Ειδα ενα R8

Το Cayman S είναι Γιάννη, και είναι όντως ο Σίμος μέσα!

Η δουλειά του του επιτρέπει να δοκιμάζει αυτοκίνητα κάθε τύπου.

Παιδια και κατι για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι...

Ταπεινο ιταλικο εργαλειακι των δεκαετιων 60/70 που στην οψη του ιδρωναν πολλα ''supercars''... αντε και ενα καλο γιαπωνεζικο απο πισω.

Attachments

• ALFA GTA.jpg
    ALFA GTA.jpg
    99.7 KB · Views: 43
Μια που αναφέρθηκαν και τα γιαπωνέζικα πιο πριν, αυτό εδώ κάτω αρέσει σε κανέναν;

Attachments

• Graphic1.jpg
    Graphic1.jpg
    58.7 KB · Views: 31
  • Graphic2.jpg
    Graphic2.jpg
    41.7 KB · Views: 14
  • Graphic3.jpg
    Graphic3.jpg
    40.7 KB · Views: 13
  • Graphic4.jpg
    Graphic4.jpg
    54.8 KB · Views: 25
  • Graphic5.jpg
    Graphic5.jpg
    72.2 KB · Views: 24
Απάντηση: Re: Ειδα ενα R8

άντε, μου βάλατε και βιντεάκια ?????

είπατε κάτι για στροφές......?????? μόνον Γάλλοι ξέρουν καλά αυτό το άθλημα.......

ο Μέγας (σόρυ Τάσο) Βατάνεν....

Να είσαι καλά Αντώνη για το βιντεάκι!!!!!!!!!!

Το έχω δει πολλές φορές, αλλά, δεν το χορταίνω με τίποτα. Απλά, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!!!!!!

Η οδήγησή του από το τρίλεπτο και μετά είναι ''μην ξεχάσω να μαζέψω το σαγόνι μου από το πάτωμα'', ή αλλιώς ''πως να κοροϊδεύετε κατάφατσα το θάνατο στο Pikes Peak''.

Thank you....:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Ειδα ενα R8

Εγώ σε μια Porche Cayman S στην πίστα των Μεγάρων, βάζει φωτιά στο δρόμο με το ανάλογο τίμημα φυσικά.
Πάντως μας δείχνεις μια Carrera cabrio και όχι μια Cayman S (που δεν είναι cabrio). Είναι η σωστή φωτογραφία;

Πάντως μας δείχνεις μια Carrera cabrio και όχι μια Cayman S (που δεν είναι cabrio). Είναι η σωστή φωτογραφία;

Θα το ξαναπώ, είναι Cayman S, το ότι είναι κάμπριο ξεγελά.

Μια που αναφέρθηκαν και τα γιαπωνέζικα πιο πριν, αυτό εδώ κάτω αρέσει σε κανέναν;

Μιχάλη, καλημέρα αυτό που γνωρίζω για ΝΙΣΣΑΝ, γνωρίζω ότι δεν χαλάνε με τίποτε.
Βέβαια μείναν λίγο "πίσω", σε ότι αφορά το κομμάτι, design, αλλά who cares?:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειδα ενα R8

Θα το ξαναπώ, είναι Cayman S, το ότι είναι κάμπριο ξεγελά.
Η CAYMAN δεν βγαίνει CABRIO. Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας είναι CARRERA. Μόνο τα μοντέλα BOXSTER & CARRERA βγαίνουν CABRIO.

Εγώ πάντως δεν κοιτάω το ντιζάϊν.
Με ενδιαφέρει να βάλω μπροστά, να φύγω και να φτάσω στον προορισμό μου χωρίς να μείνω στο δρόμο.
Και το γενικό σέρβις μου είναι λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρος και μπουζί.
Α! και υγρό στα πιτσιλιχτήρια.

σορρυ αλλα σα χοντροκομμενη βαρκα ειναι
καλο εινια να βλεπεται και λιγο το αυτοκινητο

Το πρώτο R8 που είδα από κοντά ήταν πριν από κανένα χρόνο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι δίπλα σε μία Bentley. Τα είχαν και τα δύο για την κλήρωση. Έπαθα πλάκα τότε με το R8!! Το είχα δει σε φωτογραφίες αλλά από κοντά ήταν το κάτι άλλο! Προσωπικά σε θέμα εμφάνισης μου αρέσει περισσότερο και από Ferarri και από Porsche και από οτιδήποτε άλλο. Μόνο η Lamborghini το συναγωνίζεται σε design. Πιστεύω τα αξίζει τα χρήματα του και με το παραπάνω..

σορρυ αλλα σα χοντροκομμενη βαρκα ειναι
καλο εινια να βλεπεται και λιγο το αυτοκινητο
Έχεις δίκιο αλλά γούστα είναι αυτά.
Το προτιμώ όμως από κάτι ντιζαϊνάτα που σ´αφήνουν στο δρόμο ή στην καλύτερη κάθε λίγο χαλάει και κάποιο εξάρτημα.

ρε παιδια αυτα τα υπερ αυτοκινητα με τα 500 και τα 600 αλογα πως οδηγουντε?
να μην πω για το veyron με τα 1001 ουτε τα pikes peak με τα 900 αλογατα οπως του ari vatanen η και το escudo
εδω 290 στο mitsu και φοβαμαι να το ανοιξω τερμα ακομα και σε ευθεια.
υπαρχει κανεις εδω που εχει η εχει οδηγησει super car οπως λαμποργκινι κτλπ.
να μας πει τις εντυπωσεις.....

ρε παιδια αυτα τα υπερ αυτοκινητα με τα 500 και τα 600 αλογα πως οδηγουντε?
να μην πω για το veyron με τα 1001 ουτε τα pikes peak με τα 900 αλογατα οπως του ari vatanen η και το escudo
εδω 290 στο mitsu και φοβαμαι να το ανοιξω τερμα ακομα και σε ευθεια.
υπαρχει κανεις εδω που εχει η εχει οδηγησει super car οπως λαμποργκινι κτλπ.
να μας πει τις εντυπωσεις.....

Άσε τα Laborgini... Πάμε σε πιό γήινα μοντέλα.
Carrera έχει οδηγήσει κανένας; Για να δούμε πόσα άλλογα "βγάζει" το αυτοκίνητο και πόσα "βγάζουν" τα χεράκια μας...
Να την οδηγήσει όμως, όχι να την τσουλίσει...

Άσε τα Laborgini... Πάμε σε πιό γήινα μοντέλα.
Carrera έχει οδηγήσει κανένας; Για να δούμε πόσα άλλογα "βγάζει" το αυτοκίνητο και πόσα "βγάζουν" τα χεράκια μας...
Να την οδηγήσει όμως, όχι να την τσουλίσει...
Για να την οδηγήσει κάποιος, τότε πρέπει είτε να την έχει στην κατοχή του είτε να έχει την πλήρη εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη του.....δύσκολο νομίζω.....
:BDGBDGB53::BDGBGDB55:

Εγω ετυχε να οδηγησω ενα R8, αλλα δυστυχως ο ιδιοκτητης δε με αφησε να παω πανω απο 100:p:p Οποτε δε μπορω να σου πω τη συμπεριφορα του:p

θα ρωταγα ενα φιλο μου ,κατοχο μιας Porsche αλλα ......

girl_porsche.jpg

Καλή η Λάμπο, αλλά, Ferrari δε θα γίνει ποτέ.

Εγω παλι θεωρω την Lamborghini ενα σκαλοπατι ανωτερο τοσο σε prestige οσο και σε ποιοτητα κατασκευης απο την Ferrari. Ασε που η τετρακινηση παρεχει ασφαλεια.

πες στο φιλο σου να μην κοιτα τα μωρα οταν οδηγα.και εγω ετσι κανω και πηγα να χωθω πολλες φορες μεσα στη πολη-bye-
θα ρωταγα ενα φιλο μου ,κατοχο μιας Porsche αλλα ......

girl_porsche.jpg

παιδια μολις εμαθα κατι που δεν ηξερα και πολλοι δεν ξερουν
οταν λεμε οτι ενα αυτοκινητο βγαζει 500 αλογατα εννοουμε στον στροφαλο και οχι στον τροχο ,στον τροχο ειναι κατα αρκετα λιγοτερα και αυτο εχει να κανει με το συστημα μεταδωσης.
πχ mini cooper s λενε οτι εχει 163 αλλα στον τροχο εχει 130.
κουφαθηκα

εφυγα για δυναμομετρηση με αποριες