Ειδα ενα R8

ΦΤΗΝΟ ΣΠΟΡ ΔΙΘΕΣΙΟ ΚΑΜΠΡΙΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ TYPE R ΤΟ ARIEL ATOM GOOGLE IT

Πανέμορφο πραγματικά τόσο το Audi R8 (παρεμπιπτόντως νομίζω ότι ο Αράθυμος έχει ένα) όσο και η Alfa 8C, αλλά πόση συγκίνηση και έκπληξη μπορούν αλήθεια να προσφέρουν (σχεδιαστικά) τα σύγχρονα supercars όταν ηδη πριν 40-50 χρόνια είχαν βγει τέτοια αριστουργήματα; Σε μένα προσωπικά ελάχιστη...

1955 Mercedes-Benz 300SL Gullwing
800px-1955_Mercedes-Benz_300SL_Gullwing_Coupe_34.jpg

1963 Corvette Stingray
1963%20Chevrolet%20Corvette%20String%20Ray.jpg

1963 Jaguar XK-E Roadster
800px-1963_Jaguar_XK-E_Roadster.jpg

1962 Ferrari 250 GTO
800px-1962_Ferrari_250_GTO_34_2.jpg

Last edited:
honda-crz-concept41.jpg

Τι να το κάνεις, αφου σε δρόμους κυκλοφορούμε (όχι σε πίστες) και η βενζίνη έχει φτασει στα ύψη....:smash:

αν μιλαμε για ομορφο αυτοκινητο
ολα τα αλλα ειναι εκτρωματα

Attachments

• db9.jpg
    db9.jpg
    58.7 KB · Views: 65
Και γω ειδα ενα εχτες οταν γυρναγα απτη 8αλασσα κατα της 4 εξω απτον Αστερα. Ασημι ηταν!!!!! Τελικα αυτα τα αμαξια ειναι μονο για να τα βλεπεις!!!!

Ferrari F1 355 GTS και τέλος !

(Ισως και F40 για το βρωμόγκαζο !)

Πάντως η μεγάλη φωτο του R8 εν κινήσει στην αρχή του νήματος είναι τραβηγμένη στη γωνία Oxford Street και Regent Street στο Λονδίνο ...

τι μάτι είναι αυτό αδερφάκι μου, τίποτα δεν σου ξέφυγε !!!!

Εγώ ένα ξέρω, κάποιοι εδώ μέσα δεν θέλουν να φτιάξουμε και μία κατηγορία αυτοκίνητο !!!!

στο κάτω κάτω, πλέον μέσα σε αυτά έχουμε και hi cost συστήματα....

πλάκα κάνω για το πρώτο αλλά περιμένω να δω ποιοι θα τσιμπήσουν !!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Εγω να πω την αμαρτια μου και αυτο το GT40 να ειχα πακετο............μια χαρα θα ειμουνα:flipout::flipout:
car37.jpg

ΥΣ
Ειχα παει στο GP του μονακο φετος και ουτε που θυμαμε ποσα R8 ειδα:flipout:παντος ηταν πολλα και μαλλον αποτελουν το B η C spec για αρκετο μη κοινο θνητο κοσμο.

Εκει παντος σου φευγει τελειως το λούστρο οταν προκειτε για αυτοκινηση και μαλιστα live οχι βιτρινα .

Το 2005 ειχα δει την μια απο τις μολις 25 MC12 της πρωτης φουρνιας και την οδηγαγε ενας τυπας ξυπολητος ( για να μπαινει στα σκαφη) .

Σήμερα το πρωί πέρασα (…ναι αλήθεια - πήγαινε με 120 χαλαρά στην μεσαία ) μία ασημί Mercedes SLR στην Εθνική στο ύψος του Σύριου προς Αθήνα (με Ελληνικά νούμερα παρακαλώ) .

Πάντως για όσους σνομπάρουν το R8 σε σχέση με Ferrari , Labo , Alfa κλπ μάλλον κάνουν λάθος. . Το R8 κουβαλάει μεγάλη τεχνογνωσία από το Le-Mans επί πολλά χρόνια όπου οι νίκες έχουν γίνει πιά ρουτίνα.

Το νέό υπερόπλο της Audi μάλιστα είναι οι κινητήρες diesel που φοράει το R8 και το R10.

Οι γραμμες του τελευταιου Γιαννη Μιχαηλο αρεσουν και σ εμενα.Ποιο μοντελο ειναι?

η καινούργια Maserati Granturismo !

απίστευτα όμορφο αυτοκίνητο, αδικείται απο τις φωτογραφίες.

εχω δει και λευκο R8 στην διασταυρωση που μπαινει στην Αναβυσσο,,,
ηταν λευκου χρωματος οπως και το παρακατω που ειναι απ την εκθεση που
εγινε περυσι το καλοκαιρι στο Ελληνικο

ps. οι φωτο ειναι απο κινητο εξου και η ποιοτητα

037.jpg

038.jpg

039.jpg

οντως ειναι πανεμορφο αλλα εγω θα ηθελα το παρακατω για τις βολτουλες μου:flipout::flipout:

09zr1_lr_low.jpg

Που να δειτε και το R8 V12!!!:BXVZCBXZ6: