Stergito
Μέλος Σωματείου
Το Cayman S είναι Γιάννη, και είναι όντως ο Σίμος μέσα!
Η δουλειά του του επιτρέπει να δοκιμάζει αυτοκίνητα κάθε τύπου.
Η δουλειά του του επιτρέπει να δοκιμάζει αυτοκίνητα κάθε τύπου.
άντε, μου βάλατε και βιντεάκια ?????
είπατε κάτι για στροφές......?????? μόνον Γάλλοι ξέρουν καλά αυτό το άθλημα.......
ο Μέγας (σόρυ Τάσο) Βατάνεν....
Πάντως μας δείχνεις μια Carrera cabrio και όχι μια Cayman S (που δεν είναι cabrio). Είναι η σωστή φωτογραφία;Εγώ σε μια Porche Cayman S στην πίστα των Μεγάρων, βάζει φωτιά στο δρόμο με το ανάλογο τίμημα φυσικά.
Πάντως μας δείχνεις μια Carrera cabrio και όχι μια Cayman S (που δεν είναι cabrio). Είναι η σωστή φωτογραφία;
Μια που αναφέρθηκαν και τα γιαπωνέζικα πιο πριν, αυτό εδώ κάτω αρέσει σε κανέναν;
Η CAYMAN δεν βγαίνει CABRIO. Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας είναι CARRERA. Μόνο τα μοντέλα BOXSTER & CARRERA βγαίνουν CABRIO.Θα το ξαναπώ, είναι Cayman S, το ότι είναι κάμπριο ξεγελά.
Μια που αναφέρθηκαν και τα γιαπωνέζικα πιο πριν, αυτό εδώ κάτω αρέσει σε κανέναν;
Έχεις δίκιο αλλά γούστα είναι αυτά.σορρυ αλλα σα χοντροκομμενη βαρκα ειναι
καλο εινια να βλεπεται και λιγο το αυτοκινητο
ρε παιδια αυτα τα υπερ αυτοκινητα με τα 500 και τα 600 αλογα πως οδηγουντε?
να μην πω για το veyron με τα 1001 ουτε τα pikes peak με τα 900 αλογατα οπως του ari vatanen η και το escudo
εδω 290 στο mitsu και φοβαμαι να το ανοιξω τερμα ακομα και σε ευθεια.
υπαρχει κανεις εδω που εχει η εχει οδηγησει super car οπως λαμποργκινι κτλπ.
να μας πει τις εντυπωσεις.....
Για να την οδηγήσει κάποιος, τότε πρέπει είτε να την έχει στην κατοχή του είτε να έχει την πλήρη εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη του.....δύσκολο νομίζω.....Άσε τα Laborgini... Πάμε σε πιό γήινα μοντέλα.
Carrera έχει οδηγήσει κανένας; Για να δούμε πόσα άλλογα "βγάζει" το αυτοκίνητο και πόσα "βγάζουν" τα χεράκια μας...
Να την οδηγήσει όμως, όχι να την τσουλίσει...
Καλή η Λάμπο, αλλά, Ferrari δε θα γίνει ποτέ.
θα ρωταγα ενα φιλο μου ,κατοχο μιας Porsche αλλα ......
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.