Είμαστε το 9ο(5ο τώρα...) φόρουμ πανελλαδικά...

Re: Απάντηση: Re: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

Κι ύστερα μας λένε πως δεν είμαστε ή δεν έχουμε νούμερα!!! :Banane0:

Και επειδή είμαι και εγώ νούμερο, θα ρωτήσω: Γιατί αυτός ο send είναι γραμμένος με πορτοκαλί γράμματα? Θέλω και γω τέτοια!!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

Και επειδή είμαι και εγώ νούμερο, θα ρωτήσω: Γιατί αυτός ο send είναι γραμμένος με πορτοκαλί γράμματα? Θέλω και γω τέτοια!!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

opsim

Served!!

-bye--bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

Είναι Golden Boy:Banane0:. Δέν διαβάζεις εφημερίδες μου φαίνεται Πάνο:smash::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

Είναι Golden Boy:Banane0:. Δέν διαβάζεις εφημερίδες μου φαίνεται Πάνο:smash::flipout:

Ομολογώ πως όχι τώρα τελευταία....μάλλον orange boy θες να πεις!!!

Re: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

Δεν έχετε καταλάβει τον συμβολισμό ρε σεις.
Εγώ δεν είμαι από τα "ιστορικά" μέλη. Έκανα εγγραφή δίχως να ξέρω κανέναν εδώ μέσα. Και έφτασαν να με κάνουν και γενικό διαχειριστή. Είμαι το Αμερικάνικο Όνειρο του φόρουμ. Σαν το ηλιοβασίλεμα στην ακτή του Ειρηνικού. Σαν τα καλιφορνέζικα πορτοκάλια. :flipout:

Εγώ δεν είμαι από τα "ιστορικά" μέλη. Έκανα εγγραφή δίχως να ξέρω κανέναν εδώ μέσα. Και έφτασαν να με κάνουν και γενικό διαχειριστή. Είμαι το Αμερικάνικο Όνειρο του φόρουμ. Σαν τα καλιφορνέζικα πορτοκάλια. :flipout:

Πες μου ότι έχεις και μονοκατοικία με εκείνα τα τεράστια γκαράζ δίπλα της ?????

:worshippy:

Απάντηση: Re: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

Εγώ δεν είμαι από τα "ιστορικά" μέλη. Έκανα εγγραφή δίχως να ξέρω κανέναν εδώ μέσα. Και έφτασαν να με κάνουν και γενικό διαχειριστή. Είμαι το Αμερικάνικο Όνειρο του φόρουμ. Σαν το ηλιοβασίλεμα στην ακτή του Ειρηνικού. Σαν τα καλιφορνέζικα πορτοκάλια. :flipout:

αχτούνγκ:
ίζυ κάμ
...ίζυ γκόου

:flipout:

http://www.korinthorama.gr/topgr/index.php?category=16

Το φόρουμ μας πέρασε στην 9η θέση,μεταξύ όλων των ελληνικών φόρουμς!!!

Και βασει Google που για καποιους ειναι πιο αξιοπιστο :D παλι αρκετα ψηλα ειμαστε.

Και ψηλα και ψηλοτερα.....

Απάντηση: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

Νάτ.
Αρχίζω να ανησυχώ ειλικρινά..

Εμαθα οτι εκλήθη το 166 για κάποια παράκρουση που συνέβη.............Πώς λεγαμε παλιότερα:'Toύρθε κόλπος´....:ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:

Απάντηση: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

Eγώ μια αναδημοσίευση έκανα,δεν ήθελα να τρελλαθεί κανένας:heeeelllllooooo::viking:

Re: Απάντηση: Είμαστε το 9ο φόρουμ πανελλαδικά...

Eγώ μια αναδημοσίευση έκανα,δεν ήθελα να τρελλαθεί κανένας:heeeelllllooooo::viking:

Θυμάμαι σε ένα πανεπιστημιακό εγχειρίδιο, ένα παράδειγμα με κάποιον που του έπεφτε ένα σκυλάκι ψηλά από ένα μπαλκόνι, και το έβλεπε ένας καρδιακός και από το θέαμα έμενε επί τόπου. Η ερώτηση ήταν τι ευθύνη υπήρχε ως προς τον θάνατο του καρδιακού. Και δεν ήταν επιστημονική φαντασία, συνέβη στην Αργεντινή σου λέει.

Νάτ.
Αρχίζω να ανησυχώ ειλικρινά..

Εμαθα οτι εκλήθη το 166 για κάποια παράκρουση που συνέβη.............Πώς λεγαμε παλιότερα:'Toύρθε κόλπος´....:ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:

Α εγω αυτα τα ιατρικα δεν τα καταλαβαινω !!

Ασε που υπαρχουν περιπτωσεις που ουτε στα βιβλια ιατρικης και παραψυχολογιας δεν περιγραφονται :D

:ADFADF1:

Αντε βρε περαστικα μας .:ernaehrung004:

Θυμάμαι σε ένα πανεπιστημιακό εγχειρίδιο, ένα παράδειγμα με κάποιον που του έπεφτε ένα σκυλάκι ψηλά από ένα μπαλκόνι, και το έβλεπε ένας καρδιακός και από το θέαμα έμενε επί τόπου. Η ερώτηση ήταν τι ευθύνη υπήρχε ως προς τον θάνατο του καρδιακού. Και δεν ήταν επιστημονική φαντασία, συνέβη στην Αργεντινή σου λέει.

"And if the fire burns out there's only fire to blame..."

Duran Duran :BDGBGDB55::BDGBGDB55::flipout::flipout::flipout:

Και βασει Google που για καποιους ειναι πιο αξιοπιστο :D παλι αρκετα ψηλα ειμαστε.

Και ψηλα και ψηλοτερα.....

Για σπαστο σε διφραγκα.......αν οντως ειναι πιο αξιοπιστο, και μαλιστα αυτο ειναι και καταγεγραμμενο ΚΑΠΟΥ, που ειμαστε και ΠΟΙΟΥΣ περναμε?????

Για λεγε....για λεγε!!!!

Last edited: