Είμαστε εθισμένοι?

Συμφωνώ μ' αυτό. Αν είναι καλό το σπίτι, ποια η διαφορά να δίνεις 30 χρόνια νοίκι στην τράπεζα + φόρους κλπ με το να τα δίνεις στο ενοίκιο;

Η διαφορά είναι οτι με την πάροδο των 30 ετών, θα σου μείνει και το σπίτι ! Με το νοίκι δε θα μείνει τίποτε ...

και αμα θες να κανεις και καμια ανακαινισουλα, στο νοικι δεν μπορεις

καλά φτάνει με πείσατε !!! αυτά μου έλεγε και η γυναίκα μου και τελικά αγοράσαμε σπίτι (ενώ εγώ επέμενα να είμαστε στο ενοίκιο !!!) :damnyou:

Καλά, ειδικά στην Ελλάδα, πρέπει να ξηλώσεις και να ξαναπεράσεις ηλεκτρολογικά από μόνος σου... λίγες πρίζες τυχαίνουν με τη φάση λάθος;

Εμείς ήμασταν τυχεροί, στο τωρινό μας: Ήταν η πρώτη εγκατάσταση που έκανε ποτέ του ο ηλεκτρολόγος και πρόσεχε απίστευτα.

και αμα θες να κανεις και καμια ανακαινισουλα, στο νοικι δεν μπορεις

Σωστά στο ενοίκιο κανεις ριζική:Banane0::Banane0:

αν και ειμαι της απόψης της αγοράς και οχι του ενοικιου
υπάρχει και η περίπτωση ενός φιλου που νοικιασε ενα σπίτι με θεα Θεό και πισίνα από το σαλόνι μεχρι το μπαλκόνι
πληρωνει 1200ε/μηνα (πρεπει να εχει και φοροαπαλλαγή για αυτά)
η αξία αγοράς του σπιτιου ειναι πάνω από 1.000.000 δηλάδη περίπου 4400ε/μηνα για 30χρόνια δανειο!!!
Αρχικά τον εβριζα αλλά....:music-smiley-005::music-smiley-005:

Last edited:
Από ότι έχω καταλάβει ένας χαρακτηρίζεται audiophile όχι από το κόστος των μηχανιμάτων που έχει αλλά από το πώς ακούει την μουσική του. Αν δλδ θέλει να ακούει όλα τα όργανα μιας ορχήστρας, να διακρίνει τις χρωματικές χροιές των οργάνων κλπ. Δεν είναι κάποιος που ακούει Τερλέγκα με 15 ηχεία τέζα τρώγοντας 3000 Watt...

Επίσης κρίνει το ηχητικό αποτέλεσμα ανάλογα με το κόστος των μηχανημάτων που καλείται να πληρώσει. Τί να το κάνω αν έχω την καλύτερη ηχητική απόδοση από ένα ηχείο 35000 ευρώ;

Σε συνδιασμό με την μουσική που έχει και τις οικονομικές του δυνατότητες προβαίνει σε αγορές. Η συλλλογή μου είναι καμια 100 Cd και πλήθος MP3. Δεν θα δώσω 10000 Ευρώ για ηχεία και άλλα τόσα για ενισχυτή να ακούσω όλη την συλλογή μου. Γιατί θα απογοητευτώ. Θα προσπαθήσω να έχω ένα καλό αποτέλεσμα με λιγότερα χρήματα. Κρίνοντας τα μηχανήματα οπου υπάρχουν διαθέσιμα για τα λεφτά που είμαι διατεθιμένος να δώσω, με το να ενημερώνομαι από αυτό το forum, ακούγοντας, συζητώντας κλπ.

Για μένα εθισμένος είναι αυτός που προβαίνει σε αγορές χωρίς κρίση και ιεράρχηση αναγκών.

συμφωνω...ο πατερας μου παντα μου ελεγε!οσο μακρυ ειναι το παπλωμα,τοσο απλωνουμε τα ποδια!!!
ολα θελουν μετρο.

Οι εθισμένοι πάνε με μέτρο.

Οι...ερεθισμένοι δεν έχουν μέτρο.

Να τους ξεχωρίζουμε.:ADFAD2:

που αν επιτρέπεται?

Ανω Βούλα αλλά μη το γυρήσουμε σε μεσιτικό....

Διονύση αν ηταν να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου μετά τη θητεία....επρεπε να την ειχες λήξη πιο νωρίς :-))))

Y.Γ. δηλαδή ο τερλέγκας δεν εχει οργανα και χροιες?
με ένα καλό συστημα ακούς μεχρι τον αέρα οταν παιρνει τις στροφές
ακόμα και με 7W

Έχει και παραέχει. Και καλός μουσικός είναι και ωραία τραγούδια έχει. Αλλά πόσοι ακούνε τερλέγκα σωστά? Αυτό είναι το ερώτημα. Και όχι μόνο τερλέγκα αλλά το κάθε είδος μουσικής. Από την στιγμή που η μουσική μας παιδεία είναι ανύπαρκτη, επόμενο είναι να υπάρχουν και εθισμένοι είτε στην αγορά πανάκριβων μηχανημάτων χωρίς να έχουν σταθμίσει τους ανωτέρω παράγοντες είτε στο Θεαθήναι της προβολής τους και μόνο. Απλά κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος...

Γιατί ΚΑΙ οι μουσικοί μας είναι πραγματικά αξιόλογοι.

Εξαιρετικός...:award:

Θα μπορούσε να έχει κάνει σπουδαία διεθνή καριέρα.:fahne90:

Απ' αυτόν,τον Καρρά και τον Σαλαμπάση,πήρα κι εγώ το ερέθισμα της καλής λαϊκής μουσικής.Κάθε μέρα μ' αυτούς γκαζώνω.Οταν θέλω να αναβαθμίσω κομμάτι,βάζω και Πλούταρχο να γοητέψω την σύζυγο.Κάντε το δουλεύει...

Re: Απάντηση: Είμαστε εθισμένοι?

Εξαιρετικός...:award:

Θα μπορούσε να έχει κάνει σπουδαία διεθνή καριέρα.:fahne90:

Απ' αυτόν,τον Καρρά και τον Σαλαμπάση,πήρα κι εγώ το ερέθισμα της καλής λαϊκής μουσικής.Κάθε μέρα μ' αυτούς γκαζώνω.Οταν θέλω να αναβαθμίσω κομμάτι,βάζω και Πλούταρχο να γοητέψω την σύζυγο.Κάντε το δουλεύει...

χαχαχαχα!!!!:flipout::flipout:

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Α ρε δεν εχετε ακούσει Τσιμογιαννη.....για πολλές ζημιες

με ενα καλό συστημα ενας καλός ρινολόγος βγαζει γνωμάτευση για το διαφραγμα του

"...α δε ντοβλεπα δε το πιστευα, με τον αθρωπο που βγηκες ηταν φιλος μου..."
Αποσπασμα. :BDGBGDB55::marchmellow:

Off-tοpic αλλά για κάποιο λόγο μου ηρθε καθως διάβαζα το thread και το εγραψα...