EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

-το πληκτρο eject,ισχυει μονο στην περπτωση που υπαρχει usb dvd/drive?
-με συνδεση e-sata στον controler του egreat,τι ταχυτητα αντιγραφης αρχειων εχετε,απο το pc στον sata του egreat μεσω δικτυου?

Last edited:
Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

-το πληκτρο eject,ισχυει μονο στην περπτωση που υπαρχει usb dvd/drive?

Το eject δουλεύει και για εσωτερικά sata dvd drives. Επίσης σ'αυτή την περίπτωση δεν τρώει κολλήματα σε ανάγνωση απαιτητικών mkv σε αντίθεση με usb/dvd drive.

Re: Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

-ναι
-άθλια.. και δεν διορθώνεται

με αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750504 κανω την συνδεση egreat/pc?
θα εχω μεγαλυτερες ταχυτητες?
υπαρχει αλλος τροπος?

Το eject δουλεύει και για εσωτερικά sata dvd drives. Επίσης σ'αυτή την περίπτωση δεν τρώει κολλήματα σε ανάγνωση απαιτητικών mkv σε αντίθεση με usb/dvd drive.

ευχαριστω....:worshippy:

με αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750504 κανω την συνδεση egreat/pc?

Όχι, με αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750567
Ή κάποιο μεγαλύτερο σε μήκος.

θα εχω μεγαλυτερες ταχυτητες?
υπαρχει αλλος τροπος?

Θα έχεις ταχύτητα USB, δηλαδή πολύ καλύτερη από αυτή που πιάνεις μέσω δικτύου.

Όχι, με αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750567
Ή κάποιο μεγαλύτερο σε μήκος.

Θα έχεις ταχύτητα USB, δηλαδή πολύ καλύτερη από αυτή που πιάνεις μέσω δικτύου.

Μητσο-μηπως κανεις λαθος...?
αυτο ειναι καλωδιο pc/printer πχ...
που θα μπει η "τετραγωνισμενη" πλευρα του καλωδιου?

Μητσο-μηπως κανεις λαθος...?
αυτο ειναι καλωδιο pc/printer πχ...
που θα μπει η "τετραγωνισμενη" πλευρα του καλωδιου?

Ωπ! Γράψε λάθος.. Το Μ34Α (σε αντίθεση με το 31Β) δεν έχει slave USB port, οπότε δεν μπορείς να το συνδέσεις έτσι με το PC σου.

Κοινώς, μόνο μέσω ethernet..

Ωπ! Γράψε λάθος.. Το Μ34Α (σε αντίθεση με το 31Β) δεν έχει slave USB port, οπότε δεν μπορείς να το συνδέσεις έτσι με το PC σου.

Κοινώς, μόνο μέσω ethernet..

εχει αναφερθει ομως οτι γινεται...:idea:

γνωριζει καποιος τις ρυθμισεις του coreftp?
USER name=ftpuser
pass=1234
host =egreat ip
αν δεν εχεις στατικη δες τον router ποια ip εχει παρει
tip επειδη η ταχυτητα του ftp ειναι χαμηλη, ενας απλος και ευκολος τροπο να φορτωσεις υλικο το σκληρο, καθως ειναι φορμαρισμενος σε ext3 ειναι.Τον παιρνεις τον βασεις σε μια εξωτερικη θηκη ,πας distrowatch κατεβαζεις μια live εκδοση του ubundu , την τρεχεις χωρις εγκατασταση, αλλα ολες αυτες βλεπουν τους ext3 και ntfs σκληρους.Κοπιαρεις οτι θες κλεινεις την συνεδρια και βαζεις τον σκληρο στην θεση του.Για απολυτη συγουρια να το κανεις με την Ultimate edision, το εχω κανει, και ειναι πολυ γρηγορο, πεντε με εξι φορες σε σχεση με το ftp. :music-smiley-005::music-smiley-005:

Last edited:
εχει internet radio το Μ34Α??

Έχει ιντερνετικό ράδιο που υποστηρίζει MP3 stream. Κάποιοι σταθμοί όμως εκπέμπουν σε WMA stream. Υποτίθεται ότι αυτούς δεν τους πιάνει, αν και υπάρχουν αναφορές ότι κάποια WMA streams τα πιάνει το Popcorn A100. Για το egreat δεν ξέρω. Μόλις το πήρα και τώρα μεταφέρω αρχεία στον σάτα. Θα προσπαθήσω να το ψάξω όμως μέσα στο ΣΚ.

USER name=ftpuser
pass=1234
host =egreat ip
αν δεν εχεις στατικη δες τον router ποια ip εχει παρει
tip επειδη η ταχυτητα του ftp ειναι χαμηλη, ενας απλος και ευκολος τροπο να φορτωσεις υλικο το σκληρο, καθως ειναι φορμαρισμενος σε ext3 ειναι.Τον παιρνεις τον βασεις σε μια εξωτερικη θηκη ,πας distrowatch κατεβαζεις μια live εκδοση του ubundu , την τρεχεις χωρις εγκατασταση, αλλα ολες αυτες βλεπουν τους ext3 και ntfs σκληρους.Κοπιαρεις οτι θες κλεινεις την συνεδρια και βαζεις τον σκληρο στην θεση του.Για απολυτη συγουρια να το κανεις με την Ultimate edision, το εχω κανει, και ειναι πολυ γρηγορο, πεντε με εξι φορες σε σχεση με το ftp. :music-smiley-005::music-smiley-005:

ενταξει φιλε μου-το βρηκα.

ευχαριστω..