Γεια σας.... 
Πριν από μερικές μέρες είχα ζητήσει την βοήθεια σας για μία κάρτα τηλεοράσεως, τώρα ζητώ κάτι πολύ πιο σοβαρό και δύσκολο για μένα....
Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα.... :bigcry:
Έχω το HTPC.
Αποτελούμενο από:
Μ/Β: Gigabyte GA-MA78GM-S2H
CPU: ATHLON 64x2 4850E 2,5Ghz
RAM: CRUCIAL BALLISTIX 2x1GB (800Mhz)
HDD: WD WD5000AAKS 500GB SATA2
POWER SUPPLY: ENERMAX 425WATT MODU 82+
DVD-RW: NEC 7203S
και όταν πάω να βάλω οποιαδήποτε κάρτα pci πάνω σε οποιαδήποτε θύρα κενή κολλάει και δεν ανοίγει η οθόνη και συνεπώς δεν ξέρω σε πιο σημείο σταματάει. Δεν ακούγεται το πρώτο "μπιπ" για να φορτώσει....Δείχνει οτι γυρίζει ο δίσκος. ανάβουν τα λαμπάκια του, αλλά οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι τελείως νέκρα;;;;;; :tdown::tdown:
Τι να κανω;;;;:bigcry:
Έχω λειτουργικό τα xp (3) και σχεδόν καθόλου παιχνίδια!!!!
Είναι χαλασμένη η κάρτα η Μ/Β;;;;
αν ναι. πόσο περίπου στοιχίζει μαζί με τα εργατικά τους;;;
ποια Μ/Β να πάρω αν τελικά είναι χαλασμένη;;;; Να πάω σε τίποτα καλύτερη;;;;
Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις μου αλλά δεν ξέρω και Έχω πελαγώσει.....:hanged: :frusty:
Πριν από μερικές μέρες είχα ζητήσει την βοήθεια σας για μία κάρτα τηλεοράσεως, τώρα ζητώ κάτι πολύ πιο σοβαρό και δύσκολο για μένα....
Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα.... :bigcry:
Έχω το HTPC.
Αποτελούμενο από:
Μ/Β: Gigabyte GA-MA78GM-S2H
CPU: ATHLON 64x2 4850E 2,5Ghz
RAM: CRUCIAL BALLISTIX 2x1GB (800Mhz)
HDD: WD WD5000AAKS 500GB SATA2
POWER SUPPLY: ENERMAX 425WATT MODU 82+
DVD-RW: NEC 7203S
και όταν πάω να βάλω οποιαδήποτε κάρτα pci πάνω σε οποιαδήποτε θύρα κενή κολλάει και δεν ανοίγει η οθόνη και συνεπώς δεν ξέρω σε πιο σημείο σταματάει. Δεν ακούγεται το πρώτο "μπιπ" για να φορτώσει....Δείχνει οτι γυρίζει ο δίσκος. ανάβουν τα λαμπάκια του, αλλά οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι τελείως νέκρα;;;;;; :tdown::tdown:
Τι να κανω;;;;:bigcry:
Έχω λειτουργικό τα xp (3) και σχεδόν καθόλου παιχνίδια!!!!
Είναι χαλασμένη η κάρτα η Μ/Β;;;;
αν ναι. πόσο περίπου στοιχίζει μαζί με τα εργατικά τους;;;
ποια Μ/Β να πάρω αν τελικά είναι χαλασμένη;;;; Να πάω σε τίποτα καλύτερη;;;;
Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις μου αλλά δεν ξέρω και Έχω πελαγώσει.....:hanged: :frusty: