EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

"Για τους ελληνικούς υπότιτλους χάριν πληρότατας αναφέρω ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα, τους βάζεις σε ό,τι ύψος θέλεις, τους συγχρονίζεις, αλλάζει χρώμα, τί άλλο μπορεί να θέλει κανείς;"

Η θολουρα στους υποτιτλους δεν σε ενοχλει; Γιατι εμενα παρα πολυ!!

Δεν έχει καμία θολούρα σε μένα. Οι υπότιτλοι είναι τέλειοι. Μήπως αναφέρεσαι σε ενσωματωμένους υπότιτλους, γιατί έχω δοκιμάσει μόνον εξωτερικούς.

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Δεν έχει καμία θολούρα σε μένα. Οι υπότιτλοι είναι τέλειοι. Μήπως αναφέρεσαι σε ενσωματωμένους υπότιτλους, γιατί έχω δοκιμάσει μόνον εξωτερικούς.

Παντα εξωτερικους! Και το προβλημα αν ψαξεις δεν το εχω μονο εγω!!

Παντα εξωτερικους! Και το προβλημα αν ψαξεις δεν το εχω μονο εγω!!

Περίεργο. Θα προσπαθήσω να βγάλω μια φωτογραφία και να τη στείλω. Αλλά ειλικρινά δεν έχω παρατηρήσει κάτι ενοχλητικό. Μήπως μπορείς να στείλεις και εσύ μια φωτογραφία να δούμε περί τίνος πρόκειται;

Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το egreat. Έχω μια ταινία MKV η οποία έχει πάνω από έναν ήχους. Το θέμα/πρόβλημα είναι ότι μου παίζει πάντα ο 1ος ήχος (αυτός δηλαδή που είναι ο default) και δεν μπορώ να αλλάξω.
Μπορείτε να μου πείτε πώς αλλάζω ήχο?

Υπαρχει καποιος οδηγος εδω η αλλου που να γραφει τι μπορει να κανει κανεις και πως με τα NMT TOOLS? Τα εγκατεστησα σε sata δισκο με το καλωδιακι του egreat, και τωρα τι κανουμε?

:FSGSFGS4:Παιδιά χθές καθώς έβλεπα μια ταινία με τον RAMBO στο Μ34 η οποία ταινία ήταν αποθηκευμένη σε εξωτερικό σκληρό δίσκο, άρχισε η ταινία κάποια στιγμή να παίζει σε slow motion και μετά από λίγο σταματάει, το ΝΜΤ γυρνάει στο αρχικό μενού και άρχισε να ψάχνει τον εξωτερικό σκληρό(την είσοδο δηλαδή usb).Αού την βρήκε πάλι το έβαλα το έργο πάλι από εκεί που σταμάτησε και συνέχισε να παίζει. Αυτό το έκανε κανά δύο φορές ακόμα. Αυτό το σκηνικό δεν το είχε ξανακάνειστην ίδια ή σε άλλες ταινίες. Λέτε να συμβαίνει κάτι ή μήπως είναι τυχαίο γεγονός. Ο δε σκληρός δεν σταμάτησε ή έσβησε την συγκεκριμένη δεδομένη στιγμή.Περημένω τις απόψεις σας.:grinning-smiley-043

:bigcry:Δεν ξέρω και έχω τρελλαθεί από χτες´γιατί και ο δίσκος αφενός είναι καινούργιος αφετέρου έχω μέσα και ένα κάρο ταινίες hd:bigcry:

Περίεργο. Θα προσπαθήσω να βγάλω μια φωτογραφία και να τη στείλω. Αλλά ειλικρινά δεν έχω παρατηρήσει κάτι ενοχλητικό. Μήπως μπορείς να στείλεις και εσύ μια φωτογραφία να δούμε περί τίνος πρόκειται;

Δεν μπορεις να το δεις σε φωτο.Ουτε διακρινεται ευκολα σε tv μικρης διαγωνιου.Αλλα σε προβολικο...καμια σχεση με το wd!!!

Δεν μπορεις να το δεις σε φωτο.Ουτε διακρινεται ευκολα σε tv μικρης διαγωνιου.Αλλα σε προβολικο...καμια σχεση με το wd!!!

Η οθόνη μου είναι 37", δεν ξέρω αν σου κάνει. Πήγα πάντως και πάρα πολύ κοντά και δεν πρόσεξα κάτι. Με τι καλώδιο έχεις συνδέσει τον προβολέα, με HDMI ή με YUV;

Ρε παιδιά κάπου διάβασα ότι βγήκε καινούργιο firmwate, το έχει βάλει κανείς?

Η οθόνη μου είναι 37", δεν ξέρω αν σου κάνει. Πήγα πάντως και πάρα πολύ κοντά και δεν πρόσεξα κάτι. Με τι καλώδιο έχεις συνδέσει τον προβολέα, με HDMI ή με YUV;

Η 37αρα δεν θεωρειται μεγαλη τηλεοραση για home cinema. Βεβαιως η συνδεση ειναι hdmi!! Παντως, αν δεν σε ενοχλει το φαινομενο... περιττευουν ολα!
Καλες γιορτες σε ολους!!-bye-