θα ηθελα επισης να επισημανω την θριαμβευτικη επιστροφη του βινυλιου.Σχεδον σε ολα τα δωματια υπηρχε πλατω που το χρησιμοποιουσαν σαν reference πηγη,οπως επισης για να ειμαι δικαιος,η επικρατηση των media pleyers εις βαρος του cd.
Θρίαμβος!
Άσε μας βρε φίλε...
θα ηθελα επισης να επισημανω την θριαμβευτικη επιστροφη του βινυλιου.Σχεδον σε ολα τα δωματια υπηρχε πλατω που το χρησιμοποιουσαν σαν reference πηγη,οπως επισης για να ειμαι δικαιος,η επικρατηση των media pleyers εις βαρος του cd.
I know ...... :Banane0:
ΥΓ Ρε συ Χρήστο (Lemarchand) μήπως τράβηξες καμία φωτό με naim ??
Ο Χρηστος ματια εχει μονο για Sonus...Aκομα κι αν φωτογραφησει κατι αλλο θα το περασει απο φωτομαγαζο ωστε να μοιαζει με Sonus...:Banane0:
Αν το ζήταγες παραγγελιά πριν πάω Μόναχο θα σε έφτιαχνα....
O γνωστος παντογνωστης hiuston.Θρίαμβος!
Άσε μας βρε φίλε...
Θρίαμβος!
Άσε μας βρε φίλε...
O γνωστος παντογνωστης hiuston.
Δεν αρχισα εγω,και ουτε προκειται να συνεχισω.Παρακαλω αφηστε να λεω τη γνωμη μου.Οι εξυπναδες να λειπουν.Ευχαριστω.Κανονίστε να γίνει το νήμα όπως το αντίστοιχο περυσινό....
Για ηρεμήστε, παρακαλώ..
Δεν αρχισα εγω,και ουτε προκειται να συνεχισω.Παρακαλω αφηστε να λεω τη γνωμη μου.Οι εξυπναδες να λειπουν.Ευχαριστω.
Δυστυχώς δεν έχω κάτι σε Naim!Σόρρυ..
Κανονίστε να γίνει το νήμα όπως το αντίστοιχο περυσινό....
...
Αμα το θελει η παραδοση.......Κανονίστε να γίνει το νήμα όπως το αντίστοιχο περυσινό....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.