Δεν θελω να σας χαλασω το παρτυ αλλα λιγο περισσοτερη ρεαλιστικοτητα νομιζω οτι χρειαζεται.
Αν σας το χαλαω συγνωμη και διαγραψτε το μηνυμα μου.
Πάντως είτε 5 είτε 55, το νούμερο δεν παύει να είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό των χρηστών που συμμετέχουν σε ένα φόρουμ, οι περισσότεροι από τους οποίους ενεργοποιούνται μόνο στο διαδίκτυο χωρίς να γνωρίζουν άλλους χρήστες (παρά μόνο τυχαία) ή να θεωρούν απαραίτητο να έχουν και προσωπική επαφή και γνωριμίες...
Πάντως είτε 5 είτε 55, το νούμερο δεν παύει να είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό των χρηστών που συμμετέχουν σε ένα φόρουμ, οι περισσότεροι από τους οποίους ενεργοποιούνται μόνο στο διαδίκτυο χωρίς να γνωρίζουν ή να θεωρούν απαραίτητο να έχουν και προσωπική επαφή και γνωριμίες...
Δεν λέω βρε παιδιά, καλά κάνετε. Αλλά το θέμα είναι ότι έχει παρατραβήξει τις τελευταίες ημέρες το θέμα με τους "εμείς και οι άλλοι", και ευθύνη (τα ποσοστά παίζουν) έχουν και οι μεν και οι δε...
Άσε που ως μέλος με περίπου ίδια συμμετοχή και στα δύο φόρουμ, έχω μπερδευτεί πότε είμαι "εμείς" και πότε οι "άλλοι", διχασμός προσωπικότητας χρήστη φόρουμ, χρειάζομαι συμβουλές ειδικού (μάλλον του Σπύρου!)![]()
ναι ρε παιδί μου το παρατραβήξαμε ας σοβαρευτούμε και λίγο
εμααααααααα
οχι φιλε μου δεν χρειαζεται να διαλεξεις και να μπερδεύεσαι κανε το κεφι σου κατα πως οριζεις εσυ
ο χρονος σου λιγοστος και πολυτιμος παρε και δωσε γνωσεις Σωτηρη και ολα θα πανε καλα
Ακομα και στον τροπο που σχολιαζονται καποια πραγματα Σοτο υπαρχει διαφορα.....
Το οτι επιλεγουμε και αρεσκομαστε στον δικο μας τροπο μας ικανοποιει ακομα περισσοτερο.
Το ξεκατινιασμα ειναι ευκολο με προσχημα την ελευθερια λογου. Δυσκολο ειναι να μην το κανεις.
Δεν λέω βρε παιδιά, καλά κάνετε. Αλλά το θέμα είναι ότι έχει παρατραβήξει τις τελευταίες ημέρες το θέμα με τους "εμείς και οι άλλοι", και ευθύνη (τα ποσοστά παίζουν) έχουν και οι μεν και οι δε...
Άσε που ως μέλος με περίπου ίδια συμμετοχή και στα δύο φόρουμ, έχω μπερδευτεί πότε είμαι "εμείς" και πότε οι "άλλοι", διχασμός προσωπικότητας χρήστη φόρουμ, χρειάζομαι συμβουλές ειδικού (μάλλον του Σπύρου!)![]()
Έχει πολλή πλάκα τελικά, που μετά από μία εβδομάδα ξεκατινιάσματος, οι αρμόδιοι και των δύο φόρουμ διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι ασχολούνται μόνο με την πάρτη τους!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.