Με αυτό που ακόμα δεν έχει βγει αλλά υποτίθεται ότι έρχεται όπου να 'ναι..
Ευχαριστω για την απαντηση Δημητρη αλλα ενα πουλακι μου ειπε οτι υπαρχει και καποιο ανεπισημο fw (η απο αλλο NMT) που την κανει την δουλεια..Ξερουμε κατι?
Φιλε και παλι ευχαριστω. Μολις τελειωσα και μιλαμε οτι τωρα εχει γινει το απολυτο εργαλειο.Εχεις pm![]()
Εχω συνδεσει με οπτικη το dac με το egreat. Τωρα ειναι σκετη απολαυση, το dac εχει λεντακι που αναβει οταν παιζει 24/96!
Πρέπει γιατί έχει αρκετά παλιό.Παρέλαβα κι εγώ χθες το μηχάνημα. Μα καλά, τόσο μικρό είναι???
Δεν το περίμενα και ομολογώ ότι με εξέπληξε ευχάριστα το μέγεθός του.
Πρέπει να του κάνουμε απευθείας firmware upgrade?
Παιδιά πήρα κι εγώ το μηχανάκι αλλά αντιμετωπίζω έα κουφό πρόβλημα με τον ήχο.Το τσέκαρα όμως οτι δεν προέρχεται από το egreat αλλά από την tv μου μια 4ετών Philips LCD 32'' HD ready με έξοδο DVI μόνο και όχι HDMI.
Συνδέω το egreat με component->DVI για εικόνα.Παίρνω εικόνα μια χαρά.Για ήχο όμως,επειδή η tv δεν έχει είσοδο HDMI για να πάρω ήχο μέσω αυτής,χρησιμοποιώ την component RCA (κόκκινο και άσπρο).
Το κουφό τώρα : Με την παραπάνω σύνδεση ΔΕΝ παίρνω ήχο.
Συνδέοντας τα RCA που φέυγουν από το egreat σε άλλη tv CRT παίρνω κανονικά ήχο.
Συνδέοντας τώρα την LCD με ένα απλό DVD player επιτραπέζιο με RCA παίρνω κανονικά ήχο!
Τι στο καλό συμβαίνει?Πάω να τρελαθώ....
Μήπως η κωλοτv έχει κανένα κύκλωμα που όταν επιλέξω σύνδεση HD απενεργοποιεί την έξοδο ήχου στα RCA?
Από ρυθμίσεις στην tv έψαξα και δοκίμασα τα πάντα αλλά άκρη δεν έβγαλα.Τι να κάνω?Καμιά ιδέα?
δεν νομιζω να παιζει αυτο εγω το32 το εχω συνδεσει και με οπτικη και rca με τον ενισχυτη και με hdmi με την tv σε ολα εχω ηχο μαλλον καποια ρυθμiση της tv πρεπει να ειναι εκτος να εχουν αλλαξει τοσο πολυ το 34Όταν επιλέγεις DVi είσοδο από την tv μπορεί να σου απενεργοποιεί τoν ήχο από το compnent. Δοκίμασε να ξεκινήσεις την ταινία και να επιλέξεις την component είσοδο στην TV, λογικά θα ακούς ήχο αλλά δεν θα βλέπεις εικόνα.
Γιατί δεν συνδέεις και την εικόνα στο component της TV και όχι στο DVI (component <-> Component.
Πού βρίσκουμε το τελευταίο firmware και πώς το εγκαθιστούμε βρε παιδιά?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.