EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Σαφώς και μπορείς. Εγώ αναφερόμουν στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά ενδιάμεσα και το μηχάνημα παραδώσει πνεύμα...

φτου φτου φτου, μακρια απο μας.. :flipout:

Παλι καλα που το επιβεβαιωνεις. Αγχωθηκα για λιγο μηπως ειχα χασει καποιο επεισοδιο. Για να προκυψει απο την ολη διαδικασια προβλημα βεβαια δεν το βλεπω μιας και ειναι ακριβως το ιδιο hardware απλως αλλαζεις το interface/frontend. Ποτε βεβαια δεν ξερεις..:slapface:

Περνιέται και από κει και πέρα είναι σα να έχεις pcH...
Προφανώς χάνεις την eSata και γενικά ότι δεν έχει το pcH.
Λογικά και την εγγύηση...

Γενικά θα το πρότεινα αν κάποιος έχει χοντρό πρόβλημα με το DTS...

Η εξωτερικη SATA θυρα δουλευει κανονικα με το firmware του popcorn 110. Ολα δουλευουν κανονικα, τα μενου ειναι σχεδον ολοιδια, η μονη διαφορα ειναι στα λογοτυπα και στο ενεργο DTS analog. Οποιος μπορει να περιμενει ποτε θα βγαλει το firmware η Egreat (οποιος δε χρειαζεται το DTS downmix), ας περιμενει... Απλα υπαρχει και εναλλακτικη οδος για οσους το χρειαζονται (π.χ. εγω στο εξοχικο μου, οπου δεν υπαρχει ενισχυτης)...

Παρατήρησα το εξής , στο Internet Radio και στους σταθμούς εμφανίζει αριστερά ενα μενού που δεν αφορά το δικό μας χειριστήριο γιατί δεν εχει χρώματα να πατήσουμε ....δυστυχως και ετσι δεν μπορεις να κανεις log in ή save ....
Για να σας ακούσω τώρα . Τι εκανε δηλαδή αναβαθμισε για το Ε31 και αφησε εμας με το Ε34 απ εξω ?

Παρατήρησα το εξής , στο Internet Radio και στους σταθμούς εμφανίζει αριστερά ενα μενού που δεν αφορά το δικό μας χειριστήριο γιατί δεν εχει χρώματα να πατήσουμε ....δυστυχως και ετσι δεν μπορεις να κανεις log in ή save ....
Για να σας ακούσω τώρα . Τι εκανε δηλαδή αναβαθμισε για το Ε31 και αφησε εμας με το Ε34 απ εξω ?
Αυτό είναι το πρόβλημα με το χειριστήριο του M34A.Έχει λιγότερα πλήκτρα (για οικονομία; ) οπότε λείπουν πλήκτρα για αρκετές λειτουργίες (π.χ. standby).
Το χειριστήριο του Μ31Β έχει 48 πλήκτρα ενώ του Μ34Α 38(τα διπλά πλήκτρα φωνής κτλ, τα μετράω για μονά).
Στην Αυστραλία μερικοί το πουλάνε με το άλλο χειριστήριο (το πλήρες).
Αν έχεις κανένα universal remote control (Harmony π.χ.) ρύθμισέ το για Μ31Β (το έχει στη βάση δεδομένων) και θα σου βγάλει περισσότερες λειτουργίες.

Last edited:
Αυτό είναι το πρόβλημα με το χειριστήριο του M34A.Έχει λιγότερα πλήκτρα (για οικονομία; ) οπότε λείπουν πλήκτρα για αρκετές λειτουργίες (π.χ. standby).
Το χειριστήριο του Μ31Β έχει 48 πλήκτρα ενώ του Μ34Α 38(τα διπλά πλήκτρα φωνής κτλ, τα μετράω για μονά).
Στην Αυστραλία μερικοί το πουλάνε με το άλλο χειριστήριο (το πλήρες).
Αν έχεις κανένα universal remote control (Harmony π.χ.) ρύθμισέ το για Μ31Β (το έχει στη βάση δεδομένων) και θα σου βγάλει περισσότερες λειτουργίες.

Δεν εχω και δεν σκοπευω να πάρω αλλά τα πήρα τώρα γιατί το αλλο τηλεκοντρολ είναι πιο ωραίο.....

και τώρα τα δύσκολα...Στην 1η φωτό δείτε που βολευτηκε ο sata .Στις αλλες φωτό που ανέβασα ΠΟΥ υπάρχουν αυτές οι εικόνες/λειτουργίες?

και τώρα τα δύσκολα...Στην 1η φωτό δείτε που βολευτηκε ο sata .Στις αλλες φωτό που ανέβασα ΠΟΥ υπάρχουν αυτές οι εικόνες/λειτουργίες?
Στην πρώτη φωτο είναι το Μ31Β.
Στις άλλες είναι διαδικτυακές υπηρεσίες (Google maps plus panoramio, MSP κτλ).
Μερικές πρόσθετες λειτουργίες μπορείς να εγκαταστήσεις (αν έχεις τοποθετήσει sata δίσκο) από εδώ.

Last edited:
Να ρωτήσω κάτι? Αντιμετωπίζω ένα κουφό πρόβλημα... Στον σκληρό δίσκο που έχω, είχα μέσα κάποιες ταινίες. Σήμερα πέρασα άλλες 3-4 ταινίες. Σύνδεσα τον σκληρό πάνω στο egreat. Όλες οι ταινίες που είχα από παλιά στον σκληρό, παίζουνε μια χαρά. Αυτές που πέρασα σήμερα, δεν παίζει καμία!!
Τελικά μήπως φταίει που περνάω τις ταινίες με υπολογιστή MAC στον σκληρό? Λέτε να φταίει ο ntfs driver του ΜΑC??? Υπάρχει κανένας άλλος mac χρήστης να το επαληθεύσει αυτό?

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Να ρωτήσω κάτι? Αντιμετωπίζω ένα κουφό πρόβλημα... Στον σκληρό δίσκο που έχω, είχα μέσα κάποιες ταινίες. Σήμερα πέρασα άλλες 3-4 ταινίες. Σύνδεσα τον σκληρό πάνω στο egreat. Όλες οι ταινίες που είχα από παλιά στον σκληρό, παίζουνε μια χαρά. Αυτές που πέρασα σήμερα, δεν παίζει καμία!!
Τελικά μήπως φταίει που περνάω τις ταινίες με υπολογιστή MAC στον σκληρό? Λέτε να φταίει ο ntfs driver του ΜΑC??? Υπάρχει κανένας άλλος mac χρήστης να το επαληθεύσει αυτό?

Φίλε μου δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά αλλά μάλλον δεν φταίει αυτό...
Εγώ από το Mac έχω περάσει ταινίες σε 1.5Tb δίσκο και το WD τουλάχιστον το διαβάζει σωστά...

Εγώ από ότι έχω παρατηρήσει το μόνο αρνητικό είναι η ταχύτητα μεταφοράς από Mac σε NTFS δίσκο και όχι κάτι άλλο μετά το πέρας της μεταφοράς.

Ίσως κάποιος που το έχει δοκιμάσει βέβαια να έχει πιο ολοκληρωμένη άποψη. -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Φίλε μου δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά αλλά μάλλον δεν φταίει αυτό...
Εγώ από το Mac έχω περάσει ταινίες σε 1.5Tb δίσκο και το WD τουλάχιστον το διαβάζει σωστά...

Εγώ από ότι έχω παρατηρήσει το μόνο αρνητικό είναι η ταχύτητα μεταφοράς από Mac σε NTFS δίσκο και όχι κάτι άλλο μετά το πέρας της μεταφοράς.

Ίσως κάποιος που το έχει δοκιμάσει βέβαια να έχει πιο ολοκληρωμένη άποψη. -bye-

Ποιον driver για NTFS έχεις εγκατεστημένο στον MAC?

Mac-Fuse & NTFS-3G

Πρώτα εγκαθιστάς το Fuse και μετά το NTFS-3G.

Αν υπάρχει και άλλος τρόπος να δεί το bigMac NTFS θα ήθελα να μου λέγατε πάντως.... -bye-

Υπάρχει το Paragon NTFS το οποίο έχω εγκατεστημένο, που έχει και διπλάσια ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων από ότι ο συνδυασμός MacFuse και NTFS-3G. Το παράλογο στην όλη υπόθεση είναι ότι το DVICO βλέπει κανονικά τον δίσκο και παίζει τις ταινίες ενώ το EGREAT βλέπει μεν τον δίσκο και τα αρχεία, αλλά όταν πάς να παίξεις μια ταινία, σε γυρίζει πίσω στο μενού χωρίς να μπορεί να παίξει... :FSGSFGS4:

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Υπάρχει το Paragon NTFS το οποίο έχω εγκατεστημένο, που έχει και διπλάσια ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων από ότι ο συνδυασμός MacFuse και NTFS-3G. Το παράλογο στην όλη υπόθεση είναι ότι το DVICO βλέπει κανονικά τον δίσκο και παίζει τις ταινίες ενώ το EGREAT βλέπει μεν τον δίσκο και τα αρχεία, αλλά όταν πάς να παίξεις μια ταινία, σε γυρίζει πίσω στο μενού χωρίς να μπορεί να παίξει... :FSGSFGS4:

Τις ίδιες αυτές ταινίες που αρνείται να παίξει το EGREAT το DVICO τις παίζει?
Γιατί αν όχι προφανώς δεν έχει να κάνει με τον player...
Thinking.gif

Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Τις ίδιες αυτές ταινίες που αρνείται να παίξει το EGREAT το DVICO τις παίζει?
Γιατί αν όχι προφανώς δεν έχει να κάνει με τον player...
Thinking.gif

Ακριβώς αυτό συμβαίνει φίλε μου!!!
Ότι σε ένα μέρος πρέπει να φταίει και το egreat είναι σίγουρο, γιατί το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζε κι ένας άλλος γνωστός μου, που είχε αγοράσει το EGREAT M33H. Θα του τηλεφωνήσω για να δω αν το έλυσε το πρόβλημα και πως το έλυσε τελικά και θα επανέλθω.

χτες βραδι εγκατεστησα το νεο firmware στο 31β και στο 34α.Οι διαφορες με πριν ειναι στις ταχυτητες που ανοιγουν τα αρχεια ειτε απο εξωτερικο σκληρο ειτε απο εσωτερικο περιπου στο 50% πιο γρηγορα.0ι εντυπωσεις με το 34Α ειναι πολυ καλες περιπου ιδιο με το 31Β στην εικονα και στον ηχο και πραγματι λιλιπουτειο.Τωρα ξερει κανεις με ποιο τροπο μπορω να δημιουργησω εξωφυλα ταινιων στις ματροσκες???Το εχει κανει κανεις??????????

Με μενα συμβαινει το αλλο το κουφο. Οταν παω τον egreat στην τηλεοραση βλεπω και ακουω τα παντα. Οταν πηγαινω στο δωματιο που εχω τα μηχανηματα ηχου τον συνδεω με μια εξωτερικη οθονη υπολογιστη 22 ιντσων (HDMI-DVI) και ενω εχω εικονα στα μουσικα dvd, στις ταινιες dvd που βαζω εχω ηχο και δεν εχω εικονα. Και η πλακα ειναι οτι η οθονη μου βγαζει ενα μηνυμα "no signal" και το πληκτρολογιο του egeat αχρηστευεται εκτος απο την λειτουργια on-of. Ετσι πρεπει καθε φορα να ανοιγοκλεινω τον egreat να δει τους σκληρους δισκους και ξαναρχισω τα πειραματα αλλα δυστυχως μεχτι τωρα χωρις αποτελεσμα. Καμμια καλη ιδεα?

Στις ρυθμίσεις εξόδου εικόνας τι δίνεις? Μήπως παίζει κάτι εκεί?