Είμαστε το 9ο(5ο τώρα...) φόρουμ πανελλαδικά...

Re: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

Δεν θελω να σας χαλασω το παρτυ αλλα λιγο περισσοτερη ρεαλιστικοτητα νομιζω οτι χρειαζεται.
Αν σας το χαλαω συγνωμη και διαγραψτε το μηνυμα μου.

Ουτε το παρτυ μας χαλας φιλε μου, ουτε υπαρχει λογος να ανησυχεις οτι θα σου διαγραφει κατι ,και ειδικα με το κοσμιο τροπο που το γραφεις.
Απλα αν θες να πειστεις για την επιτυχια αυτου εδω του ιστιοτοπου, θα ειναι χαρα μας να παραβρεθεις, με πρωτη ευκαιρια, σε μια εκδηλωση μας.
Τοτε θα καταλαβεις για τι πραγμα μιλαμε.
Μεχρι τοτε ,ριξε καμμια ματια σε φωτογραφιες απο εκδηλωσεις μας...αν δε, μπεις στο κοπο να διαβασεις και τα σχολια θα δεις οτι το μεγαλυερο παραπονο ολων ,ειναι που δεν μπορουν να γνωριστουμε μεταξυ μας απο την "πολυκοσμια"
Γιατι πως να το κανουμε....αλλο 5 και αλλο 55-bye-

Απάντηση: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

Πάντως είτε 5 είτε 55, το νούμερο δεν παύει να είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό των χρηστών που συμμετέχουν σε ένα φόρουμ, οι περισσότεροι από τους οποίους ενεργοποιούνται μόνο στο διαδίκτυο χωρίς να γνωρίζουν άλλους χρήστες (παρά μόνο τυχαία) ή να θεωρούν απαραίτητο να έχουν και προσωπική επαφή και γνωριμίες...

Re: Απάντηση: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

Πάντως είτε 5 είτε 55, το νούμερο δεν παύει να είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό των χρηστών που συμμετέχουν σε ένα φόρουμ, οι περισσότεροι από τους οποίους ενεργοποιούνται μόνο στο διαδίκτυο χωρίς να γνωρίζουν άλλους χρήστες (παρά μόνο τυχαία) ή να θεωρούν απαραίτητο να έχουν και προσωπική επαφή και γνωριμίες...

Σωστά τυχαίνει όμως να είσαι σε ένα φόρουμ που έχει πολύ υψηλό ποσοστό εγεγγραμένων χρηστών που το επισκέπτεται κανονικά. 1500 άτομα στα 19.000 μέλη να μαπίνουν καθημερινά δεν είναι καθόλου λίγο.

Αυτό το θεωρώ πολύ πιο σημαντικό στοιχείο, από το πόσοι συναντιούνται σε διάφορες εκδηλώσεις (αλλά και την alexa)...

Πάντως είτε 5 είτε 55, το νούμερο δεν παύει να είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό των χρηστών που συμμετέχουν σε ένα φόρουμ, οι περισσότεροι από τους οποίους ενεργοποιούνται μόνο στο διαδίκτυο χωρίς να γνωρίζουν ή να θεωρούν απαραίτητο να έχουν και προσωπική επαφή και γνωριμίες...

φίλε Σώτο δεν έχουμε ανάγκη από τις Αλέξαινες.
Απλά μιά διαπίστωση κάναμε και την διασκεδάσαμε λίγο.

Να σου πω μερικά άλλα που δεν είναι γραμμένα πουθενά?
Σεπτέμβρης 2008. Είμαστε 100.000 ποστς μπροστά από "αδελφό" φόρουμ.
Σήμερα είμαστε 250.000.
Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε το 1.000.000στό μας ποστ.
τέλη 2007 6000 μέλη
τέλη 2008 13000 μέλη
τέλη 2009 20000 μέλη

Πράγματα που δεν αμφσβητούνται.

Ας πούμε ότι η Αλέξαινα ήταν ένα κερασάκι.-bye-

Δεν λέω βρε παιδιά, καλά κάνετε. Αλλά το θέμα είναι ότι έχει παρατραβήξει τις τελευταίες ημέρες το θέμα με τους "εμείς και οι άλλοι", και ευθύνη (τα ποσοστά παίζουν) έχουν και οι μεν και οι δε...

Άσε που ως μέλος με περίπου ίδια συμμετοχή και στα δύο φόρουμ, έχω μπερδευτεί πότε είμαι "εμείς" και πότε οι "άλλοι", διχασμός προσωπικότητας χρήστη φόρουμ, χρειάζομαι συμβουλές ειδικού (μάλλον του Σπύρου!) -bye-

Last edited:

Ακομα και στον τροπο που σχολιαζονται καποια πραγματα Σοτο υπαρχει διαφορα.....

Το οτι επιλεγουμε και αρεσκομαστε στον δικο μας τροπο μας ικανοποιει ακομα περισσοτερο.

Το ξεκατινιασμα ειναι ευκολο με προσχημα την ελευθερια λογου. Δυσκολο ειναι να μην το κανεις.

Κάπου πρέπει να μπαίνει και μία τελεία πάντως...

Δεν λέω βρε παιδιά, καλά κάνετε. Αλλά το θέμα είναι ότι έχει παρατραβήξει τις τελευταίες ημέρες το θέμα με τους "εμείς και οι άλλοι", και ευθύνη (τα ποσοστά παίζουν) έχουν και οι μεν και οι δε...

Άσε που ως μέλος με περίπου ίδια συμμετοχή και στα δύο φόρουμ, έχω μπερδευτεί πότε είμαι "εμείς" και πότε οι "άλλοι", διχασμός προσωπικότητας χρήστη φόρουμ, χρειάζομαι συμβουλές ειδικού (μάλλον του Σπύρου!) -bye-

οχι φιλε μου δεν χρειαζεται να διαλεξεις και να μπερδεύεσαι κανε το κεφι σου κατα πως οριζεις εσυ
ο χρονος σου λιγοστος και πολυτιμος παρε και δωσε γνωσεις Σωτηρη και ολα θα πανε καλα

ναι ρε παιδί μου το παρατραβήξαμε ας σοβαρευτούμε και λίγο

εμααααααααα

Το παρατράβηγμα γίνεται επειδή ακριβώς κάποια πράγματα θεωρούνται σοβαρότερα από ό,τι είναι, αντιθέτως αν τα βλέπαμε με λίγο περισσότερο χιούμορ (όπως το βιντεάκι) δεν θα υπήρχε παρατράβηγμα!

οχι φιλε μου δεν χρειαζεται να διαλεξεις και να μπερδεύεσαι κανε το κεφι σου κατα πως οριζεις εσυ
ο χρονος σου λιγοστος και πολυτιμος παρε και δωσε γνωσεις Σωτηρη και ολα θα πανε καλα

Δεν είναι θέμα επιλογών, ούτε είχα σκοπό να κάνω επιλογή Larry! Βλέπω αρκετά ουδέτερα το θέμα πιστεύω, και απλά τσατίζομαι με τη διαμάχη αυτή...

Εσενα θα σε δω στις 31/07/2010 στα Χανια που θα ρθω να παρατραβηξουμε καμια νταμιζανα ρακι σε Κρητικογαμο

και εισαι απο τωρα καλεσμενος

Last edited:

παντα καλω κοσμο σε γαμους που εχω ηδη παει:Banane0::Banane0:

Απάντηση: Re: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

Ακομα και στον τροπο που σχολιαζονται καποια πραγματα Σοτο υπαρχει διαφορα.....

Το οτι επιλεγουμε και αρεσκομαστε στον δικο μας τροπο μας ικανοποιει ακομα περισσοτερο.

Το ξεκατινιασμα ειναι ευκολο με προσχημα την ελευθερια λογου. Δυσκολο ειναι να μην το κανεις.

Ακριβώς.
Το πιό αξιοπερίεργο είναι πώς ορισμένοι φαίνεται πώς εξακολουθούν να πιστεύουν πώς κάποιοι διαδικτυακοί χώροι εχουν κάποιου είδους ´συγγένεια´λόγω πιθανώς κάποιου θεωρούμενοι ´κοινού παρελθόντος´...

Αυτό πλέον δεν ισχύει ούτε με σφαίρες..Οταν οι άνθρωποι χωρίζουν χωρίζουν για τα καλά και οι μισαβέζικες λύσεις μάλλον μπέρδεμα προκαλούν..

Oι κινήσεις τού εδώ χώρου που ιδρύθηκε πρίν 3και μισό χρόνια απο 20 ανιδιοτελή άτομα έχουν πάψει νά ετεροκαθορίζονται σε σχέση με οιονδήποτε άλλο διαδικτυακό χωρο..

Αν άλλοι χώροι έχουν τούς δικούς τους λόγους να το κάνουν πρόβλημά τους και κακό δικό τους.

Αλλως τε στο Avclub έχουν προσέλθει και το στηρίζουν και το τιμούν με την παρουσία τους πάμπολλα δραστήρια νέα μέλη πού γνώρισαν το avclub και οχι μακρινούς ´θείους´και ´εξαδέλφους´..Αυτό ειναι το σημαντικό και το μείζον.

Αρχή τού Avclub ειναι να μήν δημιουργεί όρους ´αρένας´και ´κανιβαλισμού´και αυτό θα συνεχίσει να το τηρεί.
Αλλως τε αυτός που κανιβαλίζει έχει αποδειχτεί πώς τελικά τρωει και τις ιδιες του τίς σάρκες και αυτό κάποια στιγμή θά αποδειχτεί περίτρανα.
Απ´εκεί και πέρα ο καθείς επιλέγει να συμμετέχει σε διάφορα φόρα τού διαδικτύου βάσει τής ελεύθερης βούλησής του τηρώντας φυσικά τούς όρους συμμετοχής πού έχει αποδεχτεί .

Πάντως αυτό που είναι ξεκάθαρο για το δικό μας club είναι πώς με το ζόρι ´μακρινά ξαδερφάκια´δεν έχουμε και αυτό ισχύει απο τήν πρώτη μέρα ιδρύσεως τού παρόντος διαδικτυακού χώρου...................................Αν οιοσδήποτε άλλος πιστεύει πώς με κραυγές ή μέ διάφορες άλλες ενέργειες θα διατηρήσει οιαδήποτε ´διαταραγμένη´σχέση με εμάς απλά κάνει λάθος..

Last edited:

Φίλε Σώτο, εμείς δεν έχουμε παρατραβήξει τίποτα.
Ασχολούμαστε μόνο με τους εαυτούς μας.

Τώρα τι κάνουνα άλλοι....-bye-

Έχει πολλή πλάκα τελικά, που μετά από μία εβδομάδα ξεκατινιάσματος, οι αρμόδιοι και των δύο φόρουμ διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι ασχολούνται μόνο με την πάρτη τους!

Έχει πολλή πλάκα τελικά, που μετά από μία εβδομάδα ξεκατινιάσματος, οι αρμόδιοι και των δύο φόρουμ διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι ασχολούνται μόνο με την πάρτη τους!

έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε.

Έτσι είναι σίγουρα, γιατί το ίδιο ακριβώς γράφεται κι από την άλλη, αλλά ας πάει στα κομμάτια, δεν έγραψα για να προκαλέσω, άλλωστε...