ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ

Sirkonsta

Established Member
24 February 2008
203
Καλησπέρα

Αγόρασα πριν 10 μέρες μία PANASONIC 50px7e. Στις 4 μέρες μου έβγαλε μια πλατιά πράσινη ιριδίζουσα γραμμή, η οποία μετά από κάποια λεπτά εξαφανίστηκε. Ξαναεμφανίστηκε προχθές και από τότε οι επισκέψεις της είναι πολύ συχνές
my.php
. Πέραν τούτου από σήμερα το πρωί αρνείτε να ανοίξει. Μόλις πατάς το διακόπτη κάνει το γνωστά κλικ και όταν πάει να ¨σηκώσει" εικόνα πηγαίνει σε standbye-bye. Το κόκκινο λαμπάκι αναβοσβήνει συνέχεια 8 φορές, σαν να θέλει να δώσει κάποιο κωδικό λάθους στο service. OK θα την πάρουν πίσω και εγώ τι παίρνω τώρα:

1. Την ίδια, 2. 50pz70, 3. Samsung PS50P96F, 4.Samsung PS50C96H

Sammy ή Panny, τα entry ή τα πιο high level. Δεν δίνω τόσο βάρος στα περισσότερα καλούδια της Samsung αλλά στην ουσία: την εικόνα.

Εσείς που ξέρετε σίγουρα περισσότερα πιθανά τις έχετε δει) παρακαλώ θερμά δώστε τα φώτα σας

Φιλικά
Κωνσταντίνος

Last edited:
Θα την πάρουν πίσω από το κατάστημα που την αγόρασα, τον αγώνα σήμερα τον "ειδα" με τα αυτιά μου :-((

To ότι βρέθηκε ενα κομμάτι προβληματικό δεν σημαίνει ότι θα είναι όλα.
Αφού δεν πάνε 10 μέρες που την πήρες, μείνε πιστός στις επιλογές σου και ζήτα να σου φέρουν την ίδια ολοκαίνουργια πάραυτα!

Πες μας και από που τη πήρες, έτσι για τα στατιστικά...

stereo epiloges, είμαι πιστός πελάτης τους εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχω κανένα παράπονο. Ωστόσο εσείς θεωρείτε πως δεν υπάρχει λόγος να πάω σε samsung ή σε κάτι ακριβότερο μια που τα έφερε έτσι η τύχη???

ωχ και εγω την περιμένω μέχρι τετάρτη

Α! και καλώς σας βρήκα, πρώτο πόστ.:2thumb22sup:

Κάποιος που να έχει συγκρίνει κάποια επιλογή από τις παραπάνω, μέχρι και αύριο πρέπει να πω στο κατάστημα σε πια έχω καταλήξει. Με το φόβο να παρεξηγηθώ, τολμώ να σας πω, πως δεν βγάζω άκρη στα καταστήματα από αυτό που βλέπω. Ετσι που κάνουνε το στησιμό τους πιθανά και μία KURO να φαίνεται χάλια :-(

Μία ερώτηση: το γεγονός ότι δεν ανοίγει η τηλεόραση μήπως οφείλεται στο ότι για να τη "στρώσω" την είχα σχεδόν κάθε μέρα να λειτουργεί (μέχρι που έφτασε τις 150 ώρες) από 19.00 μέχρι 10.00 της άλλης μέρας και κάποιες ώρες το μεσημέρι. Να το απλά μήπως τη παραζόρισα?
Με ενδιαφέρει πολύ κάποια απάντηση για να μην ξανακάνω το ίδιο λάθος (αν είναι λάθος).
Οσο για την επιλογή μου τι να σας πω η panny βγάζει γραμμές h sammy βγάζει κραυγές (buzzing). Αύριο πρέπει να δώσω απάντηση και μάλλον πάω στη samsung λίγο στα τυφλά. Σκέφτηκα και ένα άλλο σενάριο εδώ που φτάσαμε πια, να περιμένω κάποιες μέρες οπότε θα αρχίσουν να φτάνουν τα νέα μοντέλα και των δυο εταιρειών (αθάνατη SONY CRT πάλι εσύ θα μας σώσεις)

Να είστε καλά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας

Re: Απάντηση: ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ

Kαι σε αλλους εμφανιστηκαν γραμμες οποτε μαλλον δεν εχει σχεση αλλα σιγουρα δεν ηταν καλο αυτο που εκανες , πρεπει να κλεινουμε και λιγο την τηλεοραση , οχι 15 ωρες συνεχομενα.

Δεν νομίζω να είναι αληθής
Δεν χαλάνε όλες , τι λέτε βρε παιδιά τώρα?
Για να προσέχουμε τι λέμε

Αν καλύπτει το Βudget σου σου προτείνω μια απο τις 50pz70, Samsung PS50P96F. Εγώ έχω την Samsung PS50C96H 2 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα και με μέσω όρο λειτουργίας 8 ώρες την ημέρα, κατά το στρώσημο δούλευε 20 με 22 ώρες. Κάποιοι είπαν για βουϊτο εγώ δεν έχω παρατηρήση τίποτα, αν διαθέτεις αυτά μόνο τα λεφτά σου την συστήνω ανεπηφύλακτά.

Και εγώ από την 42-PZ70 μου κανένα πρόβλημα, άρα και η 50άρα λογικά όπως αναφέρει και ο portof το ίδιο ισχύει!

Καλησπέρα ξανά
Δεν χάθηκα σας παρακολουθώ καθημερινά :ears:
Τα νεότερα, με πήραν τηλέφωνο από το service της astra (το οποίο πρέπει να πω, πως ήτανε ευγενέστατοι και με παίρνανε τηλέφωνο για να με ενημερώσουνε για κάθε στάδιο που βρισκότανε η επισκευή της εν λόγω plasma). To πλάσμα είναι έτοιμο, όπως μου είπε ο τεχνικός κάποιο βύσμα το οποίο δεν είχε τοποθετηθεί σωστά δημιούργησε το πρόβλημα της πράσινης γραμμής αλλά και του προβλήματος που δεν άνοιγε (ναι δεν σας το είχα πει, μετά από κάποιες μέρες το πλάσμα άνοιγε όποτε ήθελε!!!). Τέλος πάντων αφού την επισκευάσανε την αφήσανε να δουλέψει και κάμποσες ώρες και δεν τους παρουσίασε τίποτα.
Από το άλλο μέτωπο με το κατάστημα, συμφώνησα να μην τη παραλάβω και να περιμένω να έρθει η PZ80 ή px80, πάντα σε 50' σε κανά μήνα περίπου?
Σήμερα διαβάζω πως έρχονται και οι Samsung πιθανά πιο γρήγορα. Φτου και από την αρχή...:bigcry:

Συμπεράσματα που έβγαλα μελετώντας το forum:
1.Και οι 2 εταιρείες έχουνε πολύ καλά panels (η Samsung πιο άρτια εξοπλισμένη), με ευχαριστημένους πελάτες και οι δύο
2. Η Panny βγάζει γραμμές (και στα καινούργια απ´ότι βλέπω) η Sammy βγάζει φωνές και η Ράινα βγάζει παντόφλα αν κάνω λάθος αγορά:smash:
3. Η PZ80 και η Α5 (αν κρίνουμε από τις υφιστάμενες σειρές) είναι πιο καλοστημένες και πιο ελιτίστικες κατασκευές πέρα από κάποια επιπλέον κυκλώματα που έχουνε από τις "κατώτερες" σειρές τους
4. Από την PX7 είχαμε μείνει ευχαριστημένοι αλλά και τρομαγμένοι:FSGSFGS4:

Ερωτήματα
1. Sammy ή Panny
2. PZ ή PX ή αντίστοιχες SAMSUNG (600 διαφορά αξίζουν?)
3. Μήπως να κρατήσω την PX7
4. O Michael Schumacher μήπως έφυγε τελικά γρήγορα από την ενεργό δράση?

Βοηθάτε σύντροφοι