EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Οχι αλλο καρβουνο user/pass

Παιδες ειμαι κατοχος του εν λογω κουτιου και στο PC εβαλα win-7

Εχασα την μπαλα με την δυκτιωση προσπαθώντας να κανω με το κουτι οτι εκανα παλια με το pc με το TVercity και κυριως με το PS3MS

Στα win βλεπω ενα καρρο συσκευες (2 TV με dlni το egrate ) αλλα δεν μπορω να μπω πουθενα

Γινεται να καταργήσω ΠΑΝΤΟΥ τα διαφορα user και password??

δεν με ενδιαφέρει να μπαινει και ο γείτονας παντου

Μεβαια να βλεπω στις 2 TV ταινιες απο το κουτι ουτε λογος

Ποιο ειναι το default password μετα απο αλλαγη firmware?

H επιλογη check for firmware update δεν δουλευει πια?

Re: Οχι αλλο καρβουνο user/pass

Παιδες ειμαι κατοχος του εν λογω κουτιου και στο PC εβαλα win-7

Εχασα την μπαλα με την δυκτιωση προσπαθώντας να κανω με το κουτι οτι εκανα παλια με το pc με το TVercity και κυριως με το PS3MS

Στα win βλεπω ενα καρρο συσκευες (2 TV με dlni το egrate ) αλλα δεν μπορω να μπω πουθενα

Γινεται να καταργήσω ΠΑΝΤΟΥ τα διαφορα user και password??

δεν με ενδιαφέρει να μπαινει και ο γείτονας παντου

Μεβαια να βλεπω στις 2 TV ταινιες απο το κουτι ουτε λογος

Δεν μπορώ να μπω απο το PC στο κουτι

ποιο ειναι το password βρε παλικαρια

H επιλογη check for firmware update δεν δουλευει πια?

Re: Οχι αλλο καρβουνο user/pass

έχεις δίσκο πάνω στο e-sata ?
έχεις βάλει τα nmt applications ?

Αν θες από το m34a να μπαίνεις στο PC τότε δεν θες login/password στο m34a αλλά στο PC.

Πες μας τι προσπαθείς να κάνεις και πως είναι το setup σου για να σε βοηθήσουμε.

έχεις δίσκο πάνω στο e-sata ?
έχεις βάλει τα nmt applications ?

Αν θες από το m34a να μπαίνεις στο PC τότε δεν θες login/password στο m34a αλλά στο PC.

Πες μας τι προσπαθείς να κάνεις και πως είναι το setup σου για να σε βοηθήσουμε.

1- θελω απο το PC να μπαινω στο κουτι και να αντιγραφω αρχεία απο τον SATA δισκο στον USB.. κλπ Στο pc ->Network οταν επιλεγω το M34A -> ζηταει pass

2- Να μπορει το κουτι να σερβίρει ταινίες στις 2 TV (Kuro-Philips ) που εχουν DLNi (ενω στο κουτι εχω κανει share τον USB δισκο οι TV βλεπουν βιβλιοθηκες μονο του SATA του egrate

To setup ειναι

1-LX81 av
2-Kuro TV
3-Philips TV
4-egratem34

Ολα τα παραπάνω εχουν προδιαγραφη dlni (παλια απο το pc με transcode εβλεπα στη kuro ματροσκες απο το PC τρεχοντας την εφαρμογη PS3 FILE SERVER Το αυτο θελω να κανω και με το egrate αλλα δεν το εχω καταφερει

Last edited:
1- θελω απο το PC να μπαινω στο κουτι και να αντιγραφω αρχεία απο τον SATA δισκο στον USB.. κλπ Στο pc ->Network οταν επιλεγω το M34A -> ζηταει pass

2- Να μπορει το κουτι να σερβίρει ταινίες στις 2 TV (Kuro-Philips ) που εχουν DLNi (ενω στο κουτι εχω κανει share τον USB δισκο οι TV βλεπουν βιβλιοθηκες μονο του SATA του egrate

To setup ειναι

1-LX81 av
2-Kuro TV
3-Philips TV
4-egratem34

Ολα τα παραπάνω εχουν προδιαγραφη dlni (παλια απο το pc με transcode εβλεπα στη kuro ματροσκες απο το PC τρεχοντας την εφαρμογη PS3 FILE SERVER Το αυτο θελω να κανω και με το egrate αλλα δεν το εχω καταφερει

1) Αν έχεις βάλει τα nmt application (που σημαίνει ότι ο sata δίσκος είναι ext3 πλέον) τότε πρέπει να έχει την samba ενεργοποιημένη και τα login/pass είναι nmt/1234

2) δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω δουλέψει ποτέ το DLNi

1) Αν έχεις βάλει τα nmt application (που σημαίνει ότι ο sata δίσκος είναι ext3 πλέον) τότε πρέπει να έχει την samba ενεργοποιημένη και τα login/pass είναι nmt/1234

2) δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω δουλέψει ποτέ το DLNi

Με βοήθησες ηδη Ευχαριστώ παλικαρι

παιδια εχω να σας κανω μια ερωτηση
θελω να κατεβαζω τορρεντ ταινιες
υπαρχει κανενας οδηγος για ρυθμισεις κτλ
εχω μονο ενα usb σκληρο 500g
για να κατεβαζω τορρεντ χρειαζομαι sata σκληρο?
σας ευχαριστω......

υποψιν οτι δεν με ενδιαφερει να δικτυωσω το egreat με το pc μου
το μονο που θελω ειναι να κατεβαζω τορρεντς
μπορω ομοως να κανω εγκατασταση τα nmt
στον usb σκληρο?

Γεια σας παιδια.
Πως μπορω να αφαιρεσω το USB φλασακι απο το πλειερ;Πρεπει
να το κλεισω ή υπαρχει αλλος τροπος απο το τηλεκοντρολ;

Το τραβάς...δε χρειάζεται κάτι άλλο...
Αυτο φιλε το ξερω.Την ερωτηση την εκανα,αν πρεπει να κλεισω πιο μπροστα
το 34Α.
Η ερωτηση ισχυει και για καθε εξωτερικο σκληρο δισκο.

Last edited:
:BDBDG54:Παιδιά να ρωτήσω κάτι: πώς μπορώ να μεταφέρω αρχεία από τον εσωτερικό σκληρό του Μ34 στον εξωτερικό σκληρό? Από τον εξωτερικό στο εσωτερικό ξέρω γίνεται με το κουμπί από το τηλεχειριστήριο ADD FILE.Και αν δεν γίνεται αυτό υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για το pc που μπορεί να αναγνωρίσει τον εσωτερικό σκληρό του Μ34 αφού είναι φορμαρισμένος σε FAT32?:BDBDG54:

Επειδή ο δίσκος είναι φορμαρισμένος σε FAT32 υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να μεταφέρω τα αρχεία που έχω σε αυτόν τον δίσκο σε άλλο δίσκο που είναι φορμαρισμένος σε ntfs ή στο pc?

Τον συνδεεις σε pc με windows και χρησιμοποιεις την εντολη convert σε msdos prompt, πχ αν ο δισκος ειναι ο D: convert D: /FS:NTFS , δεν χρειαζεται backup, μετατρεπεται non destructively αλλα καλυτερα αν μπορεις παρε ενα backup.

καλησπερα μια ερωτηση
dvd iso πως μπορει να διαβασει γιατι κατι dvd που ριπαρω δεν τα βλεπει το myihome