EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

http://www.egreatworld.com/en/Support3.asp για κατέβασμα.
Μετά εξαγωγή των αρχείων στο root directory (χύμα δηλαδή και όχι σε φάκελο) ενός USB Flash Drive και μετά απ' το μενού του Egreat αναβάθμιση firmware συσκευής.-bye-

Εννοείς εξαγωγή σε ενα οποιοδήποτε στικάκι usb και μετά τοποθετούμε το στικάκι στο egreat και παταμε αναβαθμιση σωστά?

Το αρχείο το κάνουμε unzip ή όπως είναι το πετάμε μέσα στο φλασάκι?

Κατεβάζουμε το SF και το αποσυμπιέζουμε στο root dir ενός usb flash

Σήμερα διάβασα όλα τα posts σας περί του μικρού egreat και οφείλω να ομολογήσω ότι μετάνοιωσα την αγορά του WD...

Τί να κάνω ρε πστ μου???? Κι' άλλο μαραφέτι, πάλι αγορές????
shot.gif

Μήπως να περίμενα μπάς και έρθει κανά firmware update για το WD ώστε να παίζει απροβλημάτιστα DTS?
Thinking.gif

.......Μήπως να περίμενα μπάς και έρθει κανά firmware update για το WD ώστε να παίζει απροβλημάτιστα DTS?.......

το θεμα ειναι να βγει firmware για να εμφανιζονται σωστα οι ελληνικοι υποτιτλοι.

.......Μήπως να περίμενα μπάς και έρθει κανά firmware update για το WD ώστε να παίζει απροβλημάτιστα DTS?.......

το θεμα ειναι να βγει firmware για να εμφανιζονται σωστα οι ελληνικοι υποτιτλοι.

Αν και κακώς το συζητάμε εδώ...
lipssealed.gif
εγώ με το προεγκατεστημένο firmware βλέπω μια χαρά υπότιτλους εκτός από τα italics, κάτι που μπορώ να συμβιβαστώ.

Με την μη σωστή αποκωδικοποίηση DTS όμως δεν μπορώ.
angry4.gif

Στα παρά πέντε προλάβαμε δηλαδή εμείς (βιαστικοί όπως πάντα :D )!!! :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Στα παρά πέντε προλάβαμε δηλαδή εμείς (βιαστικοί όπως πάντα :D )!!! :BDGBGDB55:

Και με 125 εούρος τιμούλα που είδα κάπου εδώ ότι έπαιξε ένα φεγγάρι, θα έλεγα ότι είστε και ολίγον ΛΑΚΥ ΜΠΑΣΤΑΡΝΤΣ!
muahahaha.gif
muahahaha.gif
muahahaha.gif

125εούρος χωρίς τα μεταφορικά το είδα σήμερα στον Άγιο Ι-ΜΠΕΗ!
priest1.gif

Πρόλαβα τσίμπησα ένα και γω με την προσφορά.

Τι θέλει να κάνω για να δει τους δικτυακούς φακέλους από ένα Windows Home Server?

Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Και με 125 εούρος τιμούλα που είδα κάπου εδώ ότι έπαιξε ένα φεγγάρι, θα έλεγα ότι είστε και ολίγον ΛΑΚΥ ΜΠΑΣΤΑΡΝΤΣ!
muahahaha.gif
muahahaha.gif
muahahaha.gif

125εούρος χωρίς τα μεταφορικά το είδα σήμερα στον Άγιο Ι-ΜΠΕΗ!
priest1.gif

122 ευρουλάκια το πήρα, γιατί εδώ στη Ρόδο έχουμε και 13% ΦΠΑ αντί για 19% :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

122 ευρουλάκια το πήρα, γιατί εδώ στη Ρόδο έχουμε και 13% ΦΠΑ αντί για 19% :BDGBGDB55:

ban.gif
ban.gif
ban.gif
ban.gif
ban.gif
ban.gif
ban.gif

harhar.gif
-bye-

Παιδιά βοήθεια!!!!!
Χτες κοιμήθηκα στις 4 το πρωί προσπαθώντας να καταλάβω γιατί αφού περνάω τη σύνδεση HDMI μέσω του πολυκάναλου ενισχυτή μου δεν μπορώ να διαμορφώσω τον ήχο όπως θέλω εγώ. Στερεο είναι η ταινία? PCM ακούω. DTS η ταινία ? DTS ακούω. Δεν με αφήνει να κάνω διαμόρφωση στον ήχο όπως θέλω εγώ. Ενώ με την optical είναι όλα μια χαρά!! Μεταβάλλω τον ήχο όπως θέλω εγώ .Αυτό μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει ? Δοκίμασα τα παντα!!!

Πρόλαβα τσίμπησα ένα και γω με την προσφορά.

Τι θέλει να κάνω για να δει τους δικτυακούς φακέλους από ένα Windows Home Server?
αν τους εχεις με πασ πας δικτιο εχει μια επιλογη ,και κανεις mount shares me username kai pass αλλιως εχει auto smb και τα βλεπει οοοοοοολα