Εγώ θα σου πρότεινα να αδειάσεις το δίσκο και να ξεκινήσεις ένα fresh install και πάλι...
Εγώ με το firmware του καλαμποκιού είμαι, πλέον, απόλυτα ευχαριστημένος...
Να μην το ματιάσω!!!!
Πως στα κομματια να αδειασω τοσο ογκο, μου λες;
Ξανα καλησπερα και απο μενα...
Μετα απο περιπου ενα μηνα προσπαθειων για καταφερω να βλεπω τις ταινιουλες μου αξιοπρεπως εχω τα εξης να παραθεσω:
1. Αφου μου κολλησε η εκδοση egreat περασα επιτυχως αυτην:
Release Date : 23 December 2010
Firmware Version : 01-17-101217-15-POP-403
NMT Apps Version : 00-17-091216-15-POP-403
2. Αν και παροδικα συνηλθε αρχισε ξανα τα ιδια.
Το κολλημα αφορα μονο την αναπαραγωγη οποιαδηποτε μορφης αρχειου εικονας. Ξεκιναει μια ταινια, στα 5 δευτερολεπτα σταματαει η εικονα, στα 30 ο ηχος αλλα οι υποτιτλοι συνεχιζουν μεχρι τελους.
Το transmission λειτουργει κανονικα. Κατεβαζει συνεχως και αδιαλειπτα.
Εχω μια 32'' LG η οποια κανει αναπαραγωγη απο τη USB αλλα δυστυχως δεν βλεπει το δισκο που ειναι διαμορφωμενος απο το M34A.
Δλδ μια τρυπα στο νερο. Απο αλλου θα κατεβαζω, θα κανω αντιγραφη σε αλλο δισκο και απο αλλου θα κανω αναπαραγωγη. Καλα κρασια.
Μαλλον πιθανως μας αφησε χρονους το egreat...
Ποιο προτεινετε για αντικαταστατη του; Στα ιδια φραγκα με την ιδια δυνατοτητα; Κατεβασμα - αναπαραγωγη;
Μια τελευταια επιλογη ειναι να αδειασω τελειως το δισκο 250GB+ δεδομενα και να περασω τα παντα ολα απο την αρχη... Αν και δεν νομιζω...
Καμια ιδεα;
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=73667
Εγώ θα σου πρότεινα να αδειάσεις το δίσκο και να ξεκινήσεις ένα fresh install και πάλι...
Εγώ με το firmware του καλαμποκιού είμαι, πλέον, απόλυτα ευχαριστημένος...
Να μην το ματιάσω!!!!
Πως στα κομματια να αδειασω τοσο ογκο, μου λες;
Εγώ άδειασα 800Gb από το 1Τ...σκόρπια...από pc σε pc...
Αλλά τι να κάνω!!!
σωστος ο Dachtus..
και σ`εμενα εκανε διαφορα οταν αλλαξα σε pop,αλλα με το που του εκανα φορματ μεσα απο τα nmt tools,ηρθε στα ισα του.
μια αποφαση ειναι που σιγουρα θα σου λυσει αρκετα προβληματα.
μεγαλη διαφορα..απο το φορματ και μετα,παει σφαιρα...:music-smiley-005:
Μια ψυχη που ειναι να βγει... ας βγει!
Ξεκινησα τις μεταφορες και οποτε τελειωσουν. Μεσω ftp και βλεπουμε...
Με τον dactus μας δενει κοινος αγωνας εδω και 1 1/2 χρονο... το αγορασαμε την ιδια περιοδο και ψαχναμε ενα αναστροφο καλωδιο SATA... Νομιζω το βρηκαμε καπου στην Αυστραλια! Υστερα πηραμε το καλο το τηλεκοντρολ... οποτε την αποψη του την ακουω χωρις δευτερη σκεψη!
Ελπιζω ρε παιδια να γινει, γιατι περα απο τη πλακα συνηθισα με τη σκατουλα και ψιλοζοριζομαι το διαστημα που δεν δουλευει!
Θα σας ανημερωσω αυριο καποια στιγμη!
Διονυση με το συστημα αρχειων που χρησιμοποιει ο δισκος στο Μ34Α χρειαζεται καποιο προγραμμα το οποιο μου εβγαζε την μπλε οθονη στα win...
Με το ftp σωθηκα! Απλως ποτε δεν μετεφερα τοσο ογκο!
Ευκαιρια ειναι να καθαρισει λιγο και ο δισκος...
Ομολογω επισης πως τον τελευταιο εναμιση χρονο ηταν τοσο λειτουργικο που δεν ασχοληθηκα περισσοτερο... Πραγματικα σου βγαζω το καπελο!
Μερικές φορές χρειάζεται να κάνεις restart τον υπολογιστή για να δει το σκληρό που βάζεις πάνω αλλά μέχρι τώρα δεν μου έχει κάνει ποτέ πρόβλημα...
Αλήθεια, πότε θα κεράσεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.