EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

δηλαδη μπορω να τα αλλαξω με καποιο τροπο? το NMT application τι ειναι ?

σε ευχαριστω

εαν ο δισκος ειναι usb,τον βαζεις στο pc σου και κανεις rename στο srt αρχειο.απλα...
οσο αναφορα το NMT applcation δες εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=42006&page=103 το μηνυμα 1022.
για περισσοτερα ριξε ενα διαβασμα στο θεμα.

καποια αρχεια ,με καταληξη ,tfn,tf,r ,srt.πρεπει να τα αλλαξω σε mkv?δε θα επρεπε να τα διαβαζει και αυτα? συγνωμη ειμαι λιγο ασχετος:stupid:

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

καποια αρχεια ,με καταληξη ,tfn,tf,r ,srt.πρεπει να τα αλλαξω σε mkv?δε θα επρεπε να τα διαβαζει και αυτα? συγνωμη ειμαι λιγο ασχετος:stupid:

οχι βρε ege...
την καταληξη δεν την πειραζεις καθολου.
π.χ εαν το αρχειο mvk εχει ονομασια moon.mkv τοτε και το srt αρχειο θα πρεπει να εχει την ονομασια moon.srt.
ιδια ονομασια-οχι καταληξη.

:grinning-smiley-043Εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής : Όταν έχεις ριπαρισμένο vob αρχείο γιατί δεν βλέπει τους υπότιτλους ενώ αν τα γράψρ=εις σε dvd δισκάκι παίζει κανονικά?:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Σε ευχαριστω δημητρη θα το παλεψω:worshippy:

:grinning-smiley-043 σε καποιες ταινιες το καταφερα ole.

σε καποιες ομως που τα αρχεια τα εχει σε πολλους φακελους πχ για υποτιτλους 1 για την ταινια σε 75 με καταληξη r01, r02, εως r75 δε την διαβαζει ελπιζω να στο εξηγησα σωστα

:grinning-smiley-043 σε καποιες ταινιες το καταφερα ole.

σε καποιες ομως που τα αρχεια τα εχει σε πολλους φακελους πχ για υποτιτλους 1 για την ταινια σε 75 με καταληξη r01, r02, εως r75 δε την διαβαζει ελπιζω να στο εξηγησα σωστα

οχι,δεν το`πιασα..
προφανως ειναι αλλης μορφης αρχεια.πιθανοτατα rip ταινιων απο bluray ή hddvd.εγω μιλαω μονο για αρχεια mkv και στην περιπτωση αυτη σε ενδιαφερουν 2 αρχεια.
το ενα της ταινιας με καταληξη mkv και το αρχειο των υποτιτλων με καταληξη srt-την ιδια ονομασια και τα 2.
κανε ενα screenshot των φακελων να καταλαβουμε τι λες.

τελικα φιλε δημητρη ηταν αρχεια rar και επιτελους τα καταφερα σε ευχαριστω για το χρονο σου:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

"Για τους ελληνικούς υπότιτλους χάριν πληρότατας αναφέρω ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα, τους βάζεις σε ό,τι ύψος θέλεις, τους συγχρονίζεις, αλλάζει χρώμα, τί άλλο μπορεί να θέλει κανείς;"

Η θολουρα στους υποτιτλους δεν σε ενοχλει; Γιατι εμενα παρα πολυ!!

Μου συμβαίνει το εξής πρόβλημα: Σε ματρόσκες με ενσωματωμένους υπότιτλους (π.χ. αγγλικούς), παρόλο που έχω ξεχωριστό αρχείο .srt με ελληνικούς υπότιτλους, και κάνω off στους ενσωματωμένους υπότιτλους (από το κουμπι subs του τηλεκοντρολ), δεν μου δείχνει με τίποτα τους ελληνικούς (σαν να μην υπάρχει δηλ. το αρχείο .srt).

Συμβαίνει σε κανένα άλλο αυτό το πρόβλημα???

Σήμερα αγόρασε φίλος το Μ34A. Προσπάθησε να συνδέσει με TV 32 CRT αλλα δεν τα κατάφερε. Εκεί που κάνει loadin του κλείνει η οθόνη τις TV και του πετάει μπλε οθόνη. Ξέρουμε εάν έχει θέμα με συνδέσει crt ? H συνδέσει έγινε μέσω RCA.

και ´γω το ίδιο ¨έπαθα¨.Να διαβάσει το φυλλάδιο πρός το τέλος.
Καθώς μπουτάρει πρέπει να πατήσει νομίζω το 0 στο τηλεκοντρόλ.

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Σήμερα αγόρασε φίλος το Μ34A. Προσπάθησε να συνδέσει με TV 32 CRT αλλα δεν τα κατάφερε. Εκεί που κάνει loadin του κλείνει η οθόνη τις TV και του πετάει μπλε οθόνη. Ξέρουμε εάν έχει θέμα με συνδέσει crt ? H συνδέσει έγινε μέσω RCA.

Πατάει setup και μετά το TVmode + 0 για να βρει το egreat την σωστή ανάλυση.

Last edited:
Λοιπόν, να αναφέρω κι εγώ τις πιο πρόσφατες εντυπώσεις μου όσον αφορά μερικά πράγματα για όσους ενδιαφέρονται για FLAC:

1. Βγάζει από HDMI σίγουρα μέχρι και 24/88.2 stereo.
2. Δεν βγάζει από HDMI 24/196 stereo. Το βγάζει όμως από οπτική ίνα και από την αναλογική έξοδο.
3. Δεν βγάζει με τίποτα FLAC surround από πουθενά. Φαίνεται όμως να το παίζει στην οθόνη. Ίσως να είναι θέμα firmware.

Ένα άλλο πράγμα που παρατήρησα είναι ότι μετά από διακοπή ρεύματος και αφού ξαναέρθει το ρεύμα, το μηχάνημα ανάβει μόνο του ! Δεν ξέρω αν αυτό είναι bug, αλλά δεν φαίνεται να μπορεί να το ρυθμίσει κανείς από κάπου. Εμένα με ενοχλεί. Αν κάτι είναι σβηστό όταν γίνεται διακοπή ρεύματος πρέπει να παραμένει σβηστό. Αν δούλευε, θα έπρεπε και πάλι να υπάρχει επιλογή για το τι θα κάνει (μπορεί π.χ. να κατέβαζε torrents), οπότε καλό είναι να ξαναξεκινήσει, αλλά μπορεί ακόμη και τότε να είναι κάτι τέτοιο ανεπιθύμητο.

Αν κάποιος ξέρει κάποιο κόλπο για να μην ξαναξεκινάει το μηχάνημα θα βοηθούσε.

Καλησπέρα,

είμαι και εγώ εδώ και 6 μήνες κάτοχος του Egreat.

Θα ήθελα να αλλάξω το font των υποτίτλων. Το έχει κάνει κανείς;