Εικόνες από μια Εκθεση.

Eυχαριστουμε πολυ για την παρουσιαση, και ειδικα για τις περιγραφες (οπτικες και ηχητικες).

Αντρέα τώρα πιά δεν λυπάμαι που δεν ήρθα.Τόσα πράγματα δεν θα τα έβλεπα!Και του χρόνου νάσαι καλά.:SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Εικόνες από μια Εκθεση.

θα ηθελα επισης να επισημανω την θριαμβευτικη επιστροφη του βινυλιου.Σχεδον σε ολα τα δωματια υπηρχε πλατω που το χρησιμοποιουσαν σαν reference πηγη,οπως επισης για να ειμαι δικαιος,η επικρατηση των media pleyers εις βαρος του cd.

Θρίαμβος! :flipout:

Άσε μας βρε φίλε...

Re: Απάντηση: Re: Εικόνες από μια Εκθεση.

Θρίαμβος! :flipout:

Άσε μας βρε φίλε...

Ε ναι, δεν είναι και θρίαμβος.
Βινύλιο βάζουν μόνο στα συστήματα που θυσιάζουν τις ευκολίες στο βωμό του καλού ήχου.

θα ηθελα επισης να επισημανω την θριαμβευτικη επιστροφη του βινυλιου.Σχεδον σε ολα τα δωματια υπηρχε πλατω που το χρησιμοποιουσαν σαν reference πηγη,οπως επισης για να ειμαι δικαιος,η επικρατηση των media pleyers εις βαρος του cd.

Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση το πλήθος των αναλογικών πηγών αφού είναι περίπου σταθερό τα τελευταία τρία χρόνια που πάω στο Μόναχο.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο αριθμός συστημάτων που έπαιζαν με το cd ή dac και στο ρόλο του προενισχυτή !

Last edited:
I know ...... :Banane0:

ΥΓ Ρε συ Χρήστο (Lemarchand) μήπως τράβηξες καμία φωτό με naim ??

Πολλά δεν τράβηξα βασικά, γιατί νόμιζα πως θα είχα χρόνο.Ούτε Soulution
δεν τράβηξα ο βλάκας..Δυστυχώς δεν έχω κάτι σε Naim!Σόρρυ..

Ο Χρηστος ματια εχει μονο για Sonus...Aκομα κι αν φωτογραφησει κατι αλλο θα το περασει απο φωτομαγαζο ωστε να μοιαζει με Sonus...:Banane0:

Αν το ζήταγες παραγγελιά πριν πάω Μόναχο θα σε έφτιαχνα..:p..

Ανδρέα, συγχαρητήρια για την καταπληκτική παρουσίαση (για τις φωτογραφίες αλλά και για τα σχόλια) :a0210:

Εξαιρετική παρουσίαση και πολύ ´ζωντανή᾽ (...σαν να ήμουν εκεί!)
Συγχαρητήρια Ανδρέα. :firstprize:

Last edited by a moderator:

Κανονίστε να γίνει το νήμα όπως το αντίστοιχο περυσινό....

Για ηρεμήστε, παρακαλώ..
Δεν αρχισα εγω,και ουτε προκειται να συνεχισω.Παρακαλω αφηστε να λεω τη γνωμη μου.Οι εξυπναδες να λειπουν.Ευχαριστω.

Δεν αρχισα εγω,και ουτε προκειται να συνεχισω.Παρακαλω αφηστε να λεω τη γνωμη μου.Οι εξυπναδες να λειπουν.Ευχαριστω.

Εχεις pm.