Καλησπέρα
Αγόρασα πριν 10 μέρες μία PANASONIC 50px7e. Στις 4 μέρες μου έβγαλε μια πλατιά πράσινη ιριδίζουσα γραμμή, η οποία μετά από κάποια λεπτά εξαφανίστηκε. Ξαναεμφανίστηκε προχθές και από τότε οι επισκέψεις της είναι πολύ συχνές
. Πέραν τούτου από σήμερα το πρωί αρνείτε να ανοίξει. Μόλις πατάς το διακόπτη κάνει το γνωστά κλικ και όταν πάει να ¨σηκώσει" εικόνα πηγαίνει σε standbye-bye. Το κόκκινο λαμπάκι αναβοσβήνει συνέχεια 8 φορές, σαν να θέλει να δώσει κάποιο κωδικό λάθους στο service. OK θα την πάρουν πίσω και εγώ τι παίρνω τώρα:
1. Την ίδια, 2. 50pz70, 3. Samsung PS50P96F, 4.Samsung PS50C96H
Sammy ή Panny, τα entry ή τα πιο high level. Δεν δίνω τόσο βάρος στα περισσότερα καλούδια της Samsung αλλά στην ουσία: την εικόνα.
Εσείς που ξέρετε σίγουρα περισσότερα πιθανά τις έχετε δει) παρακαλώ θερμά δώστε τα φώτα σας
Φιλικά
Κωνσταντίνος
Αγόρασα πριν 10 μέρες μία PANASONIC 50px7e. Στις 4 μέρες μου έβγαλε μια πλατιά πράσινη ιριδίζουσα γραμμή, η οποία μετά από κάποια λεπτά εξαφανίστηκε. Ξαναεμφανίστηκε προχθές και από τότε οι επισκέψεις της είναι πολύ συχνές

1. Την ίδια, 2. 50pz70, 3. Samsung PS50P96F, 4.Samsung PS50C96H
Sammy ή Panny, τα entry ή τα πιο high level. Δεν δίνω τόσο βάρος στα περισσότερα καλούδια της Samsung αλλά στην ουσία: την εικόνα.
Εσείς που ξέρετε σίγουρα περισσότερα πιθανά τις έχετε δει) παρακαλώ θερμά δώστε τα φώτα σας
Φιλικά
Κωνσταντίνος
Last edited: