EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Τελικά όλα εντάξει. Ήθελε control tv και μετά το πλήκτρο 1.Τώρα όλα ok.Ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!!!

Ξανα καλησπερα και απο μενα...

Μετα απο περιπου ενα μηνα προσπαθειων για καταφερω να βλεπω τις ταινιουλες μου αξιοπρεπως εχω τα εξης να παραθεσω:

1. Αφου μου κολλησε η εκδοση egreat περασα επιτυχως αυτην:

Release Date : 23 December 2010
Firmware Version : 01-17-101217-15-POP-403
NMT Apps Version : 00-17-091216-15-POP-403

2. Αν και παροδικα συνηλθε αρχισε ξανα τα ιδια.

Το κολλημα αφορα μονο την αναπαραγωγη οποιαδηποτε μορφης αρχειου εικονας. Ξεκιναει μια ταινια, στα 5 δευτερολεπτα σταματαει η εικονα, στα 30 ο ηχος αλλα οι υποτιτλοι συνεχιζουν μεχρι τελους.

Το transmission λειτουργει κανονικα. Κατεβαζει συνεχως και αδιαλειπτα.

Εχω μια 32'' LG η οποια κανει αναπαραγωγη απο τη USB αλλα δυστυχως δεν βλεπει το δισκο που ειναι διαμορφωμενος απο το M34A.

Δλδ μια τρυπα στο νερο. Απο αλλου θα κατεβαζω, θα κανω αντιγραφη σε αλλο δισκο και απο αλλου θα κανω αναπαραγωγη. Καλα κρασια.

Μαλλον πιθανως μας αφησε χρονους το egreat...

Ποιο προτεινετε για αντικαταστατη του; Στα ιδια φραγκα με την ιδια δυνατοτητα; Κατεβασμα - αναπαραγωγη;

Μια τελευταια επιλογη ειναι να αδειασω τελειως το δισκο 250GB+ δεδομενα και να περασω τα παντα ολα απο την αρχη... Αν και δεν νομιζω...

Καμια ιδεα;

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=73667

Εγώ θα σου πρότεινα να αδειάσεις το δίσκο και να ξεκινήσεις ένα fresh install και πάλι...
Εγώ με το firmware του καλαμποκιού είμαι, πλέον, απόλυτα ευχαριστημένος...
Να μην το ματιάσω!!!!

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Εγώ θα σου πρότεινα να αδειάσεις το δίσκο και να ξεκινήσεις ένα fresh install και πάλι...
Να μην το ματιάσω!!!!

Πως στα κομματια να αδειασω τοσο ογκο, μου λες;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Ξανα καλησπερα και απο μενα...

Μετα απο περιπου ενα μηνα προσπαθειων για καταφερω να βλεπω τις ταινιουλες μου αξιοπρεπως εχω τα εξης να παραθεσω:

1. Αφου μου κολλησε η εκδοση egreat περασα επιτυχως αυτην:

Release Date : 23 December 2010
Firmware Version : 01-17-101217-15-POP-403
NMT Apps Version : 00-17-091216-15-POP-403

2. Αν και παροδικα συνηλθε αρχισε ξανα τα ιδια.

Το κολλημα αφορα μονο την αναπαραγωγη οποιαδηποτε μορφης αρχειου εικονας. Ξεκιναει μια ταινια, στα 5 δευτερολεπτα σταματαει η εικονα, στα 30 ο ηχος αλλα οι υποτιτλοι συνεχιζουν μεχρι τελους.

Το transmission λειτουργει κανονικα. Κατεβαζει συνεχως και αδιαλειπτα.

Εχω μια 32'' LG η οποια κανει αναπαραγωγη απο τη USB αλλα δυστυχως δεν βλεπει το δισκο που ειναι διαμορφωμενος απο το M34A.

Δλδ μια τρυπα στο νερο. Απο αλλου θα κατεβαζω, θα κανω αντιγραφη σε αλλο δισκο και απο αλλου θα κανω αναπαραγωγη. Καλα κρασια.

Μαλλον πιθανως μας αφησε χρονους το egreat...

Ποιο προτεινετε για αντικαταστατη του; Στα ιδια φραγκα με την ιδια δυνατοτητα; Κατεβασμα - αναπαραγωγη;

Μια τελευταια επιλογη ειναι να αδειασω τελειως το δισκο 250GB+ δεδομενα και να περασω τα παντα ολα απο την αρχη... Αν και δεν νομιζω...

Καμια ιδεα;

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=73667

Να μην το ματιάσω!!!!

Πως στα κομματια να αδειασω τοσο ογκο, μου λες;

Εγώ άδειασα 800Gb από το 1Τ...σκόρπια...από pc σε pc...
Αλλά τι να κάνω!!!

σωστος ο Dachtus..
και σ`εμενα εκανε διαφορα οταν αλλαξα σε pop,αλλα με το που του εκανα φορματ μεσα απο τα nmt tools,ηρθε στα ισα του.
μια αποφαση ειναι που σιγουρα θα σου λυσει αρκετα προβληματα.

σωστος ο Dachtus..
και σ`εμενα εκανε διαφορα οταν αλλαξα σε pop,αλλα με το που του εκανα φορματ μεσα απο τα nmt tools,ηρθε στα ισα του.
μια αποφαση ειναι που σιγουρα θα σου λυσει αρκετα προβληματα.
-bye-:grinning-smiley-043

Μια ψυχη που ειναι να βγει... ας βγει!

Ξεκινησα τις μεταφορες και οποτε τελειωσουν. Μεσω ftp και βλεπουμε...

Με τον dactus μας δενει κοινος αγωνας εδω και 1 1/2 χρονο... το αγορασαμε την ιδια περιοδο και ψαχναμε ενα αναστροφο καλωδιο SATA... Νομιζω το βρηκαμε καπου στην Αυστραλια! Υστερα πηραμε το καλο το τηλεκοντρολ... οποτε την αποψη του την ακουω χωρις δευτερη σκεψη!

Ελπιζω ρε παιδια να γινει, γιατι περα απο τη πλακα συνηθισα με τη σκατουλα και ψιλοζοριζομαι το διαστημα που δεν δουλευει!

Θα σας ανημερωσω αυριο καποια στιγμη!

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Μια ψυχη που ειναι να βγει... ας βγει!

Ξεκινησα τις μεταφορες και οποτε τελειωσουν. Μεσω ftp και βλεπουμε...

Με τον dactus μας δενει κοινος αγωνας εδω και 1 1/2 χρονο... το αγορασαμε την ιδια περιοδο και ψαχναμε ενα αναστροφο καλωδιο SATA... Νομιζω το βρηκαμε καπου στην Αυστραλια! Υστερα πηραμε το καλο το τηλεκοντρολ... οποτε την αποψη του την ακουω χωρις δευτερη σκεψη!

Ελπιζω ρε παιδια να γινει, γιατι περα απο τη πλακα συνηθισα με τη σκατουλα και ψιλοζοριζομαι το διαστημα που δεν δουλευει!

Θα σας ανημερωσω αυριο καποια στιγμη!

Βρε μούρη...
Με ftp από..αύριο και αν, με τα 250Gb που έχεις πάνω του...
Μα με logo τον έχεις καρφώσει πάνω στο μηχάνημα και δεν ξεκολλάει;
Το καλωδιάκι το πήραμε γι' αυτό!:smash::smash::smash:
Και όσο για τη σκατούλα που λες...:bigcry:
Δεν λες ότι το έχεις λιώσει στο δάουνλόαντινγκ-ντινγκ και :bigcry: τώρα...
Μα λες τα δικά σου...
Ρε φιλέ...ρε φίλε!!!!
Να 'σαι καλά που έχω παρεούλα απόψε εδώ!!!!

Διονυση με το συστημα αρχειων που χρησιμοποιει ο δισκος στο Μ34Α χρειαζεται καποιο προγραμμα το οποιο μου εβγαζε την μπλε οθονη στα win...

Με το ftp σωθηκα! Απλως ποτε δεν μετεφερα τοσο ογκο!

Ευκαιρια ειναι να καθαρισει λιγο και ο δισκος...

Ομολογω επισης πως τον τελευταιο εναμιση χρονο ηταν τοσο λειτουργικο που δεν ασχοληθηκα περισσοτερο... Πραγματικα σου βγαζω το καπελο!

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Διονυση με το συστημα αρχειων που χρησιμοποιει ο δισκος στο Μ34Α χρειαζεται καποιο προγραμμα το οποιο μου εβγαζε την μπλε οθονη στα win...

Με το ftp σωθηκα! Απλως ποτε δεν μετεφερα τοσο ογκο!

Ευκαιρια ειναι να καθαρισει λιγο και ο δισκος...

Ομολογω επισης πως τον τελευταιο εναμιση χρονο ηταν τοσο λειτουργικο που δεν ασχοληθηκα περισσοτερο... Πραγματικα σου βγαζω το καπελο!

Ρε αγορίνος....
Ext2Fsd Project και τελειώνεις!!!!
Μα εγώ θα στα λέω;

191gb σε 6 ωρες με 14mb/sec μεσω usb....

Το δοκιμασα ξανα... κατεβασα την εκδοση 0.50 και τρεχει απροβληματιστα...

Μερικές φορές χρειάζεται να κάνεις restart τον υπολογιστή για να δει το σκληρό που βάζεις πάνω αλλά μέχρι τώρα δεν μου έχει κάνει ποτέ πρόβλημα...
Αλήθεια, πότε θα κεράσεις;

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Μερικές φορές χρειάζεται να κάνεις restart τον υπολογιστή για να δει το σκληρό που βάζεις πάνω αλλά μέχρι τώρα δεν μου έχει κάνει ποτέ πρόβλημα...
Αλήθεια, πότε θα κεράσεις;

Τωρα πατσιζουμε για το τοτε... που ησουνα κουταβακι :):HTEHETH63:-bye-:BXVZCBXZ6::music-smiley-005:

Αλλα αμα θελει το φιλαρακι... μου δωσανε ρακομελο πριν λιγες μερες... :):)

Ρακόμελο λέει...
Ρε κουτ(σ)αβάκι, κιόλας...
Από Κρήτη είμαι και θα με κεράσεις ρακόμελο που σου "δώσανε";
Κάτι άλλο;

χαχαχα

εχμ.... σουμαδα νυσιρου, γλυκο τοματακι... Ε τι να σου πω, οταν θα παω Λαρισα θα σου φερω μια σουβλα κοκορετσι!!!