοηθούσε πολύ. Έστω και με pm.

το myhome το καταφερα.δεν μπορω ομως να δω τον e-sata δισκο του e-great,οποτε δεν μπορω να κανω αντιγραφη τα αρχεια που εχω στο pc.
περασα και το ext2 volumemanager αλλα δεν εχω καταλαβει τι πρεπει να κανω.

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    47.1 KB · Views: 36
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα :4624:

Μπορεί κάποιος να μου πει αν περνάει ήχος DTS μέσω οπτικής ίνας στον ενισχυτή ή πρέπει να τον συνδέσω οπωσδήποτε με hdmi;

μπορουμε να εχουμε εναν οδηγο για το πως μπορουμε να δουμε τον σκληρο e-sata που ειναι επανω στο e-great μεσω του pc?
περασα το myhome,προστεθηκε μια επιπλεον επιλογη στο egreat που ειναι -προφανως-του myhome,βλεπω το pc και οτι αρχεια εχω κανει share,αλλα δεν αναγνωριζει τα mkv αρχεια,παρα μονο τα μουσικα.
μικρο το κακο αφου εμενα με ενδιαφερει να κανω copy τα αρχεια του pc στον sata σκληρο του egreat.
για ριξτε τα...

Τελικά το πήρα απόφαση και μόλις το παρήγγειλα από το eshop. Θέλω όμως πραγματικά λίγο βοήθεια με την επιλογή του δίσκου. Θέλω έναν φορητό 2.5", να τον φορμάρω σε ext3 και να τον συνδέσω με sata για να τρέχω και τις εφαρμογές. Θα θέλει εξωτερική τροφοδοσία;

Εκτός αν υπάρχει τρόπος να πάρω έναν απλό USB και να τρέχω και πάλι τις εφαρμογές.

Τελικά το πήρα απόφαση και μόλις το παρήγγειλα από το eshop. Θέλω όμως πραγματικά λίγο βοήθεια με την επιλογή του δίσκου. Θέλω έναν φορητό 2.5", να τον φορμάρω σε ext3 και να τον συνδέσω με sata για να τρέχω και τις εφαρμογές. Θα θέλει εξωτερική τροφοδοσία;

Εκτός αν υπάρχει τρόπος να πάρω έναν απλό USB και να τρέχω και πάλι τις εφαρμογές.

παρε εναν 3,5αρη που ειναι γρηγοροτερος.το μονο που γλιτωνεις ουσιαστικα,ειναι το μεγεθος.
με το καλωδιο που παρεχεται στην συσκευασια του e-great,o σκληρος παιρνει και ρευμα.
κουμπωνεις τον δισκο,βαζεις ενα φλασακι με το nmt χυμα και πηγαινεις στην επιλογη "εγκατασταση".
επιλεγεις τον wizard και τα κανει ολα μονο του.
οτι γνωριζω μεχρι τωρα στο ειπα...

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα :4624:

Μπορεί κάποιος να μου πει αν περνάει ήχος DTS μέσω οπτικής ίνας στον ενισχυτή ή πρέπει να τον συνδέσω οπωσδήποτε με hdmi;

Αν θες TrueHD ήχο, τότε θες HDMI.

παρε εναν 3,5αρη που ειναι γρηγοροτερος.το μονο που γλιτωνεις ουσιαστικα,ειναι το μεγεθος.
με το καλωδιο που παρεχεται στην συσκευασια του e-great,o σκληρος παιρνει και ρευμα.
κουμπωνεις τον δισκο,βαζεις ενα φλασακι με το nmt χυμα και πηγαινεις στην επιλογη "εγκατασταση".
επιλεγεις τον wizard και τα κανει ολα μονο του.
οτι γνωριζω μεχρι τωρα στο ειπα...

ΟΚ ευχαριστώ. Που υπάρχει μια καλή περιγραφή των δυνατοτήτων των applications που μπορούμε να φορτώσουμε, εφόσον βάλουμε δίσκο sata;

Αν συνδέσουμε ταυτόχρονα έναν δίσκο USB και έναν sata υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρουμε τα αρχεία από τον USB στον sata και να τα παίζουμε από εκεί;
Γιατί μέσω δικτύου θα πάρει πολύ ώρα η μεταφορά...

το εχει μεσα το δισκακι.
βαλε το αρχειο χυμα μεσα σ`ενα usbflash και ακολουθησε τα βηματα οπως σου περιγραφω στο μηνυμα 991

To nmt από που το κατεβάζουμε και πώς επιλέγουμε αν θα μας φορμάρει τον sata σε ext2 ή ext3;
Πλέον μόνο ext3. ext2 είχαν τα παλιά firmware

Ok, ευχαριστώ. Θα μπορώ μετά να μεταφέρω και τα αρχεία μου από το USB στον sata;
ναι με το τηλεcontrol (filemenu).

Ωραία. Και μπορώ να αντιγράψω ολόκληρο φάκελο ή μόνον ένα-ένα αρχείο. Με τα ελληνικά ονόματα αρχείων τι γίνεται; Τα βλέπει;

Και φακέλους. Επιλέγεις όσους θες και τους κουνάς.

Με ελληνικά δεν έχω δοκιμάσει.

Και φακέλους. Επιλέγεις όσους θες και τους κουνάς.

Τέλεια ! Με έσωσες. Θα αγοράσω μόνον έναν εξωτερικό sata και θα μεταφέρω τα αρχεία μου, γιατί αλλιώς είχα σκοπό να πάρω και ένα My Passoport της WD (USB). Σε ευχαριστώ πολύ.

Αν υπάρχει κάποιος να μας πει και για τα ελληνικά ονόματα αρχείων και φακέλων αν τα βλέπει κανονικά θα το εκτιμούσα.