Είχα βάλει ένα κείμενο...

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Είχα βάλει ένα κείμενο...

Ενδιαφέρον το point σου, ένδεια φέρον για την ακρίβεια, αλλά αδιάφορο να εξηγήσω.

Δεν με αφορά η πΧιάτσα. Εκτός κυκλωμάτων εμπορίας ήμουν πάντα. Για αυτό έκανα και το "σφάλμα" να μην αναφέρω τιμή στο αρχικό μου κείμενο..
Δεν υποτιμώ κανέναν. Μόνον όσους υποτίμησαν τους "υπόγειους σκοπούς" της αρχικής μου αγγελίας!

Μια απλή και τίμια αγγελία έβαλα ο άνθρωπος, τίποτα άλλο.

Αν λοιπόν ένας φίλος αναζητά ένα ζωντανό και φωτεινό σε ήχο phono stage, επικοινωνείστε.
Η δοκιμή και ο κάθε έλεγχος είναι δεδομένα για εμένα. Θα τα ακούσει με πλήρες Audio Research λαμπάτο σύστημα και Magneplanar. Και για πλατώ, το Linn Sondek.
Η, αν έχει κάτι καλύτερο, μετά χαράς να τα φέρει σπίτι μου, που είναι πάντα ανοικτό σε φίλους. :)

Ελπιζω αυτή η εξήγηση μου να είναι αρκετή. :)

Δεν ξέρω αν για τον υπόλοιπο κόσμο είναι αρκετή.
Για εμένα δεν είναι.

Θα ήταν αν όντως έδειχνε μεταμέλεια.
Η μεταμέλεια δεν είναι προκλητική όμως.Δεν το γυρνάει αλλού.Δεν ψάχνει να εξυπηρετήσει σκοπό.(Την πώληση στην συγκεκριμένη περίπτωση. )

Δεν είπε κανείς να μην βάλεις την αγγελία σου.Είπε απλώς να ακολουθήσεις τους κανόνες όπως όλοι εδώ.
Από εκεί όμως,μέχρι να να μας χαρακτηρίζεις ξεφτίλες,απέχει χιλιόμετρα.

Επαναλαμβάνω πως δεν έχω περάσει ούτε απ' έξω από μαγαζί,δεν έχω ιδέα περί αγοράς και πιάτσας,ότι διαθέτω είναι είτε αγορασμένο από τα απλά μέλη μας (όχι εμπόρους) είτε με τα χέρια μου.
Εξαίρεση τα ηχεία μου,που δεν έχω προτείνει ποτέ.
Καταλαβαίνεις λοιπόν πως το φέρω βαρέως.

Δεν ξέρω αν τα υπόλοιπα μέλη της διαχείρισης αποφασίσουν κάτι άλλο,προσωπικά όμως δεν ζητάω τίποτα.
Το μόνο που ζητάω είναι να μην έχω καμία σχέση μαζί σου,να μην αναγκαστώ να ξαναπεράσω το ίδιο,κάποιον να με βάλει σε ένα μπουλούκι και να εξαπολύει ότι του έρθει χωρίς να έχει ιδέα.
Θα το δεχόμουν ξαναλέω,αν η μεταμέλεια ήταν αληθινή κι όχι απλώς μια κωλοτούμπα.

(Το καλό και το κακό με τον γραπτό λόγο,είναι πως η όποια αγανάκτηση,μετριάζεται αφού αναγκαστικά πρέπει να περάσει στο πληκτρολόγιο.
Οπότε δεν δέχομαι το ότι κάποιος δεν ξέρει τι γράφει.)

Αυτά και τέλος από μένα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Είχα βάλει ένα κείμενο...

Δεν ξέρω αν για τον υπόλοιπο κόσμο είναι αρκετή.

Για μένα ως μέλος και ως Super Moderator δεν είναι σε καμμία περίπτωση αρκετή.
Η μεταμέλεια δεν συνοδεύεται από υφάκι και φτηνά λογοπαίγνια (ένδεια φέρον - δεν είμαι ταξιτζής - πΧιάτσα κλπ).
Έχω διατυπώσει στην Κατηγορία της ΔΟ τη γνώμη μου για τη στάση που πρέπει να κρατήσει η Διαχείριση.

Δεν είναι λογο-παίγνια.

Είναι απλή, απλούστατη χρήση της όμορφης και φωτεινής γλώσσας μας.

Δε τη θεώρησα ποτέ προσόν μονά-δικό μου. Σε όλους ανήκει η Ελληνική, δε διεκδίκησα πρωτεία! Ετσι τη χρησιμοποιούσα πάντα. Εργαλείο! Και στα 53 μου πια, έχω μάθει να τη χειρίζομαι σωστά. Δύσκολο;

Μήπως θα πρέπει να δώσω λόγο και για το :
"Oh yes, i am enjoying the hole, and she is enjoying the thing!"
σε ερώτηση αστυνομικού σε ερωτικό ζευγάρι "Are you enjoying the whole thing" που τους "επιασε" ο μάγκας σε ερωτικές περιπτύξεις;;

Αντίο και να περνάτε καλά ρε σεις! Δεν αξίζει για έναν παλιοgkon961 να χαλιέστε!

και εξηγούσα γιατί δίνω το PH3 SE της Audio Research.
Απορρίφθηκε επειδή δεν έλεγα τιμή. Λες και θα ήταν 150.000 ευρώ!

Πείτε μας κατ ευθείαν ότι πατρονάρετε συγκεκριμένα μαγαζιά, και μην μας το παίζετε ανεξάρτητοι! Αντε μπράβο!
Αυτό λέω σε κάθε μαγαζί που πάω πλέον.

Είστε ξεφτίλες και το ξέρουν όλοι πια στη πιάτσα.
Μη λερώνετε ρε τα φόρουμ!

Φίλε, με καλή διάθεση να σου πω δυο λόγια, για να βοηθήσω να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Αυτό το φορουμ ανήκει σε ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο το οποίο το αποτελούν καμια 70αριά άτομα.
Προϋπόθεση για να γίνει κάποιος μέλος του, είναι να μην προωθεί, με οποιοδήποτε τρόπο, προϊόντα.
Μάλιστα είναι τόσο αυστηρό στην προώθηση προϊόντων που απαγορεύει ακόμα και την ύπαρξη εμπόρων οπτικοακουστικών μέσων στο σώμα του.

Απο το πόστ σου καταλαβαίνω, ότι παρεξήγησες τα πράγματα και μη γνωρίζοντας, είχες σκοπό να διαδόσεις στη πιάτσα ότι συμβαίνει το αντίθετο.
Τώρα κατάλαβες τι ακριβώς συνέβη και το μετάνοιωσες.

Σωστά ή λάθος?

Ο κοσμος δεν ειναι ροδινος. Μεγαλο παιδι εισαι. Αν θεωρεις οτι υπαρχει μανιπουλαρισμα μπες και γραψε τη γνωμη και τις αμφιβολιες σου. Εσυ εγω κι ο αλλος κανουμε το φορουμ. Η Δημοκρατια εχει κι αυτη το τιμημα της.
Live with it.-

Δεν είναι λογο-παίγνια.

Δε τη θεώρησα ποτέ προσόν μονά-δικό μου. Σε όλους ανήκει η Ελληνική, δε διεκδίκησα πρωτεία! Ετσι τη χρησιμοποιούσα πάντα. Εργαλείο! Και στα 53 μου πια, έχω μάθει να τη χειρίζομαι σωστά. Δύσκολο;

σε ερώτηση αστυνομικού σε ερωτικό ζευγάρι "Are you enjoying the whole thing" που τους "επιασε" ο μάγκας σε ερωτικές περιπτύξεις;;

Αντίο και να περνάτε καλά ρε σεις! Δεν αξίζει για έναν παλιοgkon961 να χαλιέστε!

Δίκιο έχεις!!!!!!!!!!

Δεν βλέπω να γεννάται κάποιο θέμα..ο άνθρωπος ζήτησε συγγνώμη για τις αηδίες που έγραψε και στο μέλλον θα είναι πολύ προσεκτικότερος όταν (ο μη γένοιτο) παρασυρθεί σε ανάλογα υπονοούμενα. Μάλιστα, φαντάζομαι πως θα είναι διπλά προσεκτικότερος διότι ως γνωστόν: όποιος καεί μες τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι.

gkon961, δεκτή η συγγνώμη σου και αν μου επιτρέπεις μία σύσταση:

Στα 53 σου μην χειρίζεσαι μόνο την Ελληνική γλώσσα καλά, χειρίσου καλύτερα και την εμπειρία της ηλικίας σου ώστε να φιλτράρεις τέτοιες αρλούμπες πριν τις πετάξεις ελαφρά τη καρδία εδώ μέσα.

Καλό βράδυ.

Δεν είναι λογο-παίγνια.

Απόλυτο δίκιο έχει ο gkon961 .......

Απάντηση: Re: Είχα βάλει ένα κείμενο...

Απόλυτο δίκιο έχει ο gkon961 .......

Ως προς την γλώσσα εννοείς;
(Ρωτάω για να δεις πως το είδα,να μην αναγκαστείς να το γράψεις και τρίτη φορά.)

Εννοείται,κανείς δεν διεκδίκησε την πατρότητα της Ελληνικής για τον εαυτό του.
Αλίμονο.

Re: Απάντηση: Re: Είχα βάλει ένα κείμενο...

Θέλεις να το ξαναγράψεις για να μην κουραζόμαστε να σβήνουμε μια μια τις τρολιές?

Mια απλη γνωμη εξεφρασα ,,σχετικα με το θεμα που ανεκυψε ..απλα την γνωμη μου εξ εμπειριων δικων μου , τιποτα αλλο αγαπητοι,,,,
ΑΛΗΘΕΙΑ τι ειναι οι τρολιες που αναφερεται?? explain pls..Γιαννης

Αντε να πάρει τώρα σβάρνα τα μαγαζιά και τους αντιπροσώπους
να αρχίσει να λέει πως έκανε λάθος και οι του AVClub δεν είναι ξεφτίλες...

Μαλιστα.
Ο συγκεκριμένος κύριος έβαλε αγγελία χθες το πρωί η οποία ηταν αντίθετη με τους κανονισμούς (τους οποίους αν και εχει αποδεχθεί δεν εκανε καν τον κόπο να τους διαβάσει). Συγκεκριμένα δεν ειχε τιμή. Του έσβησα την αγγελία και άμεσα του έστειλα μήνυμα με τους κανονισμούς τους οποίους του ζήτησα να διαβάσει και του ζήτησα να μου στείλει με μήνυμα την τιμή για να τροποποιησω το μήνυμα του να την προσθέσω και να την επαναφέρω. Έλαβα 2 μηνύματα, ενα στις 10:48 που μου αναφέρει την τιμή και ενα στις 10:53 που ζητάει εξηγήσεις γιατι δεν πρόλαβα να του επαναφέρω την αγγελία ( λες και ειμαςτε υπάλληλοι του και δεν κάνουμε άλλες δουλειές). Η αγγελία επανηλθε προς τις 11:00.

Άρα το νημα που άνοιξε μετα τις 5 το απόγευμα για ενα θέμα που ειχε λήξει απο το πρωί και που δημιουργήθηκε απο δικά του λάθη δεν έγινε εν βρασμό ψυχής αλλα ειχε τους σκοπούς του. Κάθε ένας μπορει να βγάλει συμπεράσματα γιατι το άνοιξε.

Εγω προσωπικά δεν δέχομαι τη συγνώμη για τις συκοφαντίες που πέταξε προς το πρόσωπο μου και εχω ηδη ζητήσει παραδειγματική τιμωρία απο την γενική διαχείρηση.
Επισης τον ενημερώνω στο παρόν νημα οτι και η αγγελία του θα σβηστει, αλλα και οτι δεν του επιτρέπετε να ξαναβάλει αγγελία εδω μεσα.

Αυτα και τελος απο εμενα. Δεν προτίθεμαι να ξανασχοληθεί με τον κύριο ούτε θα να απαντήσω σε τιποτα αλλο. Αρκετά έριξα το επίπεδο μου για να ασχοληθώ με συκοφάντες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θέλεις να το ξαναγράψεις για να μην κουραζόμαστε να σβήνουμε μια μια τις τρολιές?

Έσμιξαν οι συκοφάντες.

Μετά και την τοποθέτηση του διαχειριστή των αγγελιών το παρόν κλειδώνεται γιατί δεν προσφέρει τίποτα το εποικοδομητικό στην κατηγορία του δικαναλου ήχου. Αφορά την τραγική τοποθέτηση ενός μέλους που πέταξε λάσπη σε ένα ολόκληρο χώρο επειδή ο ίδιος δεν έκανε τον κόπο να διαβάσει τους κανονισμούς λειτουργίας αυτού ακριβός του χώρου που τον φιλοξενεί.

Τον λόγο στην Γενική διαχειρηση για τα περαιτέρω.

Status
Not open for further replies.