Ειδα ενα R8

porsche-carrera-gt-front-1_21.jpg

Την είδα πριν από ένα μήνα στην Κηφισίας. Για να ακριβολογώ ,πρώτα την άκουσα. Μιλάμε για τρελό ήχο. Σίγουρα πουσαρισμένη.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

να και καποιος που σκέπτεται λογικά

NSX κύριοι!!!!

αυτο εννουσα στην αρχη του thread οτι "στην ευθεια ολοι ειναι γρηγοροι στις στροφές..."

...αφήστε το NSX να μαγεύει...

Re: Απάντηση: Ειδα ενα R8

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

να και καποιος που σκέπτεται λογικά

NSX κύριοι!!!!

αυτο εννουσα στην αρχη του thread οτι "στην ευθεια ολοι ειναι γρηγοροι στις στροφές..."

...αφήστε το NSX να μαγεύει...

+1 αλλα το NSX εχει κατεβει απο τον θρονο του εδω και καιρο. Ο βασιλιας ειναι το SKYLINE. "The fastest point to point car in the world"

Και η Veyron ειναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κοσμο σε επιτάχυνση και σε τελική. Ομως σε πιστα τρωει πολυ λαστιχο. Οποτε να μην εκθειάζουμε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το οποιο μαλιστα ειναι πολυ κυριλε για πιστα.

Πάντως οι ποιο προσφατες υλοποιήσεις NSX εγιναν ακομα καλλίτερες απο το αρχικο μοντέλο

Πλεον περιμενουμε το εντελως νεο που καποια στιγμη θα φέρει την επανάσταση οπως το '92

Συμφωνώ με τον Φράγκι. Λένε μάλιστα οι σχιστομάτηδες ότι όλα τα σούπερκαρς θα υποφέρουν ανεξαρτήτως τιμής με το νέο μοντέλο.

Μαγκες καλη η audi και οι γιαπωνεζοι αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε την ιστορια της αυτοκινησης ολοκληρης...που σημαινει Ιταλια....

Οταν οι ιταλοι εφτιαχναν ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ η μεν audi εκανε κατι διχρονα κουτακια οι δε γιαπωνεζοι...δε θυμαμαι τι...μαλλον τιποτα:firstprize:

Εγώ σε μια Porche Cayman S στην πίστα των Μεγάρων, βάζει φωτιά στο δρόμο με το ανάλογο τίμημα φυσικά.
602274

Απάντηση: Re: Ειδα ενα R8

Yπάρχει και το ανάλογο βίντεο petran.

here you go mister .. απο Suzuka βέβαια αλλά δεν μας χαλάει .

http://www.youtube.com/watch?v=izaWlKxVo1A

κι αυτό για το ξεκάρφωμα ..

http://www.youtube.com/watch?v=LmNe14uCrUM&feature=related
:worshippy:

υ.γ η άσπρη η κάλτσα μέσα στο σκαρπινάκι σπάει κόκαλα !!! :a0210:

Εγώ σε μια Porche Cayman S στην πίστα των Μεγάρων, βάζει φωτιά στο δρόμο με το ανάλογο τίμημα φυσικά.
602274

Σίμο, απ' ότι βλέπω απ' τη φωτογραφία, μάλλον ψάχνεις για τα σπίρτα... για να βάλεις "φωτιά στο δρόμο" -bye-

άντε, μου βάλατε και βιντεάκια ?????

είπατε κάτι για στροφές......?????? μόνον Γάλλοι ξέρουν καλά αυτό το άθλημα.......

ο Μέγας (σόρυ Τάσο) Βατάνεν....