EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Όλα εντάξει φίλε k.m.....
Τελικά κατάφερα να δω τους φακέλους μέσω τρίτης οδού και από εκεί όλα πάνε μια χαρά...
Έχω την εντύπωση ότι έφταιγε το firewall, χωρίς, όμως, να είμαι και σίγουρος...
Μικρό το κακό!

Καλημέρα σας. Μετά απο πολύ καιρό καταφέρα και έκανα το εν λόγω μηχάνημα κατεβαστίρη.
Έχω βάλει το transmission επάνω και δείχνει να δουλεύει μια χαρά, βλέπω και απο το browser το transmission μια χαρά και βλέπω και τις ταινίες μέσω streaming μια χαρά( ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος ασύρματα με το router ενώ το egreat ενσύρματα). Πώς μπορώ όμως να πάρω τις ταινίες απο το σκληρό του egreat; Έβαλα έναν εξωτερικό σκληρό στην usb θύρα πήγα στην ταινία την επέλεξα μέσω του file mode πήγα μετά στο εξωτερικό αλλά δεν μου δείχνει επιλογή για αντιγραφή. Δοκίμασα μέσα απο τα windows 7 αφού βλέπω και τους 2 σκληρούς αλλά δεν με αφήνει να αντιγράψω απο τον sata στον εξωτερικό, το αντίστροφο με αφήνει.
Δώστε καμιά λύση γιατί ασύρματα η ταχύτητα στην μεταφορά αρχείων είανι τραγική ( 6 ώρες μια ταινία ).

Ευχαριστώ πολύ

Δεν μπορείς γιατί ο εξωτερικός δίσκος σου είναι ntfs ή fat και το player δεν μπορεί να γράψει (μπορεί μόνο σε ext3 που είναι ο εσωτερικός).

Κάπου διάβασα ότι υπάρχει ένα option που του επιτρέπει την εγράφη σε ntfs αλλά είναι λίγο επικίνδυνο (μπορεί να τα χάσεις όλα γιατί δεν είναι δοκιμασμένο καλά).

Το ποιο γρήγορo είναι μέσω του Lan (100MBps). Εγώ το βάζω το βράδυ και το πρωί είναι όλα στη θέση τους.

Μάλιστα. Δύσκολα τα πράγματα δλδ ειδικά για εμένα που έχω ασύρματο δίκτυο με τον υπολογιστή. Για να κανείς αντιγραφή θέλεις προγραμματισμό.

Δεν μπορείς γιατί ο εξωτερικός δίσκος σου είναι ntfs ή fat και το player δεν μπορεί να γράψει (μπορεί μόνο σε ext3 που είναι ο εσωτερικός).

Κάπου διάβασα ότι υπάρχει ένα option που του επιτρέπει την εγράφη σε ntfs αλλά είναι λίγο επικίνδυνο (μπορεί να τα χάσεις όλα γιατί δεν είναι δοκιμασμένο καλά).

Το ποιο γρήγορo είναι μέσω του Lan (100MBps). Εγώ το βάζω το βράδυ και το πρωί είναι όλα στη θέση τους.

K.m. πού το διάβασες αυτό; για στείλε τπτ γιατί με ενδιαφέρει να δούμε τι επιλογές υπάρχουν.

Δεν θυμάμαι, ίσως και εδώ μέσα.

Κάπου έλεγε ότι πατάς ένα κουμπί του πληκτρολογίου και σου βγάζει επιλογή για read/write (και μετά για το ανάποδο).

Γειά σας παιδιά, έχω ένα μικρό θέμα με την αναπαραγωγή ενός MKV 4,5 Gb - έχει πολύ πιξέλιασμα ουσιαστικά δεν βλέπεται η ταινία. Αν την παίξω με PC κανένα πρόβλημα. Καμμιά ιδέα; Να δοκιμάσω το firmware του PopCorn;:frusty:

Λογικά και με το popCorn θα έχει θέμα...
Θα μπορούσαμε να σου πούμε να βάλεις πληροφορίες για το αρχείο (χρησιμοποιώντας media info) αλλά ειλικρινά το πιο απλό είναι να βρεις άλλη έκδοση του...

Γειά σας παιδιά, έχω ένα μικρό θέμα με την αναπαραγωγή ενός MKV 10,9 Gb 1080P- ακούω μόνο την εισαγωγή στον ήχο και μετά τίποτα μαύρη οθόνη οι υπότιτλοι φαίνονται ουσιαστικά δεν βλέπεται η ταινία. Καμμιά ιδέα; Υπάρχει μήπως πρόβλημα παιξίματος πάνω 10gb!!!!:ears:

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Γειά σας παιδιά, έχω ένα μικρό θέμα με την αναπαραγωγή ενός MKV 10,9 Gb 1080P- ακούω μόνο την εισαγωγή στον ήχο και μετά τίποτα μαύρη οθόνη οι υπότιτλοι φαίνονται ουσιαστικά δεν βλέπεται η ταινία. Καμμιά ιδέα; Υπάρχει μήπως πρόβλημα παιξίματος πάνω 10gb!!!!:ears:

Πρέπει να είναι εδώ αυτό που λες.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1378786&postcount=610

Το πρόβλημα δεν έχει τόσο να κάνει με το μέγεθος του αρχείου αλλά με το αρχείο αυτό καθαυτό (βασικά με τον τρόπο που έχει δημιουργηθεί). Όπως είπα και στο φίλο jbako το να βρεις άλλη έκδοση του ίδιου αρχείου είναι η πιο απλή λύση. Αλλιώς θα πρέπει να μπλέξεις με "πείραγμα" του αρχείου, επανακωδικοποίηση του κτλ...
Επιλογή σου...

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Το πρόβλημα δεν έχει τόσο να κάνει με το μέγεθος του αρχείου αλλά με το αρχείο αυτό καθαυτό (βασικά με τον τρόπο που έχει δημιουργηθεί). Όπως είπα και στο φίλο jbako το να βρεις άλλη έκδοση του ίδιου αρχείου είναι η πιο απλή λύση. Αλλιώς θα πρέπει να μπλέξεις με "πείραγμα" του αρχείου, επανακωδικοποίηση του κτλ...
Επιλογή σου...

Όπως είπα και στο φίλο jbako το να βρεις άλλη έκδοση του ίδιου αρχείου είναι η πιο απλή λύση. Άλλη έκδοση αρχείου εννοείς στα 720p και όχι στα 1080p. Τι,; ποια έκδοση;(από ότι κατάλαβα δεν φταίει το μηχανάκι δηλαδή;)!!!ευχαριστώ.:ADFAD2:

Ουσιαστικά είναι ελλιπής υλοποίηση από την μεριά του player. Αλλά ως γνωστό η egreat δεν θα βγάλει νέο firmware.

Οπότε ή βρίσκεις έκδοση άλλου encoder (όχι άλλης ανάλυσης) ή το κάνεις re-encode με το mkvmerge (το ανοίγεις και πατάς "start muxing").

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Ουσιαστικά είναι ελλιπής υλοποίηση από την μεριά του player. Αλλά ως γνωστό η egreat δεν θα βγάλει νέο firmware.

Οπότε ή βρίσκεις έκδοση άλλου encoder (όχι άλλης ανάλυσης) ή το κάνεις re-encode με το mkvmerge (το ανοίγεις και πατάς "start muxing").

Να υποθέσω ότι το mkvmerge είναι προγραμματάκι και το βρίσκουμε που;υπάρχει κάποιο (link);(αν σου είναι εύκολο) ή είναι καλύτερα να βρω άλλη έκδοση encoder;..Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας παιδιά!!!

ΥΓ: Η egreat δεν θα βγάλει νέο firmware; Πως το βλέπεται όντως έτσι είναι ρε παιδιά, δηλαδή είμαστε χωρίς υποστήριξει!!!!!

Καλησπερα,

Κατοχος εδω και 10 μηνες του Μ31Β και εγω και πολυ ευχαριστημενος γενικοτερα με το εν λογο μηχανημα...
ομως... τελευταια ενω ανοιγει κανονικα και βλεπω στην τηλεοραση το μενου του και πλοηγουμε σε αυτο, οταν επιλεγω καποια ταινια (ειτε απο τον σκληρο είτε απο το ενσυρματο εσωτερικο δικτυο του σπιτιου ) δεν την αναπαραγαγει. Αρχικα αφου την επιλεξω βλέπω μονο μαυρη οθονη, χωρις ηχο χωρις τπτ και αφου πατησω στοπ και επιστροφη στο αρχικο μενου τοτε οποια ταινια και να επιλεξω μου πεταει μαυρη οθονη και μετα απο 2 δευτερολεπτα με επαναφερει παλι στην προηγουμενη μπλε οθονη του μενου.
Το προβλημα ξεκινησε ξαφνικα και μου το κανει σε αρχεια που πριν το προβλημα τα αναπαρηγαγε κανονικοτατα. Να υπογραμισω οτι αρχεια ηχου mp3 τα αναπαραγαγει κανονικα. ΤΟ firmware που φοραει ειναι το 090125 της EGREAT.
Γνωριζετε κατι για αυτο το προβλημα? Υπαρχει λύση?

Σε εμένα αυτό συνήθως το προκαλεί κάποιο "προβληματικό" αρχείο. Μετά από το προβληματικό δεν παίζει τίποτα και θέλει επανεκκίνηση για να στρώσει, αλλά μετά δεν παρουσιάζει πρόβλημα. Αν δεν κάνω reboot το κάνει μετά σε όλα.

Αν εσένα δεν το προκαλεί ένα συγκεκριμένο αρχείο αλλά το κάνει σε όλα, τότε είναι πιθανώς άλλο θέμα.

Παρακαλώ, μήπως κάποιος μπορεί να μου πει πως μπορώ να κάνω recovery σε ένα egreat M34A.
Στο site της egreat, και συγκεκριμένα στα Recovery Tools http://220.231.142.130/en/Support4.asp, γίνεται παραπομπή σε μια κινέζικη σελίδα η οποία λέει ότι η συγκεκριμένη διεύθυνση δεν υπάρχει!!!!