Είχα βάλει ένα κείμενο...

Status
Not open for further replies.

gkon961

Established Member
1 February 2011
165
Αθήνα
και εξηγούσα γιατί δίνω το PH3 SE της Audio Research.
Απορρίφθηκε επειδή δεν έλεγα τιμή. Λες και θα ήταν 150.000 ευρώ!

Πείτε μας κατ ευθείαν ότι πατρονάρετε συγκεκριμένα μαγαζιά, και μην μας το παίζετε ανεξάρτητοι! Αντε μπράβο!
Αυτό λέω σε κάθε μαγαζί που πάω πλέον.

Είστε ξεφτίλες και το ξέρουν όλοι πια στη πιάτσα.
Μη λερώνετε ρε τα φόρουμ!

Πείτε μας κατ ευθείαν ότι πατρονάρετε συγκεκριμένα μαγαζιά, και μην μας το παίζετε ανεξάρτητοι! Αντε μπράβο!

Μα δεν διαβασες του κανονες για τις αγγελιες ?

στ) Στην αγγελία υποχρεούστε να αναφέρετε και τη τιμή προσφοράς.

Για αυτο λες?

http://avclub.gr/forum/showthread.php/120037-Audio-Research-PH-3-SE

Μα πόσο να ήταν πια; Υποτίθεται πως μια ιδέα για την τιμή υπάρχει! Πόσο να το έβαζα; 150.000 ευρώ; !!!! 3.200 το είχα πάρει το 2002.
Ποιά τιμή θα ήταν λογική; Είχα στο μυαλό μου, και έχω ακόμα κάτι γύρω στο χιλιάρικο.. Να διαγραφεί η αγγελία για αυτό; Επειδή "παρέλειψα" την τιμή;
Εχουν τιμή αυτά τα πράγματα; Συμβολικές είναι οι τιμές όταν μιλάμε για AR! :)

Ζητώ συγγνώμη αν παραβίασα τον κανόνα. Δεν το ήξερα.. Εστειλα τιμή και δημοσιεύτηκε. Ζητώ συγγνώμη για τη πολυλογία μου! Τα παίρνω πίσω.
Ναι, αυτή η αγγελία είναι :)
Ευχαριστώ.

με την πιατσα τι θα κανουμε; Θα συνεχιζει να μας λεει ξεφτυλες;

Ντίνο έχει δίκιο ο Larry. Οι προσβολλές έτρεξαν νεράκι για όλους μας....

Ο ανθρωπος εγραψε υπ ατμον. Δεν το εννουσε, και ζητησε συγγνωμη. Εχει συμβει και σε εμενα.

Εαν δεν σας εχει συμβει ποτε, σας καταλαβαινω να διαμαρτυρεστε. :grinning-smiley-043

Μισό γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει καν,κι ενώ είμαι αναίσθητος με την κριτική μηχανημάτων,με τις προσβολές έχω ένα θέμα...
Ποιους εννοείς κατ αρχήν όταν λες "πατρονάρετε μαγαζιά".

Ονομαστικά παρακαλώ γιατί ως συντονιστής στην κατηγορία που τα έγραψες το παίρνω λιγάκι προσωπικά.
Καλή η συγνώμη όμως για κάποιον που δεν έχει περάσει ούτε απ' έξω από μαγαζί,δεν φτάνει.

Δεν ξέρω αν διαβάζεις την συγκεκριμένη κατηγορία.
Αν ναι,θα καταλαβαίνεις πως το ύφος σου είναι τελείως εκτός.

Περιμένω λοιπόν.

Last edited:
Πολλά νέα μέλη πάνω στον ενθυσιασμό τους ξεχνιούνται και παρασύρονται απο την έλειψη ζωντανής επαφής και την απόσταση που δημιουργεί το ψηφιακό μέσον και συμπεριφέρονται λίγο πολύ απρεπώς (δεν εξαιρώ και τον εαυτό μου απο τον κανόνα).

Ειναι πάντως ανοησία κάποιος να παρασύρεται τόσο εύκολα και να μοιράζει προσβολές στον χώρο που και ο ίδιος ανήκει χωρίς να το ψάξει πρώτα και δείχνει εμπάθεια και απωθημένα.

Τέλος πάντων το οτι κατάπιε την γλώσσα του ο Φίλος μας με τα 162 posts άς το πάρουμε ως μεταμέλεια. Να μπεί όμως το νήμα στα sticky ως παράδειγμα προς αποφυγήν για όποιον του έρθει έτσι πάλι να ρίξει χολή και να αποφύγει να γίνει "ρόμπα" και αυτός..

Last edited:

Θα θέλαμε διευκρινήσεις για το παραπάνω κείμενο.
Μία συγνώμη δεν αρκεί, εκτός αν αυτά συνέβαιναν από τη στιγμή που καταλάβατε ότι κατέβηκε η αγγελία μέχρι που διορθώθηκε το λάθος σας.
Ευχαριστώ

Πρώτα απ όλα έχεις παράπονο για τις αγγελίες και αντί να επικοινωνήσεις με τους διαχειριστές της σχετικής κατηγορίας άνοιξες νήμα στην high end..

Τον κόπο να διαβάσεις τον κανονισμό βέβαια δεν τον έχεις κάνει, λάσπη όμως ξέρεις να ρίχνεις.

Αναρωτιέμαι τι λέει η "πιάτσα" για εσένα.

Last edited:
Κανένα πρόβλημα παιδιά. Το θέμα διευθετήθηκε, όπως και εχτές έγραψα.
Για το αν ξέσπασα, είναι άλλοι οι λόγοι και όχι της παρούσης. Βασικός;
Είχα φτιάξει ένα όμορφο θεωρώ κείμενο, που χάθηκε, δεν κράτησα αντίγραφο. Και για το συγκεκριμένο μηχάνημα το θεώρησα σαν ένα "βούλωστο" στο πρόσωπο μου. Προσβολή!
Θα προτιμούσα ένα μπανεράκι/απάντηση που να λέει "Σας παρακαλώ, συμπληρώστε με την τιμή που το δίνετε".

Ευχαριστώ και συγγνώμη πάλι.

ΥΓ: Δεν με αφορά η γνώμη της όποιας "πιάτσας". Δεν είμαι ταξιτζής.

Ενδιαφέρον. Δεν σε αφορά η γνώμη της πιάτσας αλλά εμείς είμαστε ξεφτίλες και το ξέρουν όλοι στην "πιάτσα". Αν θες μας λες ποιοι ακριβός είναι οι ξεφτίλες εδώ μεσα.

Ενδιαφέρον το point σου, ένδεια φέρον για την ακρίβεια, αλλά αδιάφορο να εξηγήσω.

Δεν με αφορά η πΧιάτσα. Εκτός κυκλωμάτων εμπορίας ήμουν πάντα. Για αυτό έκανα και το "σφάλμα" να μην αναφέρω τιμή στο αρχικό μου κείμενο..
Δεν υποτιμώ κανέναν. Μόνον όσους υποτίμησαν τους "υπόγειους σκοπούς" της αρχικής μου αγγελίας!

Μια απλή και τίμια αγγελία έβαλα ο άνθρωπος, τίποτα άλλο.

Αν λοιπόν ένας φίλος αναζητά ένα ζωντανό και φωτεινό σε ήχο phono stage, επικοινωνείστε.
Η δοκιμή και ο κάθε έλεγχος είναι δεδομένα για εμένα. Θα τα ακούσει με πλήρες Audio Research λαμπάτο σύστημα και Magneplanar. Και για πλατώ, το Linn Sondek.
Η, αν έχει κάτι καλύτερο, μετά χαράς να τα φέρει σπίτι μου, που είναι πάντα ανοικτό σε φίλους. :)

Ελπιζω αυτή η εξήγηση μου να είναι αρκετή. :)

Status
Not open for further replies.