EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

http://www.egreatworld.com/en/Support4.asp

31B-34A-33A recovery_090201-15-EGR-403

Δεν το έχω δοκιμάσει.
Το έχω κατεβάσει από εκει, την διαδικασία ξάχνω.
Έχω βρει κάποιες οδηγίες ,όμως μέχρι στιγμής δεν μπόρεσα να το περάσω.

Το έχω κατεβάσει από εκει, την διαδικασία ξάχνω.
Έχω βρει κάποιες οδηγίες ,όμως μέχρι στιγμής δεν μπόρεσα να το περάσω.
Δεν μπορείς να το περάσεις, γιατί βλέπει το μηχάνημα σου σαν popcornhour.

Δεν μπορείς να το περάσεις, γιατί βλέπει το μηχάνημα σου σαν popcornhour.
Παγιδευτικά δηλαδη ,στο firmware του popcornhour και δεν μπορώ να γυρίσω στου EGREAT.
Το θέμα είναι ότι δούλευε καλύτερα με το firmware του EGREAT Μ34Α.

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Δείτε εδώ
http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=42763

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=18982367#post18982367

Δεν λέει πως το επαναφέρεις (αν θες άνοιξε ένα topic στο www.networkedmediatank.com), αλλά λέει ότι σταμάτησαν να πληρώνουν στην syabas και ως γνωστόν πήραν του popcorn :)
Το επαναφέρεις μόνο με φλασάρισμα από PC μέσω δικτύου και telnet και χρειάζεσαι τη μνήμη του Egreat.

Αν μετονομάσει το αρχείο για αναβάθμιση του egreat με αυτό που βλέπει το popcorn??
Είναι ίδια τα αρχεία αναβάθμισης (σε ονομασία),οπότε δεν μπορείς να τα μετανομάσεις.

Το επαναφέρεις μόνο με φλασάρισμα από PC μέσω δικτύου και telnet και χρειάζεσαι τη μνήμη του Egreat.
Έχεις κάποιο link με οδηγείες.

Είναι ίδια τα αρχεία αναβάθμισης (σε ονομασία),οπότε δεν μπορείς να τα μετανομάσεις.

Έχεις κάποιο link με οδηγείες.
Έγραψα ένα.
Όταν επανέλθω θα σου στείλω αναλυτικές (καλοκαίρι γαρ).

Ενταξει αυτο με το κολλημα το βρηκα. Εφταιγε η κωδικοποιηση της ταινιας.

Μπορει καποιος να μου πει πως θα συνδεσω τα ηχεια 2.1 που εχω ( εχουν ενα πρασινο jack ) με το egreat; Θα εχω καλητερη αποδοση απο το να τα συνδεσω στην τηλεοραση;

Και τι γινεται με την αυξομειωση της εντασης; Μπορω να την αλλαξω απο το χειριστηριο της τηλεορασης, απο το χειριστηριο του egreat και απο τα ηχεια. Τι παιζει;

Γινομαι κουραστικος, αλλα απαντησεις δεν εχω παρει!

Ενταξει αυτο με το κολλημα το βρηκα. Εφταιγε η κωδικοποιηση της ταινιας.

Μπορει καποιος να μου πει πως θα συνδεσω τα ηχεια 2.1 που εχω ( εχουν ενα πρασινο jack ) με το egreat; Θα εχω καλητερη αποδοση απο το να τα συνδεσω στην τηλεοραση;

Και τι γινεται με την αυξομειωση της εντασης; Μπορω να την αλλαξω απο το χειριστηριο της τηλεορασης, απο το χειριστηριο του egreat και απο τα ηχεια. Τι παιζει;

Γινομαι κουραστικος, αλλα απαντησεις δεν εχω παρει!

Τα ηχεία δεν συνδέονται με το egreat. To egreat μόνο με ενισχυτή που έχει optical ή hdmi.

Εξαρτάτε από την τηλεόραση, δοκίμασε αν παίζουν καλύτερα από αυτήν.

Ο ήχος του egreat πρέπει να είναι στο +0. Παίξε μόνο με τον ήχο την tv ή των ηχείων αν τελικά τα συνδέσεις.

Αν εννοείς L-R σε mini-jack (stereo), τότε οκ.
Αλλά να ρωτήσω τι TV έχεις ? Θα περίμενα ότι μια μέση TV βγάζει καλύτερο ήχο από χαμηλού κόστους ηχεία.

Τέλος πάντων μπορείς να δοκιμάσεις όλες τις επιλογές και να δεις τι σου ακούγεται καλύτερα. Μόνο να έχεις το egreat στο +0 για να έχεις καθαρό ήχο.

Δλδ τα Logitech z3 δεν ειναι καλα για ταινιες; Εχω μια samsung 32αρα, μοντελο δε ξερω.

Αν κατεβάζω μια ταινία blu-ray στον σκληρό μου, υπάρχει τρόπος να την παίξω κανονικά με το e-great?

Γνωρίζει κανείς αν πρεπει να εχω εγκαταστημένα τα NMT tools προκειμένου να χρησιμοποιήσω το oversight ?