EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Μα κι εγώ το ίδιο θεωρώ αγαπητοί μου φίλοι...
Με 46'' στα 3,5 m. ομολογώ ότι δεν χρειάζομαι τα 1080...
Έχω, βέβαια, να σημειώσω και κάτι πάνω σε αυτό...
Πολλά 1080άρια μου φαίνονται ότι έχουν περισσότερο κόκκο από τις ίδιες εκδόσεις στα 720...
Μάλιστα το έχω συζητήσει με φίλο που ασχολείται και αυτός με το θέμα και έχει συμφωνήσει και αυτός...
Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι τεχνικά αυτή η διαπίστωση είναι μετέωρη, δεν θα έπρεπε να ισχύει...
Και κλείνω με τη φράση του Δημήτρη...
Θα έχω το μηχάνημα μέχρι να ''σκάσει''...Ομοίως!!!

τελικά κάπως έτσι έχουν τα πράγματα....

το μόνο που μένει ως επιλογή...(έτσι για τον φόβο των Ιουδαίων που λένε!)να κάνω το πείραμα με το mkvtoolnix κ να δω αν υπάρξει διαφορά!Θεωρητικά δεν έχει νόημα ....αλλά ποτε δεν ξέρεις με αυτούς τους "σατανάδες"!

Λοιπόν...μπορεί κάποιος ναμου πει πως γίνεται η όλη διαδικασία με το toolnix,παρακαλώ?

ανοιγω το coreftp για να του μεταφερω καποιες ταινιες και δεν μπαινει.
κανω ping την Ip του 34 και περνω κανονικα απαντηση.
αυτα περνω απο το coreftp ως αποτελεσμα:

331 User userftp OK. Password required
PASS **********
530 Login authentication failed

ανοιγω το coreftp για να του μεταφερω καποιες ταινιες και δεν μπαινει.
κανω ping την Ip του 34 και περνω κανονικα απαντηση.
αυτα περνω απο το coreftp ως αποτελεσμα:

331 User userftp OK. Password required
PASS **********
530 Login authentication failed
ftpuser
1234
ειναι τα αρχικα

Να ρωτήσω κάτι παιδιά...
Έχω 1ΤΒ δίσκο πάνω στο μηχάνημα...
Όταν θα βάλω το καλαμπόκι μέσα, θα πρέπει να κάνει και format ο δίσκος ή όχι;
Σε περίπτωση που δεν κάνει format, να κρατήσω το φάκελο με τις ταινίες μου και να σβήσω όλα τα υπόλοιπα και μετά να περάσω popcorn;
Έτσι είναι η διαδικασία;

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Να ρωτήσω κάτι παιδιά...
Έχω 1ΤΒ δίσκο πάνω στο μηχάνημα...
Όταν θα βάλω το καλαμπόκι μέσα, θα πρέπει να κάνει και format ο δίσκος ή όχι;
Σε περίπτωση που δεν κάνει format, να κρατήσω το φάκελο με τις ταινίες μου και να σβήσω όλα τα υπόλοιπα και μετά να περάσω popcorn;
Έτσι είναι η διαδικασία;

οταν περνας το nmt,σου εχει 2 επιλογες.η πρωτη ειναι περασμα χωρις να φορμαρει τον δισκο και η δευτερη με φορμαρισμα.
ολα αυτα βεβαια οταν ο σκληρος σου εινα επανω στον σατα του 34.

Δηλαδή εάν επιλέξω χωρίς format θα τα περάσει;
Δεν προτείνατε πιο πριν ότι θα πρέπει να έχουμε αδειάσει τα nmt tools γιατί δεν μπορεί να εγκατασταθεί το Popcorn firmware;

Δηλαδή εάν επιλέξω χωρίς format θα τα περάσει;
Δεν προτείνατε πιο πριν ότι θα πρέπει να έχουμε αδειάσει τα nmt tools γιατί δεν μπορεί να εγκατασταθεί το Popcorn firmware;

την πρωτη φορα που μου κολλησε,τα ειχα περασει απο πανω.
τωρα που το λες,ισως γι`αυτο και στραβωσε το θεμα.
την δευτερη ειχα κανει format,αφου βεβαια ειχα παρει Backup τις τανιες μου.
πρωτου κανεις οτιδηποτε,περιμενε να μας πει καποιος αλλος στα σιγουρα.

Όσο αφορά το Μ34Α και το firmware του Popcorn ,βλέπω ότι ενώ πριν το Μ34Α μου έπαιζε ότι και το WD Live,με το firm του Popcorn μου παίζει αρχεία που δεν μου παίζει το Live.

Παιδια μαλλον εκανα πατατα!Χθες βραδυ αλλαξα την αναλυση απο 1080p-23,9.. σε 1080ι-25 αν θυμαμαι σωστα και απο τοτε ενω δουλαυει εχω μαυρη εικονα στην τν.Κοιταξα αν υπαρχει πληκτρο reset μηπως και επανερθει αλλα τζιφος.Ξερει κανει τι να κανω?Καθε βοηθεια δεκτη και πολυτιμη.

Συνδιασμός πλήκτρων TV + 0 ή 1 ή 2 ... 9 και σε κάποιο από αυτά θα επανέλθει, μετά από το μενού στην κανονική ανάλυση που επιθυμείς.

καλησπέρα,
έκανα και εγώ την αναβάθμιση.. όλα καλά!!
οπτικά δεν φαίνεται κάποια διαφορά.
είναι ακριβώς το ίδιο μενού/γραφικά από ότι βλέπω.

Το egreat νεκρο.Παει να ανοιξει,γραφει το λογοτυπο egreat network tank,απο κατω loading... ,που δεν το εγραφε πριν και οταν παει να φορτωσει το μενου βγαζει μαυρη οθονη.Τα επαιξε η υπαρχει γιατρια?δεν ειμαστε για εξοδα.Βοηθειαααα

Το egreat νεκρο.Παει να ανοιξει,γραφει το λογοτυπο egreat network tank,απο κατω loading... ,που δεν το εγραφε πριν και οταν παει να φορτωσει το μενου βγαζει μαυρη οθονη.Τα επαιξε η υπαρχει γιατρια?δεν ειμαστε για εξοδα.Βοηθειαααα

προσπαθησες να κανεις αναβαθμιση σε Popcorn και κολλησε,ή στα καλα καθουμενα?

αφού μαυρίσει η οθόνη πάτα 'tv-mode' και μετά '0' για να πάει στο auto (πρώτα το ένα και μετά το άλλο, όχι ταυτόχρονα).

Στην αρχή έχεις εικόνα επειδή είναι σε 720p το loading.