Ειδα ενα R8

Κολοφαρδια. Κερδισα τον περσινο διαγωνισμο στον Αλφα που εγινε στο τελευταιο GP της χρονιας. Βεβαια εχω τρεξει μεγαρα αρκετες φορες και εχω μια σχεση με την αυτοκινηση αλλα οτι θα εμπαινα και θα εκανα γυρους σε f1 ηταν ονειρο θερινης νυκτος. Αυτο που οδηγησα ηταν μοντελο 2006 με 750 αλογα και 520 κιλα βαρος. Ο κοφτης στις 13000 στροφες απο τις 17000. Καναμε αρκετες δοκιμες πρωτα σε renault megane r26 επειτα σε f2000 μονοθεσιο (240 αλογα σε 400 κιλα) και μετα αφου βλεπαμε μεσω τηλεμετριας τι αυγα επιανα θα κρινοταν αν θα εμπαινα στο f1. Καθε πρωι στι 6 ξεκινουσαμε θεωριτικα μαθηματα και μετα κατα τις 5 το απογευμα πραξη!!! Η πιστα ηταν στην MARSEILLE στο LE CASTELLET "PAUL RICARD". Στην πραξη φανταστειτε οτι με 6 στο κιβωτιο η επιταχυνση ηταν οση με το mazda μου με πρωτη τερμα γκαζι. Μιλαμε το μονοθεσιο ουρλιαζε...

Last edited:
07206382.jpg

07206375.jpg

07206210.jpg

07206213.jpg

07206046.jpg

07206065.jpg

07206537.jpg

07206529.jpg

07206414.jpg

Στην τελευταια φωτο εζησα την μεγαλυτερη εμπειρια. Μπηκα σε διθεσια φορμουλα με οδηγο επαγγελματια δοκιμαστη. Δεν μπορει να περιγραφτει αυτο που συνεβη.

Εγώ μάλλον θα είχα πάθει εγκεφαλικό κ από την ταχύτητα κ από την χαρά κ από τον ενθουσιασμό !!!! Όλα μαζί ένα πράγμα !!!!

ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΓΙΑΝΝΗΗΗΗΗ !!!!!!!!!!!!

Μπράβο Γιάννη. Τρομερή εμπειρία.
Παρότι όλα τα αυτοκίνητα που είχα διέθεταν το γκάζι τους, όταν μπήκα σε αγωνιστικό καρτ, τα έκανα πάνω μου.
Σκέψου σε F1. Tι να λέμε τώρα...

Αυτό που ξενίζει πάντως καθημερινούς οδηγούς όπως είμαστε εμείς, είναι που κάποια σούπερ αυτοκίνητα έχουν μία απίστευτη αμεσότητα στις εντολές μας ,κάτι εξαιρετικά δύσκολο αν δεν είσαι μαθημένος.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!
TNX Για τις φωτογραφίες!
Εύχομαι πάντα τέτοια κ*λοφαρδ*α !!!!

Άσχετο… αυτές τις μέρες έχω δει πολλά audi a5 (κιφισίας)
… όμορφο και αυτό.

Απάντηση: Re: Ειδα ενα R8

εισαι πολυ τυχαιρος ανθρωπος:music-smiley-005:-bye-
Κολοφαρδια. Κερδισα τον περσινο διαγωνισμο στον Αλφα που εγινε στο τελευταιο GP της χρονιας. Βεβαια εχω τρεξει μεγαρα αρκετες φορες και εχω μια σχεση με την αυτοκινηση αλλα οτι θα εμπαινα και θα εκανα γυρους σε f1 ηταν ονειρο θερινης νυκτος. Αυτο που οδηγησα ηταν μοντελο 2006 με 750 αλογα και 520 κιλα βαρος. Ο κοφτης στις 13000 στροφες απο τις 17000. Καναμε αρκετες δοκιμες πρωτα σε renault megane r26 επειτα σε f2000 μονοθεσιο (240 αλογα σε 400 κιλα) και μετα αφου βλεπαμε μεσω τηλεμετριας τι αυγα επιανα θα κρινοταν αν θα εμπαινα στο f1. Καθε πρωι στι 6 ξεκινουσαμε θεωριτικα μαθηματα και μετα κατα τις 5 το απογευμα πραξη!!! Η πιστα ηταν στην MARSEILLE στο LE CASTELLET "PAUL RICARD". Στην πραξη φανταστειτε οτι με 6 στο κιβωτιο η επιταχυνση ηταν οση με το mazda μου με πρωτη τερμα γκαζι. Μιλαμε το μονοθεσιο ουρλιαζε...

attachment.php

H περιβόητη Cayman s, η προηγούμενη είναι όντως η Carrera.
Zητώ ταπεινά συγνώμη, γρήγορο αυτοκινητάκι δεν λέω άλλα όχι για κοινούς θνητούς.

Απάντηση: Re: Ειδα ενα R8

30 χιλιόμετρα δηλαδή λιγότερα απο όσα έχω πιάσει εγω με την Busa...λίγο αργό σε βρίσκω!!!!

Κι εγώ την έχω μεγαλύτερη :Banane0::Banane0::Banane0:

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η όποια εμπειρία είχες σε αυτό το τόπικ.

εγω απο την αλλη δεν την εχω αξιοπιστη εταιρια
με αποδειξεις εννοηται
ποιοτικοτατη ναι
οπως και μη σοβαρη
με αποδειξεις παντα
και δεν μιλαμε για το αμαξι του γρουσουζη
αλλα για την δια την audi
κριμα τοσο ομορφα και ποιοτικα αυτοκινητα να εχουν πισω τους μια μη σοβαρη κατασκευαστρια

Πριν αρκετό καιρό είχα πετύχει ένα ασημί R8 στην Βάρης-Κορωπίου προς αεροδρόμιο...φοβερός ήχος, πολύ γκάζι, σχεδιασμός πρωτοποριακός.

Φωτό από το ιΦον μου.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• IMG_0020.jpg
    IMG_0020.jpg
    100 KB · Views: 79
  • IMG_0021.jpg
    IMG_0021.jpg
    104 KB · Views: 77
  • IMG_0022.jpg